AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Ibracadabra
- Kontakt:
Re: AC Milan
Taraabt ima zavidan talenat i jos nije kasno za njega.Uz ozbiljan pristup i zalaganje moze postati vrhunski igrac.
Vidim da najavljuju Ameliu i Boneru u prvih 11, ili je Seedorf pobudalio ili su ova dvojica stvarno dobri igraci.
Vidim da najavljuju Ameliu i Boneru u prvih 11, ili je Seedorf pobudalio ili su ova dvojica stvarno dobri igraci.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Abbiati je se nahladio, a Mexesu Seedorf daje sansu tek poslije Bonere, a Zapata se oporavlja od povrede.Ibracadabra je napisao/la:Taraabt ima zavidan talenat i jos nije kasno za njega.Uz ozbiljan pristup i zalaganje moze postati vrhunski igrac.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Ibracadabra
- Kontakt:
Na svu srecu pa Milan nema nikakav imperativ do kraja sezone,pa je to olaksavajuca okolnost za Seedorfa.Ne moze mu Mexes ne igrati par utakmica pa biti kapiten i onda nakon toga opet na klupu.A forsirati najvecu rupu od igraca koju je Italija imala.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Definitivno ima nekih nerijesenih stvari izmedju Mexesa i Seedorfa, ali brate, rijesavajte to van terena, nemoj da ekipa pati radi toga.
Sto se tice danasnje utakmice, postava zvuci zanimljivo, ali problem je sto su se velike promjene desile odjednom. Sreca pa nam je ovo ionako eskperimentalna sezona, ali sto se konkretno utakmice tice, nisam bas optimistican.
U vezi Taarabta, zelim malo vise ucesca u ekipi, suteva, asistiranja. Stoji cinjenica da momku treba vremena i prostora, partnera sa kojim ce suradjivati, ali ako ce jedina stvar koju bude radio biti okretanje igraca, onda nikakve fajde od toga. Pa to i Constant moze.
edit:
Bonera won't play today as he has influenza. Mexes will most likely replace him in the central defence
Sto se tice danasnje utakmice, postava zvuci zanimljivo, ali problem je sto su se velike promjene desile odjednom. Sreca pa nam je ovo ionako eskperimentalna sezona, ali sto se konkretno utakmice tice, nisam bas optimistican.
U vezi Taarabta, zelim malo vise ucesca u ekipi, suteva, asistiranja. Stoji cinjenica da momku treba vremena i prostora, partnera sa kojim ce suradjivati, ali ako ce jedina stvar koju bude radio biti okretanje igraca, onda nikakve fajde od toga. Pa to i Constant moze.
edit:
Bonera won't play today as he has influenza. Mexes will most likely replace him in the central defence
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne mozerope11 je napisao/la:... Pa to i Constant moze.
Bez zezanja,evo i ja citam da je i Bonera otpao,ali isto tako citam i da je Zaccardo ispred Mexesa sto se tice igranja u prvih 11
- Ibracadabra
- Kontakt:
Ne znam koliko si upratio, ali protiv Atletica je upravo Taarabt kreirao dvije najbolje šanse za Milan.U vezi Taarabta, zelim malo vise ucesca u ekipi, suteva, asistiranja. Stoji cinjenica da momku treba vremena i prostora, partnera sa kojim ce suradjivati, ali ako ce jedina stvar koju bude radio biti okretanje igraca, onda nikakve fajde od toga. Pa to i Constant moze.
A ako Zaccardo zaigra umjesto Mexesa onda je definitivno jasno da na relaciji Francuz-Holanđanin, nešto nije kako treba.
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
Amelia; Abate, Rami, Zaccardo, Constant; Montolivo, Muntari; Honda, Saponara, Taarabt; Pazzini.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Ali hocu reci da zelim vise ucesca u igri od Taarabta osim vozanja igraca kao na ringispilu. Lijepo je to vidjeti, ali nema neke koristi.
A imao je Constant svojih poteza u najboljim danima, znao je zarolati par igraca.
joj boze, kad vidim ovu postavu dodje mi da placem. pa ovdje bi jedva jedan igrac mogao upasti u onu staru ekipu milana
a ovo sa zaccardom umjesto mexesa

A imao je Constant svojih poteza u najboljim danima, znao je zarolati par igraca.
joj boze, kad vidim ovu postavu dodje mi da placem. pa ovdje bi jedva jedan igrac mogao upasti u onu staru ekipu milana
a ovo sa zaccardom umjesto mexesa
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Sta reci
Tezak mec je pred nama,ali ocekujem da dobijemo ovo na kraju.
Saponara ce da dokaze da zasluzuje vise,uvjeren sam.
Forza Milan!!!
Tezak mec je pred nama,ali ocekujem da dobijemo ovo na kraju.
Saponara ce da dokaze da zasluzuje vise,uvjeren sam.
Forza Milan!!!
Pa ja ne bih bio tako optimistican, nije ta Sampdoria naivna ekipa. Sretno nam bilo, ali nemam bas neki pozitivan predosjecaj.
Koliko vidim, previse kiksara na jednom mjestu, ali i novih neuigranih igraca koji do sad nisu imali priliku igrati skupa.
Koliko vidim, previse kiksara na jednom mjestu, ali i novih neuigranih igraca koji do sad nisu imali priliku igrati skupa.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
Hattrick123
- Kontakt:
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovdje imaš sopcast linkove za utakmice, nađi Milan:Hattrick123 je napisao/la:jel moze neko kakav dobar link postaviti:)
http://livefootball.ws/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovdje skineš sopcast tj. klijent program sa kojim gledaš utakmice, mnogo bolje nego ona flash sra.nja.
http://www.sopcast.com/download/win.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
-
Hattrick123
- Kontakt:
Ovaj arap ce biti strasan igrac.
- _forzamilan_
- Kontakt:
- IlPrincipe
- Kontakt:
TAARAAAAAAAAAABT MAJSTOR !!!!!!

Svi su govorili da je ku'rac od pojačanja momak je strašan pričajte šta hoćete !
Svi su govorili da je ku'rac od pojačanja momak je strašan pričajte šta hoćete !
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
gol gol gol gol
ali koji asist ramija, ovo od nasih veznjaka mjesecima nismo vidjeli
ali koji asist ramija, ovo od nasih veznjaka mjesecima nismo vidjeli
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Ibracadabra
- Kontakt:
Oni koji pozornije prate fudbal i Taarabta, znaju kakav je to igrač. Jedno vrijeme je stagnirao u svom razvoju, ali to je najviše zbog toga što je zadnje 2 godine više vremena pravio probleme svojim ekipama, nego što je posvećivao pažnju svojoj igri. Apsolutno ima sve predispozicije da bude igrač vrhunske klase.
Zadnja izmjena: Ibracadabra, dana/u 23 feb 2014, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
-
Hattrick123
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.