Bas tako, a samo jednom da ga pozovu, sumnjam da bi on imao hrabrosti da ih odbije, zadali bi nam direktan udarac za narednih 5 kvalifikacionih ciklusa.calcio je napisao/la:Mogli bi mu belgijanci praviti probleme oko prelaska jer od njih mora dobiti ispisnicu.
Naravno, pod uslovom da on zeli da predje u nase redove.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
ne treba mu nikakva ispisnica, nije ovo košarka
pa da trebaju ispisnice, ne bi nama Hrvati i Srbi uzimali igrače
Mora dobiti papir iz matičnog saveza. Ne lupaj 
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ma dobro ja sam to nazvao ispisnica
ustvari se radi o potvrdi da nije igrao za njihovu A reprezentaciju, mogli bi sa tim odugovlaciti... na to sam mislio.
I ovo sto kaze @Sabinho je takodje jedna od opcija, da pozovu Arslanagica da bi ga kaparisali. Ne zato sto im je potreban u ovom trenutku nego da bi ga sprijecili da zaigra za nas.
I ovo sto kaze @Sabinho je takodje jedna od opcija, da pozovu Arslanagica da bi ga kaparisali. Ne zato sto im je potreban u ovom trenutku nego da bi ga sprijecili da zaigra za nas.
znam da mora, ali ko je još odbio igrača?! da se to tako radi, ne bismo mi gubili igrače koji odoše za Hrvatsku i Srbiju, da jednostavno kažeš, NEĆEŠ DOBITI PAPIRE !!! prije bih rekao da su u Savezu obavezni dati igraču papire, kad on podnese zahtjev, itd
tako da ti ne lupaj i ne ispravljaj nekog pri čemu ispadaš glup
tako da ti ne lupaj i ne ispravljaj nekog pri čemu ispadaš glup
- sanelmasetic
- Kontakt:
O tim stvarima bi trebo Arslanagic povest racuna , ako vec ima zelju da igra za nas 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
- Principatus
- Kontakt:
Arslanagic je pola Bosanac, pola Belgijanac. Momak zeli da igra za nas vec odavno, ima drzavljanstvo. Kontakt sa njim je tek nedavno ostvaren. Valjalo bi da ga kaparisemo, dosta smo igraca izgubili.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma ni od Arslanagica nece biti nista, 100% sam uvjeren u to.
Na ovo sijelo nece doci, sto je normalno jer momak ima obaveze prema U-21 reprezentaciji, nasima dok se digne da ga posjete, procice pola godine, a u Belgiji ozbiljno racunaju na njega i ima velike izglede da u buducnosti bude standardan clan njihove reprezentacije. Jos sad i ova grupa sa Belgijancima, mislim da je i on propala stvar.
Na ovo sijelo nece doci, sto je normalno jer momak ima obaveze prema U-21 reprezentaciji, nasima dok se digne da ga posjete, procice pola godine, a u Belgiji ozbiljno racunaju na njega i ima velike izglede da u buducnosti bude standardan clan njihove reprezentacije. Jos sad i ova grupa sa Belgijancima, mislim da je i on propala stvar.
on u Belgiji može biti standardan samo na klupi .. Vertonghen, Vermaelen 
Vermaelen se, inace, ubi igrajuci.
Ne kazem trenutno da moze, ali u buducnosti itekako. Covjek je standardan igrac U-21 repke i buduceg prvaka Belgije, transfer u neki veci klub svakako treba ocekivati.
Ne kazem trenutno da moze, ali u buducnosti itekako. Covjek je standardan igrac U-21 repke i buduceg prvaka Belgije, transfer u neki veci klub svakako treba ocekivati.
pa čovjek povrijeđen, nije to poenta, poenta je da on prvi izbor u odbrani uz Vertonghena
prije će kod nas dobiti šansu kad ode Spaha
pitanje je da l' će Spaha sa 35 godina igrati u Francuskoj u prvih 11, ili će možda Arslanagić da uzme to mjesto
ali, ne znam zašto uopšte raspravljamo o tome, momak je rekao da želi igrati za nas i nema tu više priče
zaboravio sam Kompanyja, u tom slučaju, Vertonghen ide na lijevog beka, a ova dvojica stoperi
zaboravio sam Kompanyja, u tom slučaju, Vertonghen ide na lijevog beka, a ova dvojica stoperi
- sanelmasetic
- Kontakt:
Cuj belgijska U-21 , pa hebem mu patka pa ako covjek zeli da igra za nas ko sto se prica onda se selekoru belgijske U-21 kao i cijelom njihovom savezu treba zahvalit i saopstit im odluku da ce igrat za nas, predat papirologiju i cekat...
Lahko je tuđim qrcem gloginje mlatiti.sanelmasetic je napisao/la:Cuj belgijska U-21 , pa hebem mu patka pa ako covjek zeli da igra za nas ko sto se prica onda se selekoru belgijske U-21 kao i cijelom njihovom savezu treba zahvalit i saopstit im odluku da ce igrat za nas, predat papirologiju i cekat...
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
nije Fifa neka naša državna ustanova pa da dozvole čekanje te potvrde. postoji tačno propisan rok i ako ne pošalju potvrdu automatski znači da nije nastupio prema dokumentima Fife, imali smo taj slučaj sa jednim našim reprezatativcem a ne sjećam se kojimcalcio je napisao/la:Ma dobro ja sam to nazvao ispisnicaustvari se radi o potvrdi da nije igrao za njihovu A reprezentaciju, mogli bi sa tim odugovlaciti... na to sam mislio.
