Vjeruj mi da se i mi svi pitamo. Nigdje nije spomenuto ni da je povrijedjen, ni da je napustio klub.remistarmo je napisao/la:Zašto večeras u sastavu Slobode nema Peršića ?
Valjda ce se oglasiti nekim zaopstenjem sutra.
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Vjeruj mi da se i mi svi pitamo. Nigdje nije spomenuto ni da je povrijedjen, ni da je napustio klub.remistarmo je napisao/la:Zašto večeras u sastavu Slobode nema Peršića ?
Persic je out 20 dana zbog povrede, tetive ako sam dobro upucen..mada koliko znam ima i nekih problema sa ledjimaGifron je napisao/la:Vjeruj mi da se i mi svi pitamo. Nigdje nije spomenuto ni da je povrijedjen, ni da je napustio klub.remistarmo je napisao/la:Zašto večeras u sastavu Slobode nema Peršića ?
Valjda ce se oglasiti nekim zaopstenjem sutra.
Mislim da je u 19:00, velika sala osim ako opet nije kakav vasar i te gluposti, karte mozes kupiti ispred Mejdana, u gradu ne kod Seje i Vilija nego kod onog drugog ( ne znam kako se zovejasko_juve je napisao/la:Jel tekma u subotu protiv Bosne u 19.30? Hocel bit u maloj sali il?? Gdje se mogu kupit karte? Hvala
je li sigurno da prenosi TVSA?TaRgEt_ je napisao/la:Prenos na TVSA i RTVTK
Kakav to sastav imamo ,prosvijetli nas?NikolaPekovic je napisao/la:Ljudi, kakav sastav imate, skoro svaku utakmcu preko 5.000 ljudi, i opet necete uci u Ligu 4. Od ove ekipe niko nije ni ocekivao odmah ABA ligu i ne treba jos, ali bar su mogli ici u Ligu 4, da nagrade tu publiku sto ih podrzava. Sledece kolo gostujete i tu ce sigurno biti jos jedan poraz, a ja sam od ove ekipe ocekivao vise bar u ovoj Ligi12. Ali izgleda to sto kuci dobijete (Bog zna kakvo je i sudjenje u takvoj atmosferi, a ja pretpostavljam kakvo je) dobijete, na strani toplo hladno i to je to. Ove sezone se moglo mnogo vise bar u ovoj ligi kakva jeste. Pozdrav
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.