Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Diskusije: Barcelona vs. Real Madrid
Bartomeu: "Barcelona je mirna što se tiče ugovora koji smo sklopili s Neymarom i Santosom, sve je potpuno legalno."

Pobjeda je bolja od orgazma!
bitch pleaseGorki je napisao/la:Bartomeu: "Barcelona je mirna što se tiče ugovora koji smo sklopili s Neymarom i Santosom, sve je potpuno legalno."

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Drago mi je da posjećuješ FB stranicu Barca BiH

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Zanima me rernin komentar na trenutno stanje na tabeli 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
FRANKO ....PIKE....BABRAREZ...Kawhi je napisao/la:Zanima me rernin komentar na trenutno stanje na tabeli
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- RickBlaine
- Kontakt:
Padobranci jel' vas stid i mozetel vi ovo?Kawhi je napisao/la:Zanima me rernin komentar na trenutno stanje na tabeli
btw. ko mi nadje onu rerninu sliku sa brojem osamnaest u obliku padobrana (nekad iz prosle godine) ima od mene vola pecenog.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
hahahahahahahahahahahahahahhahahahahaRaul_64 je napisao/la:FRANKO ....PIKE....BABRAREZ...Kawhi je napisao/la:Zanima me rernin komentar na trenutno stanje na tabeli
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
A mene cekate
Moj komentar na stanje na tabeli - zasluzeno ste prvi i tu se nema sta kazati. Mislim da ni vama nije sve jasno kako se to lahko sa -7 dodje na +3. Igrali ste kako dolikuje jednom velikom klubu i zasluzeno ste trenutno prvi i tu se ne moze nista mnogo reci. Sto se tice drugoplasiranih levata nisu ni oni toliko krivi koliko idijoti u upravi Barce kojima ni sada ne treba stoper pored idijota i kretena i penzionera u "odbrani" - PUJOLA, MASKERANA, PIKEA, BARTE i sl. Realno u Madridu ocekujem da nas zgazite kao i Bajern prosle godine i sta dalje reci .... vama cestitke za trenutno prvo mjesto i mislim da se to nece mjenjati do kraja. Vi imate ozbilju odbranu koja ovo nece prokockati a mi konje i telad u upravi i odbrani. Sto je jos gore imamo i navijace i fanove (cak i na ovom forumu) koji budalase i dalje brane a ono ko arena pojma nema.
Eto nek oni cekaju Bartu i Pikea da prorade - dok vi za to vrijeme rutinski dodjeste na prvo mjesto.
Mislim da je korektno pod mene ...
@RickBlaine
ako ne lazes i ako ostajes pri obecanom - poslacu ti ja to odmah.

Moj komentar na stanje na tabeli - zasluzeno ste prvi i tu se nema sta kazati. Mislim da ni vama nije sve jasno kako se to lahko sa -7 dodje na +3. Igrali ste kako dolikuje jednom velikom klubu i zasluzeno ste trenutno prvi i tu se ne moze nista mnogo reci. Sto se tice drugoplasiranih levata nisu ni oni toliko krivi koliko idijoti u upravi Barce kojima ni sada ne treba stoper pored idijota i kretena i penzionera u "odbrani" - PUJOLA, MASKERANA, PIKEA, BARTE i sl. Realno u Madridu ocekujem da nas zgazite kao i Bajern prosle godine i sta dalje reci .... vama cestitke za trenutno prvo mjesto i mislim da se to nece mjenjati do kraja. Vi imate ozbilju odbranu koja ovo nece prokockati a mi konje i telad u upravi i odbrani. Sto je jos gore imamo i navijace i fanove (cak i na ovom forumu) koji budalase i dalje brane a ono ko arena pojma nema.

Mislim da je korektno pod mene ...
@RickBlaine
ako ne lazes i ako ostajes pri obecanom - poslacu ti ja to odmah.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- PatrickBateman
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Odlicno
Odlicno

Mah ako naši foto modeli nastave onako igrati,real će nas pregazit u Kupu i na Bernabeu

Naravno i realno da su sazrili i oni i mi da budemo zgazeni kako je uprava i zasluzila.Gorki je napisao/la:Mah ako naši foto modeli nastave onako igrati,real će nas pregazit u Kupu i na Bernabeu![]()

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A mali Halilović će na kraju "izać" na 30 mlija 

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Gorki je napisao/la:Bartomeu: "Barcelona je mirna što se tiče ugovora koji smo sklopili s Neymarom i Santosom, sve je potpuno legalno."
Zato sad plaćaju 13 mil državi zbog "legalnosti" transfera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Vama nikad ne dosadi? Ali dobro, tema i jest za trolanja..
RIP CITY!
sramota je ako ostane samo na ovoj novcanoj kazni
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
To oni iz ljubavi prema svojoj domovini Španiji plaćajuSaurman je napisao/la:Gorki je napisao/la:Bartomeu: "Barcelona je mirna što se tiče ugovora koji smo sklopili s Neymarom i Santosom, sve je potpuno legalno."
Zato sad plaćaju 13 mil državi zbog "legalnosti" transfera.

Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Lijepo je vidjeti kako se neki klubovi brinu o svojoj domovini.madridist je napisao/la:To oni iz ljubavi prema svojoj domovini Španiji plaćajuSaurman je napisao/la:Gorki je napisao/la:Bartomeu: "Barcelona je mirna što se tiče ugovora koji smo sklopili s Neymarom i Santosom, sve je potpuno legalno."
Zato sad plaćaju 13 mil državi zbog "legalnosti" transfera..

1974---1975---1976---2001---2013---2020
A jos ljepse kako se drzava brine o jednom klubu
.

RIP CITY!
Nebitno o državi ja Barcu gotovim/volim/navijam zbog kluba a ne zbog nekih drugih stvari.Pri tome ako su ajde da kažem usr*li nešto onda neka i plate 
Kažem u vezi naše igre i igre najvećeg rivala.
Treba ovim našim modelima podhitno uzeti mobitele i isključit internet

Kažem u vezi naše igre i igre najvećeg rivala.

Treba ovim našim modelima podhitno uzeti mobitele i isključit internet

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.