Safet Sušić - Pape

tyler durden
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la tyler durden » 23 feb 2014, 14:26

drummer je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Provjereno i tacno. Safet Susic nije bio na izvlacenju grupa za Evropsko prvenstvo jer mu se zagubio prtljag. "Tacno je da Susic zbog prtljaga nije dosao jer je morao kupiti novo odijelo. Doci ce na sliknje s ostalim selektorima"; izjavio je predstavnik nase delegacije koji je bio u Nici na zrijebanju.

Nevjerovatno :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemoguce. Ako je stvarno to se desilo onda jbg.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 23 feb 2014, 14:27

Koliko nam fali ambiciozan selektor a ne ovaj ublehas klasicni. Sto prije neko mora doci da uhvatimo Tankovica, Prcica i ove , ako Susic koji nikoga ne moli ostane, gdje buducnost nase repke

Jer mi nemamo sistem kao Srbija i Hrvatska da mozemo izbacivati igrace iz lige

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 23 feb 2014, 14:28

Igramo na Svjetskom prvenstvu,a za naredno Evropsko smo nosioci grupe..pametnom dosta ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 14:30

autogol je napisao/la:Igramo na Svjetskom prvenstvu,a za naredno Evropsko smo nosioci grupe..pametnom dosta ;)
To se zove ispunjen cilj, a ovo drugo je došlo kao bonus. Naredni cilj je prolazak grupe na SP i plasman na EP, prosto k'o pasulj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 feb 2014, 14:37

Sta keze imamo sanse da prodjemo a nosioci grupe,kakav motivator :lol: :lol:

Tweeds_10
Kontakt:

Post Postao/la Tweeds_10 » 23 feb 2014, 14:47

drummer je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Provjereno i tacno. Safet Susic nije bio na izvlacenju grupa za Evropsko prvenstvo jer mu se zagubio prtljag. "Tacno je da Susic zbog prtljaga nije dosao jer je morao kupiti novo odijelo. Doci ce na sliknje s ostalim selektorima"; izjavio je predstavnik nase delegacije koji je bio u Nici na zrijebanju.

Nevjerovatno :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A u pi... materinu ako je istina ! :lol: :lol: :lol:
pi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 feb 2014, 14:48

drummer je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
drummer je napisao/la: Cuj ima sanse,to sam od njega i ocekivao.Kad nam spuca pricu da je bod na Kipru uspjeh :lol:
Mrak mi padne na oci kad se sjetim price da je bod u Tirani odlican. Uh kako me je provocirao.
Da,cini mi se da neki opet pokusavaju unaprijed traziti neki alibi.Od Izraela i Welsa smo bolji za klasu i to treba reci jasno,znaci Belgijom za prvo mjesto,takve se izjave trebaju davati.
Naravno. Ali kad se sjetim kako su se dizale i reprezentacije poput Latvije i Litvanije, onda nista ne cudi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 23 feb 2014, 14:50

autogol je napisao/la:Igramo na Svjetskom prvenstvu,a za naredno Evropsko smo nosioci grupe..pametnom dosta ;)
Šta je tu pametnom dosta ? Nije to uradio Sušić, to je uradio cijeli savez na čelu sa Ivicom Osimom. Ne lupetaj.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 feb 2014, 14:56

vox18 je napisao/la:znate li zasto je Dzeko dobio nadimak Dijamant? Pogledajte - http://www.backstage.ba/buzz/komentar-e ... euro-2016/" onclick="window.open(this.href);return false;
svaka cast, sto si uspio ovo informaciju saznati!!! ovo mi je bio prvi haber :mrgreen:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 feb 2014, 14:59

Kako samo jeftino skupljas linkove na svojoj stranici. :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 15:03

Goalgetter je napisao/la:Kako samo jeftino skupljas linkove na svojoj stranici. :lol:
Baš sam to htio napisati 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 23 feb 2014, 15:04

Nece taj otici dok ga kukokm i motikom ne otjeramo ! Trenerski je nula, a obraza nema, to znaci da mu je Biih jedina opcija. predvidjam da cemo morati na demonstracije protiv familije kriminalaca !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 23 feb 2014, 15:05

Safet je ostvario svoje ciljeve, i ja kao neko ko smatram da je neodgovoran, nemaran, mutav i bezobrazan mu skidam kapu za to! Stvarno smo procvjetali kao repka..
Ipak, uvijek treba težiti ka boljem, a mi stagniramo već određeno vrijeme (od utakmice sa Slovačkom kući)..
Ne smijem ni pomisliti kakva bi sila bili da se POZIVI U REPREZENTACIJU DOBIJAJU PO ZASLUGAMA, po nekom normalnom sistemu vrijednovanja..

Budimo realni, ja bih to uporedio sa dobijanjem posla u nekoj vrhunskoj firmi.
Svako preda svoj CV, uzmeš onog ko ima najbolji, jer te vrijednosti koje je naveo u svom CV-u daju za pravo svima da se nadaju da je on pravi za taj posao, bez prava da se osuđuje ako to ne bude..
Tako će vjerovatno dobiti posao neko ko fakultetski obrazovan, te je radio u nekoj jačoj firmi, na važnijoj poziciji, nego neko ko je imao granap i završavao vandredno školu..

E tako ja mislim da treba i u fudbalu, evo npr. Sven Tino Sušić i Prcić.
Prcić prvo igra u boljem klubu i ima jače utakmice, drugo prošao je kroz sve reprezentativne selekcije, dok se za ovog iz hajduka tek odnedavno čulo..
A šta bi bilo da istog tog prcića poredimo sa Kvržićem..

Ne može me niko ubijediti da kriteriji za reprezentaciju, osim kvaliteta, zaista imaju i neki drugi faktori, jer neke stvari su neobjašnjive.. VIDLJIV JE NEKVALITET KOD POJEDINACA KOJI SEBE VEĆ PIŠU ZA BRAZIL!

Dakle, smatram da bi uz ozbiljniji pristup imali još puno jaču reprezentaciju nego što smo sad!
I da, trebamo se boriti za svakog igrača! Hrvati nađu nekog igrača, traže mu historiju porodice, traže da mu pradjedu slučajno vrtlar nije bio neki hrvat, ako jeste, rove po dnk jel moze ikako on biti hrvat i sl.
Pa po brazila imaju u repci.. Kod nas je logično da Tanković kojem je majka pokrivena bošnjakinja, a on porijeklom iz srebrenice (tako sam čuo) igra za švedsku?????

ZA SVAKOG SE TREBA BORITI, NISMO MI ŠPANIJA!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 23 feb 2014, 15:12

Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Cautinho
Kontakt:

Post Postao/la Cautinho » 23 feb 2014, 15:17

Pa zasto je Prcic izjavio da napušta BiH,redovno je igrao za U21,ne razumijem šta želi.Zagrijavao se jednom više od pola sata i odjednom ga nitko ne vpli
Keep walking.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 feb 2014, 15:18

Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Mogao bi Tanković propustiti EP u Francuskoj, ako Ibra ne bude igrao, šanse su im upola manje. Grupa im nije nimalo naivna.
Voli te tvoje Sarajevo.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 23 feb 2014, 15:18

Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Aha, super. Šta je to Sušić, igrao za U-21 BiH ? ili igra za Real ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 23 feb 2014, 17:15

Pape gigantu, povedi nas u nove pobjede, zadnja 2 ciklusa pod tvojim vodstvom su bila jedno divno iskustvo sa tu i tamo nekim padom, al desava se to i boljima i vecima od nas...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 feb 2014, 17:16

slika
1946

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 feb 2014, 17:18

fotošop :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.