Baš me zanima na šta će ličiti roster Giantsa sljedeće sezone
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Justin Tuck i Hakeem Nicks su od marta free agenti. Jerry Reese je to objasnio kao svaki igrač zaslužuje da "uzme" koliko može
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Nicks bi trebao u Coltse u tom sluvcjau trebaju oni recivera a imaju para za ponudit
...eh Bearsima bi Tuck legao ko budali smaar a;li mi smo zidovi mi necemo to ganjat pa se necuu ni nadat 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne mozemo ponuditi jbg sta ces..Tuck je po meni svoje najbolje odigrao. Nicks misli samo na novi ugovor citavu godinu, to se vec znalo da ako Cruz ostane da Nicks odlazi. Jer i da ova dva ostanu mi ne mozemo nista, mora se krenuti u nesto novo..Thranduil je napisao/la:Justin Tuck i Hakeem Nicks su od marta free agenti. Jerry Reese je to objasnio kao svaki igrač zaslužuje da "uzme" koliko može![]()
Kakve su sanse da Nicks zavrsi u coltsimaSaltCityAttack je napisao/la:Nicks bi trebao u Coltse u tom sluvcjau trebaju oni recivera a imaju para za ponudit...eh Bearsima bi Tuck legao ko budali smaar a;li mi smo zidovi mi necemo to ganjat pa se necuu ni nadat
Max Allegri
1/32Mig_Mig je napisao/la:Kakve su sanse da Nicks zavrsi u coltsimaSaltCityAttack je napisao/la:Nicks bi trebao u Coltse u tom sluvcjau trebaju oni recivera a imaju para za ponudit...eh Bearsima bi Tuck legao ko budali smaar a;li mi smo zidovi mi necemo to ganjat pa se necuu ni nadat
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa ako gi ne ostave gdje ce drugo?..tamo zna da ce biti prva druga opcija ..mozda ovu seezonu druga ali u buducnosti prva...Coltsima treba reciver i to je to
..samo nije lik imao nikakvu sezonu pa ni jedan TD hamN NIJE imao 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lika treba izbjeci, evo dvije godine samo prica o parama i ugovoru. Uzeo rano SB i sad samo ganja novac..
Svi oni ganjaju novac što je normalno. NFL je prije svega najveći biznis od svih sportova i karijera traje relativno kratko. Jbt evo Payton želi uzeti još jedan SB i postati/potvrditi da je najbolji svih vremena ali to radi za 15 miliona godišnje,nije uzeo platu 2-3 miliona $ a ostatak uložio u momčad isto to radi Kobe Bryant. Naslov je ok ali primarno je 20-30 miliona $.tuzlak1987 je napisao/la:Lika treba izbjeci, evo dvije godine samo prica o parama i ugovoru. Uzeo rano SB i sad samo ganja novac..
Ove sezone Nicks je bio loš međutim ove sezone su cijeli Giantsi bili odron. Pa na dosta utakmica nije dobio niti jedan pas, znači lopta nije upućena prema njemu uopšte.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
niko da spomene da Jetsi zele naseg McCowna
..nadam se da nece otici tamo jer ovdje je navikao, jer ovdje zna da Cutler moze sad sad se razbolit
( samo za moje drugove navijace Bearsa sa foruma) ...a uz to njegov je san biti trener ,a puno moze nauciti od Trestmana..Samo ako ovaj nije odlucio draftovati QB kojeg ce spremati 3 godine , ako se odluce pustiti Cutlera..sa tim nebi imao nista protiv..treba naci QB za buducnost a ovo do tad pokusati sa Cutlerom kad vec sad imamo ove recivere .
nego kad smo kod recivera evo dva robota se vec spremaju za narednu sezonu
http://www.chicagobears.com/multimedia/ ... bears.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nego kad smo kod recivera evo dva robota se vec spremaju za narednu sezonu
http://www.chicagobears.com/multimedia/ ... bears.html" onclick="window.open(this.href);return false;
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
normala, nagodinu SuperBowl je za Bearse rezerviran
odgledah video, negdje ranije je Marshall govorio da ga je ljetos mučila neka ozljeda i zbog nje nije bio na 100% u predsezoni i zbog toga je imao slabije brojke, a očekuje ove sezone da bude puno bolji, kao i da će Jeffery bit još bolji
odgledah video, negdje ranije je Marshall govorio da ga je ljetos mučila neka ozljeda i zbog nje nije bio na 100% u predsezoni i zbog toga je imao slabije brojke, a očekuje ove sezone da bude puno bolji, kao i da će Jeffery bit još bolji
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako je Marshall imao slabije borjke?..pa lik je prekucao i ove gopdine ebote..pa logicno da ce imati slaibje brojke kad si imao Benneta sa skoro 800 yardi i 5 TD ,Jeffery je imao vise yardi od Marshalla 1.430 i 7 TD..Marshall je znaci imao 1.300 yardi i 12 TD.. stim d aje i Earl Bennet imao 4TD ovu sezonu..njega mi je zao sto ce otici iz Bearsa i sto cemo ga otpustiti ali ebiga moramo bolje u odbranu dovest nekoga nego imati i previse recivera..ali nedo bog povreda Bennet je odlican..volim njegovu stabilnost jer rijetko ispusta lopte.
