NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

NKJ
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la NKJ » 21 feb 2014, 18:22

Ali meni ste gori vi koji njih uzdižete i branite. Kako ti to braniš klub. NA FORUMU SE BRANI KLUB. E jesi mi pametan.
Imaš naš forum, tamo piši, a ne ovdje da svi ispadamo glupi zbog tebe. Praviš se previše pametan, a ljudi ti se smiju.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 21 feb 2014, 18:29

NKJ je napisao/la:Ali meni ste gori vi koji njih uzdižete i branite. Kako ti to braniš klub. NA FORUMU SE BRANI KLUB. E jesi mi pametan.
Imaš naš forum, tamo piši, a ne ovdje da svi ispadamo glupi zbog tebe. Praviš se previše pametan, a ljudi ti se smiju.
Ma prijatelju nije fer. Svi napadnu onanimusa i njegovi i ostali. Mladic samo voli svoj klub. Jedini i pise na ovoj temi.
Nego, jeste li dovrsili zid?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 21 feb 2014, 18:53

Ma on piše gluposti previše. Ali ne može njemu niko dokazati.
A pravi se zid, valjda bi brzo trebao biti gotov, staviće već neko sliku, stambija čekamo.

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 21 feb 2014, 19:45

Pa upravo zbog pojedinih i nema se sta napisati ovdje, jer se 3 strane pisu-ja tebi ti meni ha hu ojhaa i slicne budalestine. doslovno o nicemu, i ako postoji neki normalan komentar jednostavno se zagubi u moru gluposti, a tome pored nasih pojedinih doprinositi i vi iz utzle koji su vjerovatno u istom rangu kao naprijed navedeni.Svasta su ovdje moderatori dopustili i upravo zato i nema kvalitetnih rasprava.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 feb 2014, 03:07

Ja neznam na koji nacin branis klub.Ja bi mogao napisati hrpu stvari o Jedinstvu i tim provokacijama.Ima tu stvari znaci koji me doslovno iznerviraju,ali ni u kojem slucaju ne zelim da odgovaram,odgovorit cu samo na neki normalni post...A i jednostavno mi je postala muka posjecivat ovaj forum ne samo Jedinstva nego i ostale forume !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 22 feb 2014, 08:36

Po meni onanimus casno brani boje svog kluba, nadasve hrabro, trazi bilo kakav argument, bodri i kada je najteze, ne nasjeda na provokacije, drzi se plemenitog osjecaja ljubavi za svoj klub, ne donosi ishitreno zakljucke, a kada je potrebno da odbrani dostojanstvo Jedinstva on je hitar kao munja, hrabar u komentarima, ostar na jeziku kada treba, jednostavno navijac kojeg bi svaki klub pozelio. Taj ne preza cak ni moderatoru se usprotiviti, reci nesto direktno u monitor. 8-)
Legenda Teme Jedinstvo Bihac!
Anonimus imas moju podrsku iako smo u suprotnim taborima. I vjeruj da mojih pedesetak godina iskustva i zivota zna sta je uzavrela krv navijaca!
Svaka ti cas! ;)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 22 feb 2014, 12:25

Anonimus je toliko hrabar, da kad sam mu rekao da mi kaze ko je, da se boji reci. Ostaje anonimni, jer nema damu da kaze ko je. I brani klub sa glupostima. Nemoj ga podržavati.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 22 feb 2014, 12:51

NKJ je napisao/la:Anonimus je toliko hrabar, da kad sam mu rekao da mi kaze ko je, da se boji reci. Ostaje anonimni, jer nema damu da kaze ko je. I brani klub sa glupostima. Nemoj ga podržavati.

:lol:

nego fkt vaše web stranice ne rade ništa ili vi ne prenosite vijesti vezane za Jedinstvo (osim što pročitam preko SS portala),par vijesti što sam pročitao i jedan video klip sa priprema u nekoj sali :? (bez provociranja).

LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 22 feb 2014, 12:52

@NKJ objasnio neke stvari. Nikome ne trebaju prepucavanja, ali likovi koji ne razumiju normalno i dobronamjerno obraćanje trebaju biti odstranjeni s foruma. Meni su odavno na listi gnjavatora, ali džaba kad većinu sadržaja teme sačinjavaju postovi takvih osoba, a postovi se svakako vide kada ih neko ko se naivno "upeca" citira.

