Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Mislim da on jos moze igrati an visokoj razini i da ne treba geldati na oprostaj jos. Moze to zadnju sezone karijere, ali sada jos ne. Sve ovisi dokle on planira igrati.
RIP CITY!
Strasan spisak igraca! Sretno komsije.ŠB_Fidelis je napisao/la:Krenula akcija Brazil, Kovač odgovorio Mamiću: Nije pozvao nijednog igrača Dinama!
NIKO KOVAČ ne gubi vrijeme, već danas objavio je kandidate za prvu pripremnu utakmicu za SP u Brazilu, svoju tek treću za kormilom Hrvatske. U St. Gallenu 5. ožujka od 20.30 sati Hrvatska igra protiv Švicarske.
Hrvatska nikada nije pobijedila Švicarsku, igrali smo dva puta, na Euru u Portugalu te na Poljudu u premijeri Igora Štimca.
Odmah na početku press konferencije primili smo popis kandidata. Na popisu je čak 27 igrača, dok na SP u Brazil Niko vodi njih 18.
"Imamo širi popis jer nas čekaju brojne obveze - cijepljenja, snimanja reklama, razni sastanci"., svjestan je Kovač histerije koja prijeti njegovim igračima uoči događaja godine.
Zato je i prilagodio popis.
Za dva vratara odlučio se izbornik, tu dileme jasno nema - Pletikosa i Subašić, koji je i jučer odigrao odličnu partiju protiv Ibrahimovića.
Obranu predvodi kapetan Darijo Srna, a tu su redom Vida, Ćorluka, Lovren, povratnik Pranjić, Schildenfeld, Vrsaljko, Strinić te Bubnjić i Milić, pred kojima je novo dokazivanje izborniku.
Vezni red predvode Modrić i Rakitić, zatim Perišić, Kovačić, Badelj i Kranjčar. Na krilu nova šansa za Ivu Iličevića, ali i povratak igri s defenzivnim veznjakom - na Kovačevom popisu su Vukojević i Maleš.
Među šestoricom napadača su Mandžukić, Olić, Eduardo, Jelavić te Benko i Rebić.
Reprezentacija se okuplja 2. ožujka, a u Švicarsku se putuje dan kasnije.
"Ovo nije fiksni popis" istaknuo je Kovač u startu. "Ako nekoga nema na popisu, ne znači da je otpao"
Kovač o Mamićevoj prijetnji smjenom zbog Halilovića: Od prvog dana zna se što je moj kriterij
Na popisu nema nikoga iz Dinama i Hajduka. Nema ni Sammira, koji je najavio povratak u dres.
"Sammir nije otpisan, ali sada sam se odlučio za ovih 27 igrača. Dinamo? Jučer sam bio u Rijeci da vidim kandidate ali nisam ih vidio", rekao je o odgođenom derbiju.
Hoće li u Dinamu prosvjedovati? Mamić je krenuo s kampanjom i poručio da Kovač i Šuker moraju otići ako Halilović ne ode na SP.
"Od prvog dana jasno sam rekao koji će mi biti kriterij pri pozivu igrača. Toga se sada i držim"
Ma bravo Niko! Samo deri po svom pa kud puklo da puklo, jer moze se tu uvijek reci mogao je pozvati i ovoga i onoga (ja prvi), medjutim podrzavam zato sto smatram da ima ispravan i cvrst stav te kvalitetna uvjerenja.
Evo, u OVOME je stvar, ako se ovi gore jos pitaju sta, kako, gdje, zasto. Nisu ni svjesni gdje je Hrvatska bila, odnosno gdje je najvecim dijelom i sada i s cim se sve mora boriti i koliko to sve utjece na igrace, kao i predstave koje je pruzala.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/315 ... eniti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad procitas tekst shvatis da je prakticki sve napisano istina i da ce ovako i biti.
Kad procitas tekst shvatis da je prakticki sve napisano istina i da ce ovako i biti.