Marshall i ne treba bolji nego treba nam bolji Cutler i bola odbrana jer ova odbrana je bila katastrofaaaaaaaaaaaa ono je bilo za plakat ovu godinu posebno kad smo izgubili Tillmana..od one utakmice sa Radskinsima kad smo totalno zbog povreda se raspali od tad vise nismo licili na nista po tom pitanju..mislim izgubiti od Radskinsa ljudi zabiljezili prvu pobjedu u seozni protiv nas ..hej postigli smo tu utkamicu haman 40p i izgubili tekmu
..i mi pricamo o QB problemu...trenutno najveci problem je odbrana ovo se mora ispraviti
Marshall i ne treba bolji nego treba nam bolji Cutler i bola odbrana jer ova odbrana je bila katastrofaaaaaaaaaaaa ono je bilo za plakat ovu godinu posebno kad smo izgubili Tillmana..od one utakmice sa Radskinsima kad smo totalno zbog povreda se raspali od tad vise nismo licili na nista po tom pitanju..mislim izgubiti od Radskinsa ljudi zabiljezili prvu pobjedu u seozni protiv nas ..hej postigli smo tu utkamicu haman 40p i izgubili tekmu
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
tillman je napisao/la:normala, nagodinu SuperBowl je za Bearse rezerviran![]()
Max Allegri
Da hoce Bearsi uzet SB pa da Salt jedne godine pogodi 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Da hoce Bearsi uzet SB pa da Salt jedne godine pogodi
ma ja nikad nisam ni prpognozirao SB vise onako zajebancija pisemo ovdje...tesko cemo to napraviti kad nikad nismo mogli napraviti ekipu za to..kad smo imali odbrnau falio nam QB bili U SB i uvbjeren sam da je tad bio barem ovakav Cutler da bi ga uzeli ..tad smo igrali bez dva tri nasa standardna igraca iz odbrane recimo ...doveli QB onda nemamo OL..popravili OL ove godine onda nema odbrane..fakat ne znam kad ce nama sta biti uredu
nego de ti Aleme moli boga da Coltsi ne utrose ovoliko slobodnog novca, jer bogami mi cemo tebe zaboravit na ovoj tremi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
@salty.. pa Marshall sam je rekao da je imao slabije brojke nego što je očekivao, a sve zbog te ozljede koju je imao pa nije mogao se kvalitetno pripremiti u predsezoni....
Ne izmisljaj @salt pisao sam I prosle sezone, iako mi je bila najgora sezona otkako pratim Texanse, najvise iz razloga sto su ocekivanja bila velika.
Svih 16 tekmi sam gledao, tako da mani se suplje price
Rocketse gledam redovno, gledo sam 90% tekmi I kad nismo isli u PO sa Scolom, Lowrijem, Pattersonom itd. Gledam I sad kad imamo dobru ekipu
Rocketse gledam redovno, gledo sam 90% tekmi I kad nismo isli u PO sa Scolom, Lowrijem, Pattersonom itd. Gledam I sad kad imamo dobru ekipu
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma dobor kaze ali nije ni mogao bolje,kad su i durgi bili produktivni takodjer..fakat i ne vidim nikako kako je mogao bolje..ali ako moze bollje sto da ne samo neka napreduje .utome i jest fazon jer Jeffery praiv njega boljim i on Jefferyatillman je napisao/la:@salty.. pa Marshall sam je rekao da je imao slabije brojke nego što je očekivao, a sve zbog te ozljede koju je imao pa nije mogao se kvalitetno pripremiti u predsezoni....
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
alemsa je napisao/la:Ne izmisljaj @salt pisao sam I prosle sezone, iako mi je bila najgora sezona otkako pratim Texanse, najvise iz razloga sto su ocekivanja bila velika.
ma brate nisi nam pisao ovdje slabo to ti govorim
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Cooper i Kelce ostaju u Eaglesima, dobili nove ugovore, Ravensi otpustili Leacha i McClaina, Bearsi potpisali Garzu na još jednu godinu, Jetsi će otpustiti Holmesa, Panthersi tagovati Hardya...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Mi jos drzimo Peppersa od 18m za godinu..pa 3 igraca mozemo za ove pare potpisat I pokrit odbranu..vjerovatno se dogovara da uzme manje da se napokon nesto uradi
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.