@Probisvjet, nema potrebe veličati i podržavati njegovo pisanje. Osjećam da želiš na lijep način odvratiti čovjeka od provociranja, ali ne ide. Valjda vidiš i sam. ;) On ne radi ništa što je vrijedno divljenja, nego osude. Pogotovo ako se radi o starijem čovjeku.

Pozdrav Bišćanima.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 22 feb 2014, 13:00

Ti sto se stalno raspravljaju su od 15-16 god., plafon 17god, djecija posla.

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 22 feb 2014, 13:42

Gorki je napisao/la:
NKJ je napisao/la:Anonimus je toliko hrabar, da kad sam mu rekao da mi kaze ko je, da se boji reci. Ostaje anonimni, jer nema damu da kaze ko je. I brani klub sa glupostima. Nemoj ga podržavati.

:lol:

nego fkt vaše web stranice ne rade ništa ili vi ne prenosite vijesti vezane za Jedinstvo (osim što pročitam preko SS portala),par vijesti što sam pročitao i jedan video klip sa priprema u nekoj sali :? (bez provociranja).

LP!
Ja ne znam gdje ti pratis vijesti sto se tice NK Jedinstva, ali reci da postoji par vijesti mi je neozbilno ako posjecujes zvanicnu stranicu. Sto se tice vijesti, u zadnjih mjesec i pol dana je dodano preko 30 novih vijesti, a na zvanicnoj stranici na facebooku stotine slika, sa priprema, pripremnih utakmica, treninga itd.
Ljudi kazu slaba je tema na ss-u, slaba je iz razloga sto mi imamo svoj forum koji je daleko posjeceniji (mislim na temu NK Jedinstvo).
L.P.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 22 feb 2014, 14:07

Ma svi mediji u USK redovno pišu o Jedinstvu, a u ponedeljak ce te imati prilog o Jedinstvu na FACE u 18:45 i avaz pise o Jedinstvu samo ne sportsport zato sto nemaju dopisnika iz Bihaća...

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 22 feb 2014, 19:08

Gorki je napisao/la:

LP!

Ne prenose se vijesti na ovu stranicu, jer imamo svoje. I sve vijesti koje su vezane za Jedinstvo su na toj stranici. Svaki dan ti bude neka nova vijest. Izvještaji, prenosi utakmica, sve ti je tamo. Takodjer i zvanična stranica na fb.
Samo što niko neće ovamo da prenese, ali to ovi sa Sportsport.ba sami trebaju uraditi. Lako je raditi na stranici da ti neko pošalje članak i ti samo zalijepiš i objaviš. Ne ide to tako. Ali hajde.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 feb 2014, 19:24

Claus je napisao/la:@NKJ objasnio neke stvari. Nikome ne trebaju prepucavanja, ali likovi koji ne razumiju normalno i dobronamjerno obraćanje trebaju biti odstranjeni s foruma. Meni su odavno na listi gnjavatora, ali džaba kad većinu sadržaja teme sačinjavaju postovi takvih osoba, a postovi se svakako vide kada ih neko ko se naivno "upeca" citira.

@Probisvjet, nema potrebe veličati i podržavati njegovo pisanje. Osjećam da želiš na lijep način odvratiti čovjeka od provociranja, ali ne ide. Valjda vidiš i sam. ;) On ne radi ništa što je vrijedno divljenja, nego osude. Pogotovo ako se radi o starijem čovjeku.

Pozdrav Bišćanima.

ma zeza se probisvjet kako ne primjetite to? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 23 feb 2014, 00:08

SaltCityAttack ... to je i problem što se zeza, a ovaj će to shvatiti ozbiljno da ga neko podržava, i samo će nastaviti, i onda udjem na temu Jedinstvo, Sloboda i muka mi bude. Dodjem ovdje pročitati šta se dešava kod vas, šta kod nas. I ne mogu, jer se svi svadjaju sa njim.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 feb 2014, 10:02

