EP Francuska 2016 - Grupa B
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: EP Francuska 2016 - Grupa B
-
Eagles_OldSchool
- Kontakt:
Ovo da smo srece imali u kvalifikacijama za SP to stoji mozda i previse srece ako cemo gledati na zadnje tri partije gdje smo odigrali pravo ocajnicki ... Ja se licno bojim utakmica sa Welsom kako kuci tako i vani a sa Izraelom kod njih jer protiv ove dvije repke nesmijemo vani izgubiti da bi sebi osigurali prolaz ... dalje i Kipar zna nekada iznenaditi tokom kvalifikacija nadam se da to nece biti protiv nas ... Nama trebaju jos 3 a 4 osjvjezenja u timu tj pojacanja a ne da popunimo klupu ...Citizen-X je napisao/la:heheheheheeh gledam kako neki misle da smo kvaliteta![]()
![]()
![]()
![]()
u Slovackoj do 70 minute nismo znali za Brazil...
u Litvaniji nas je do 70 minute cekao baraz sa vjerovatno Portugalom....
ima jedan crtani 'dje Dusko kaze Semiti Semu - "Leti kokoš a letiš i ti - za kokoš zna se a što ćeš ti"![]()
mislite vi i dalje da imamo kvalitet.... SaMfet nas je yebo par puta - promaklo to narodu zbog 2-3 bljeska ljudi na terenu a ne zbog igre a bice rokenrol kad popušimo kvale za euro...
jedino što sa Safetom mozda ide je nafaka - jer smo nafakaški prošli u Brazil.... pa ga mozda zbog nafake treba zadrzat
- Goalgetter
- Kontakt:
Head je napisao/la:Presudice im njihov covjek.Tin Sven Susic zabija gol al' se nece radovati.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
10 000 Bosanaca u Parizu
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
samo jes mi muhamed konjic iso na zivce tokom prenosa. covjek je bar 10 puta naglasio kako je grcka u padu a svako malo je masturbirao na crnu goru. ostale ekipe nije ni pomenuo
- NoName
- Kontakt:
Na stranu što idu dvije najbolje, pa najbolji treći pa baraz sa nekom tankom ekipom. Plasman nije nikako upitan.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Belgija, favorit spremni za borbu za finale na EP.
Izrael, bomba, velika nepoznanica.
Wales, gladni uspjeha, moguce podcijenjivanje drugih ekipa, pogotovo BiH.
Kipar, gladni uspjeha, nezgodni.
Andorra, vazno je ucestvovati.
Upravo to. Krljat će se oni između sebe, sumnjam da će se jedna od njih izdvojiti sa pobjedama kući na strani. Još bitnije je da i Belgija odradi posao protiv njih.Amar Dzeko je napisao/la:Odlicna je grupa iz razloga sto su 3 reprezentacije (Izrael, Vels, Kipar) manje vise izjednacene te ce tu svako pobjediti svakoga, ili jos bolje bice dosta nerijesenih rezultata, sto nama svakako pase
Voli te tvoje Sarajevo.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Nase je da opravdamo ulogu favorita,nista drugo.
Uhh bi'ce veselo sa Belgijom se ganjati
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Head je napisao/la:Presudice im njihov covjek.Tin Sven Susic zabija gol al' se nece radovati.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

ovo treba biti opomena susicu i ekipi,znaci jedan portugal ih nije uspio dobiti u proslim kvalama
imaju cvrstu ekipu i dobrog strijelca hemeda
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Samopouzdanje i postavljanje ce sad bit najvaznije,bez samopotcjenjivanja u izjavama.
Je li selektor vec dao izjavu i sto ga opet nema na izvlacenju?
Bale igra na kontra strani zbog šuta, ulazi u teren i šutira, jer ljudi nemaju golgeterebega_afc je napisao/la:Jedini belaj u utakmicama bi nam mogla predstavljat nasa desna strana. Kako igramo bez desnog krila, ako se tu nesto ne promijeni, Bejlu i Azaru ce biti ostavljano puno prostora.
Duga je lista ekipa koje Portugal nije uspijevao dobiti u kvalama, mislim da je i Kipar jedna od njih. Portugalci su poznati po lošim igrama u kvalifikacijama, ali kad je najbitnije, oni su pravi... mi smo to najbolje osjetili na svojoj koži.barca_87 je napisao/la:ovo treba biti opomena susicu i ekipi,znaci jedan portugal ih nije uspio dobiti u proslim kvalama
imaju cvrstu ekipu i dobrog strijelca hemeda
Igrao je i Vels u Belgiji neriješeno u prošlim kvalifikacijama, ali tada je sve bilo riješeno, što ne umanjuje uspjeh Velšana.
Voli te tvoje Sarajevo.
Slažem se da nikad prije nisu imali individualce kao sada, koje je Marc Wilmost savršeno uklopio u tim (podsjećaju me na Cholov Atletico
- Sarajlijc@
- Kontakt:
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, Anoniman, arabijskisupi, Beduin, Beli98, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, Cautinho, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, denza, DrogbaDidier, ELDIABLO20, enobarca, FerdinandF, Garfield, Google [Bot], GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, Hordas1990, Hrasno15, iliyaa8, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, James1987, Jarodwest, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, KimJongEsmer, Kompromis, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, meepo, Micron, MikiPirs, Mocvara1991, muhamedkonjic, nerkolfc, Nyema1921, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, Rauber33, Resolute, rishovski, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, skoJaa, StevieG8, THEC, TofiTofita, Truba1905burazeru, tutankamon1905, USB, Vaya, Venom, VensanKasel, Wolffire, Yucca, zaostrog, zemuntrg i 622 gosta.