RIP CITY!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Šteta što nismo na vrijeme prepoznali ovog Drmića iz Nurnberga, mali je odličan ove sezone.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Baš nema Halilovića??Tolika trakavica oko njega a na kraju ništa 
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
On je kontaktiran, ali je bio neodlucan i mislim da je rekao u konacnici da je izabrao Svicarsku, bio je razgovor povodom njega ne tako davno. Usput je bilo receno i da su Rakitic i Petric bili odusevljeni i u startu gorjeli od nastupa za HR, sto kod Drmica nije bio slucaj.Blaszczykowski je napisao/la:Šteta što nismo na vrijeme prepoznali ovog Drmića iz Nurnberga, mali je odličan ove sezone.
Svakako mislim da nije nikakav neponovljiv talent niti da ce nam faliti.
...Život za Široki...
Jela zabio 2 komada za Hull, neka neka, lagano se vraca u formu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bravo Jela!
Nego sutra je izvlacenje za Euro 2016. Svakako 2 idu sigurno dalje, treci u baraz tako da ne zelim neku "laku" skupinu. A bome ni pretjerano tesku. Zelja mi je jedino da izgjegnemo Srbiju jer su nam dosta bila ove 2 utakmice.
Grcka/BiH
Turska
Armenija
Makedonija
San Marino

Nego sutra je izvlacenje za Euro 2016. Svakako 2 idu sigurno dalje, treci u baraz tako da ne zelim neku "laku" skupinu. A bome ni pretjerano tesku. Zelja mi je jedino da izgjegnemo Srbiju jer su nam dosta bila ove 2 utakmice.
Grcka/BiH
Turska
Armenija
Makedonija
San Marino
RIP CITY!
Ja imam samo jednu zelju, a to je Njemacka 
BiH
Hrvatska
Slovenija
Latvija
Cipar
Gibraltar
Ja bih volio nesto ovako
Hrvatska
Slovenija
Latvija
Cipar
Gibraltar
Ja bih volio nesto ovako
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Dobro je, nismo u grupi sa Srbima i Portugalcima.
Talijani naše mušterije
Talijani naše mušterije
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Prizeljkiva sam Talijane, najdraza reprezentacija pokraj nase
to bi se cak moglo gledat.
Grupa uopce nije lagana, Bugari i Norvezani ne igraju atraktivno, bit ce zajebano kao protiv Skota u proslim kvalama, ali s obzirom da su ove kvalifikacije olaksane maksimalno ocekujem da se plasiramo bez ikakvih poteskoca.
Grupa uopce nije lagana, Bugari i Norvezani ne igraju atraktivno, bit ce zajebano kao protiv Skota u proslim kvalama, ali s obzirom da su ove kvalifikacije olaksane maksimalno ocekujem da se plasiramo bez ikakvih poteskoca.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Blaszczykowski
- Kontakt:
zeznuta grupa. nadam se borbi za 1. mjesto s geliranim paštaljupcima.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
Dobra skupina. Norveska i Bugarska su solidne reprezentacije, ali ne mogu nam ozbiljno nastetit, s Talijanima se znamo i bit ce to zanimljiv okrsaj za prvo mjesto u skupini nadam se. Glavno da nam nece bit' dosadno jer su tu solidne ekipe.
Ali prolazak je neupitan, barem meni
.
Ali prolazak je neupitan, barem meni
RIP CITY!
Prolaz sigurica,a dobit cemo mi i Talijane,prvo mjesto je nase 
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije nam laka grupa i treba pristupiti s velikom dozom opreza i smirenosti, ali nije ni skupina smrti, ocekujem ravnopravnu borbu sa starim musterijama za prvo mjesto u skupini.
Vjerojatno se ode na gostovanje u Italiju, jeedva cekam.
'AJMO VATRENI!
'AJMO VATRENI!
...Život za Široki...
Najteža grupa,teško će Hrvatska plasirati na Euro.Ovaj put nema baraža i Islanda.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Daj se liČe ne sramoti, eno ti 1000 ostalih tema na kojima mozes svoje komplekse i frustracije (pokusati) lijeciti, ako nista razveseljavati narod humoristicnim dosjetkama i provalama genijalnog uma. 
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.