4-IN-A-ROW
- hogarstrasni
Arslanagic hoce da igra ali nece da plati!
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ok, super ako je tako. Nadam se da ce se to zavrsiti brzo i efikasno.emir_ je napisao/la:nije Fifa neka naša državna ustanova pa da dozvole čekanje te potvrde. postoji tačno propisan rok i ako ne pošalju potvrdu automatski znači da nije nastupio prema dokumentima Fife, imali smo taj slučaj sa jednim našim reprezatativcem a ne sjećam se kojimcalcio je napisao/la:Ma dobro ja sam to nazvao ispisnicaustvari se radi o potvrdi da nije igrao za njihovu A reprezentaciju, mogli bi sa tim odugovlaciti... na to sam mislio.
Arsla inace na klupi danas protiv Zukinog Genta, gube 1:2 na poluvremenu.
Može biti pritiska na malog preko kluba. Ima raznih načina..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- sanelmasetic
- Kontakt:
Za Djorjaeff, jeb'le te gloginje, da ne spominjem ono prvo
, Zar nije logicno da ako zeli da igra za nas da se prije toga mora oprostit sa Belgijancima il bi on da igra i za nas i njih
a sto se tice pritiska iz kluba, nevjerujem da ce biti nesto ekstra, jer klub mora stitit svoju investiciju, ako on propadne propadose i pare Koje bi eventualno mogli zaradit na njemu...
Nije to odlucivanje o promjeni frizure. Moraju se obaviti ozbiljni razgovori saveza, selektora i igraca.
Treba mu pristupiti kao i Kolasincu, jer se radi o dva velika potencijala. Momak vjerovatno trazi odredjena obecanja, sto je i normalno, a mi mu ih trebamo ispuniti jer nemamo puno vremena i vec slijedece godine cemo imati ogromnih problema sa stoperima. Spahi je na ledjima 35 godina, a mi neke kvalitetnije zamjene nemamo.
Njegova promjena drzavljanstva je najmanji problem od svih, jer ima nase civilno drzavljanstvo tako da nema problema sa ovim nasim dugotrajnim procedurama. Samo mu treba promjena sportskog kod FIFA-e, a to se da rijesiti za mjesec i po, najvise dva.
Medjutim, poznavajuci nase ublehe u savezu sumnjam da ce nesto bit od njega.
Treba mu pristupiti kao i Kolasincu, jer se radi o dva velika potencijala. Momak vjerovatno trazi odredjena obecanja, sto je i normalno, a mi mu ih trebamo ispuniti jer nemamo puno vremena i vec slijedece godine cemo imati ogromnih problema sa stoperima. Spahi je na ledjima 35 godina, a mi neke kvalitetnije zamjene nemamo.
Njegova promjena drzavljanstva je najmanji problem od svih, jer ima nase civilno drzavljanstvo tako da nema problema sa ovim nasim dugotrajnim procedurama. Samo mu treba promjena sportskog kod FIFA-e, a to se da rijesiti za mjesec i po, najvise dva.
Medjutim, poznavajuci nase ublehe u savezu sumnjam da ce nesto bit od njega.
-
edinjo-bih
- Kontakt:
niko neprimjecuje jos jednu kradju!
Na Gračanovom popisu nalaze se sljedeći igrači:
Oliver Zelenika (Lokomotiva), Simon Sluga (Pomorac), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Tin Jedvaj (Roma), Antonio Pavić (Osijek), Dino Perić (Lokomotiva), Antonio Milić (Hajduk), Toni Gorupec (Lokomotiva), Mato Miloš (Siena), Josip Radošević (Napoli), Marko Malenica (Osijek), Mario Pašalić (Hajduk), Luka Begonja (Lokomotiva), Marko Livaja (Atalanta), Mario Šitum (Lokomotiva), Dario Čanađija (Slaven Belupo), Domagoj Pavičić (Dinamo), Petar Mišić (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda), Marko Pjaca (Lokomotiva), Mirko Marić (Široki Brijeg), Filip Bradarić (Hajduk), Frano Mlinar (Udinese) i Matej Mitrović (Rijeka).
INACE STANDARDAN U19 i POVREMENI U21 REPREZENTATIVAC BiH!
Na Gračanovom popisu nalaze se sljedeći igrači:
Oliver Zelenika (Lokomotiva), Simon Sluga (Pomorac), Dario Župarić (Pescara), Niko Datković (Spezia), Tin Jedvaj (Roma), Antonio Pavić (Osijek), Dino Perić (Lokomotiva), Antonio Milić (Hajduk), Toni Gorupec (Lokomotiva), Mato Miloš (Siena), Josip Radošević (Napoli), Marko Malenica (Osijek), Mario Pašalić (Hajduk), Luka Begonja (Lokomotiva), Marko Livaja (Atalanta), Mario Šitum (Lokomotiva), Dario Čanađija (Slaven Belupo), Domagoj Pavičić (Dinamo), Petar Mišić (Lokomotiva), Stipe Perica (NAC Breda), Marko Pjaca (Lokomotiva), Mirko Marić (Široki Brijeg), Filip Bradarić (Hajduk), Frano Mlinar (Udinese) i Matej Mitrović (Rijeka).
INACE STANDARDAN U19 i POVREMENI U21 REPREZENTATIVAC BiH!
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, FerdinandF, Google Adsense [Bot] i 48 gostiju.