NKJ je napisao/la:SaltCityAttack ... to je i problem što se zeza, a ovaj će to shvatiti ozbiljno da ga neko podržava, i samo će nastaviti, i onda udjem na temu Jedinstvo, Sloboda i muka mi bude. Dodjem ovdje pročitati šta se dešava kod vas, šta kod nas. I ne mogu, jer se svi svadjaju sa njim.
Jednostavno ne pisete nista o klubu i desavanjima. Pustite se ba anonimusa. U vama je problem, jer kada saberes sve forume u BiH Jedinstvo nema ni 500 stranica. Dajte malo aktivirajte se stariji, ozbiljniji.
Jbt. ja se moram cuti sa prijateljem iz Bihaca da saznam da vam se srusio zid i da isti zidate. Dajte malo informacija i bice sve ozbiljnije. Nije pod moranje da nas informisete, ali onda jednostavno ostavljate najvise prostora za ovu dvojicu. I kod nas ima padobranaca al' jednostavno ne mogu doci do izrazaja.
Sve dok tako ne bude nemate se sta zaliti na onanimusa.
Imate li informaciju koji od vasih igraca ima usmeni dogovor da potpise sa nama ako mi udjemo u PL? Cini mi se da je trazio od nas 20.000KM plus plate i placen smjestaj sa hranom?

NoPasaran
Kontakt:

Post Postao/la NoPasaran » 23 feb 2014, 11:56

Opet vi isto pricati, shvatite da nema potrebe da se ovdje pise puno, postoje mjesta gdje se pise, i vise nego sto je potrebno. Sto se tice ovo za igraca, zar igraci NK Jedinstva u ovoj mocnoj Slobodi ne mogu biti nista osim vodonose???
Pustite se ovih prica, ja stvarno ne mogu vas da razumijem, blamirate se bezveze.
Danas Jedinstvo igra zadnju svoju pripremnu u Zagrebu sa Vinogradarom.
;)
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 23 feb 2014, 11:59

Probisvjet je napisao/la:
NKJ je napisao/la:SaltCityAttack ... to je i problem što se zeza, a ovaj će to shvatiti ozbiljno da ga neko podržava, i samo će nastaviti, i onda udjem na temu Jedinstvo, Sloboda i muka mi bude. Dodjem ovdje pročitati šta se dešava kod vas, šta kod nas. I ne mogu, jer se svi svadjaju sa njim.
Jednostavno ne pisete nista o klubu i desavanjima. Pustite se ba anonimusa. U vama je problem, jer kada saberes sve forume u BiH Jedinstvo nema ni 500 stranica. Dajte malo aktivirajte se stariji, ozbiljniji.
Jbt. ja se moram cuti sa prijateljem iz Bihaca da saznam da vam se srusio zid i da isti zidate. Dajte malo informacija i bice sve ozbiljnije. Nije pod moranje da nas informisete, ali onda jednostavno ostavljate najvise prostora za ovu dvojicu. I kod nas ima padobranaca al' jednostavno ne mogu doci do izrazaja.
Sve dok tako ne bude nemate se sta zaliti na onanimusa.
Imate li informaciju koji od vasih igraca ima usmeni dogovor da potpise sa nama ako mi udjemo u PL? Cini mi se da je trazio od nas 20.000KM plus plate i placen smjestaj sa hranom?
Haha cuj ovoga pod 1. jedinstvov forum na zvanicnoj ima vise stranica nego ovaj vas ovdje, pod 2. zid se gradi i da odes na Jedinstvovu stranicu na fb-u vidio bi slike gradnje, pod 3. raspitaj se malo koji igraci Slobode imaju usmene dogovore sa Jdinstvom pa onda nesto pricaj ;)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 feb 2014, 12:25

Iceplayer je napisao/la:
Haha cuj ovoga pod 1. jedinstvov forum na zvanicnoj ima vise stranica nego ovaj vas ovdje, pod 2. zid se gradi i da odes na Jedinstvovu stranicu na fb-u vidio bi slike gradnje, pod 3. raspitaj se malo koji igraci Slobode imaju usmene dogovore sa Jdinstvom pa onda nesto pricaj ;)

druže mi tebi nabijamo tolike komplexe da to nije normalno :roll: pa ne možeš se prepirati koliko koja stranica ima više postova i sl.tome ..A ne pričaj o Slobodinim igračima kad nemaš pojma,bolje ti je da gledaš Jaranovića koji je kod nas bio,sa čelnicima našeg kluba ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

bihac1968
Kontakt:

Post Postao/la bihac1968 » 23 feb 2014, 14:26

Jedinistvo vodi protiv Vinogradara već ode 10 minute 1:0, strijelac Stojanov :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.