EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Hercegovci ne pretjerujte, ispašće da je Ljubuški prvak evrope. xD
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Zagreb goriiii.Rasturi ih balkanci
Hrvati giganti.Nek su ih , super klinci su majstori.

Hrvati giganti.Nek su ih , super klinci su majstori.

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
Svaka cast komsijama 

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Nisam mislio u tom smislu, već nikad nisu zadovoljni, ja mislim da dođe neki fudbalski Červar i osvoji sa Dinamom ligu prvaka, opet bi bilo mjesta za kritike. Inače jako kulturni su ti Zagrepčanci, ali nostop namrgođeni, ozbiljni, ne znaju vica ispričati... Zbog toga ja više gotivim Dalmatince i ove naše Hrvate. Odoh ja u offtopic ne zamjerite moderatori.dubrava je napisao/la:uhh, nisam zagrepčanin, al ovo sto si napisao za purgere me mallo bocnuloOffside je napisao/la:Istina. Osim fudbala koji je malo zaštekao na reprezentativnom planu, gotovo u svakom sportu imaju uspjeha. Ali su malo iskomplesirani, pogotovo Purgeri. Zato ja velim Lino dođi u Rajvosa držat ćemo ga ko malo vode na dlanu, a gotovo sam siguran da bi se uspjeli plasirati. Nismo kvalitetni kao Hrvatska, ali zato nemamo megalomanske zahtjeve. Jedan hebeni plasman tražimo, a to je Lini zahebancija...![]()
vjeruj mi, daleko od toga d su purgeri iskompleksirani. Kao navijac Hajduka (s prebivalistem u Zagrebu), sam u Splitu dozivio vise neugodnosti u dva dana nego tijekom 15 godina zivota u Zagrebu. Splicani su daleko optereceni Zagrebom...al nije to sad tema...
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Harmandic je bolji od Balica!
Zadnja izmjena: ljubav, dana/u 28 jan 2010, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
@Offside, hehehe
to se slazems tobom, stvarno su uvijek ozbiljni i ustogljeni...nema do nasih ljudi, a dalmatinke su posebna prica

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Ovaj se gore ponosi sto je iz Ljubuskog?!![]()
Drago mi je da su vam telefon i internet uveli!
ili malo prepoznatljivije
. ... ..... _____ ... ... .... .. . . . ___________
a što ti kao britanac vrijeđaš naše građane
Hrvatska bi se sa igračima koji uopće nisu u reprezentaciji bez ikakvog problema kvalifikovali na EP.Offside je napisao/la:Istina. Osim fudbala koji je malo zaštekao na reprezentativnom planu, gotovo u svakom sportu imaju uspjeha. Ali su malo iskomplesirani, pogotovo Purgeri. Zato ja velim Lino dođi u Rajvosa držat ćemo ga ko malo vode na dlanu, a gotovo sam siguran da bi se uspjeli plasirati. Nismo kvalitetni kao Hrvatska, ali zato nemamo megalomanske zahtjeve. Jedan hebeni plasman tražimo, a to je Lini zahebancija...antipolitika2 je napisao/la:Nebi bili Hrvati da nisu takvi,to ti je jako jako nezadovoljna nacijaOffside je napisao/la:Hrvatskoj je večeras sve išlo od ruke, imaju kvalitet otići do kraja. A Lino kad ode iz Hrvatske bujrum mu na klupu naše reprezentacije. Čovjek u 7-8 godina osvoji sve što se može osvojiti, ali opet Hrvatima ne valja, podmeću mu nogu, ali frajer fura svoje. Svaka mu čast.citam neki dan nejnesretniji u regiji po istrazivanju
a svako malo se imaju cemo veselit!
A sad, lako je igrat kad ti napad organizuje Balić, a malo teže kad to radi Harmandić.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.
Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.

Zadnja izmjena: alan_kardec, dana/u 28 jan 2010, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Evp sta na to kaze moj ahbab.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
a što ti kao britanac vrijeđaš naše građane
[youtube][/youtube]
Inace, svijedno je ko ce doci u finale, Island igra rukomet sa druge planete.
Cold as ice!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- __Liedson__
- Kontakt:
i to sto kazes! ima pametnih ljudi ovdje,ali ima i teskih glupana koji se upustaju u prepiranje s njim iako se neda isprovocirat il nesto slicno jer evo vidim momak je pametan,malo vise lud,a najvise tvrdoglav !!alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć.Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno,sad više ne.Sad se samo smijem većini njegovih komentara. Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.
VIVA @ljubav !!!! KEEP GOING.......

-
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Harmandic je bolji od Balica!
daj nam nekog tvog britanskog rukometaša spomeni,ineče ćemo početi sumnjati u to da si britanac
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa Harmandic je Britanac.kakavdanakneiskustvu je napisao/la:ljubav je napisao/la:Harmandic je bolji od Balica!
daj nam nekog tvog britanskog rukometaša spomeni,ineče ćemo početi sumnjati u to da si britanac

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.
bistar i pametan,hm,tvrdi da je arsenal najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje nego je to činjenica,isto tako za bergkampa tvrdi da je najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje,pa igropulo takođe je najboljii to je činjenica,koja je poznata samo njemu kao činjenica,nikom drugom,ako je to bistra osoba,onda ok.
Hocu argument !ljubav je napisao/la:Harmandic je bolji od Balica!
FK Pjetlovi
kakav danak ti ocito ne shvatas a u potpunosti se slazem sa alenomkakavdanakneiskustvu je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
bistar i pametan,hm,tvrdi da je arsenal najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje nego je to činjenica,isto tako za bergkampa tvrdi da je najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje,pa igropulo takođe je najboljii to je činjenica,koja je poznata samo njemu kao činjenica,nikom drugom,ako je to bistra osoba,onda ok.
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
pa samo hoce da izazove raspravu i da vama hebe zivce, nekolko puta sam s njim raspravu poceo vodit i vidis da lik namjerno puca kontru
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Dogma!reds je napisao/la:Hocu argument !ljubav je napisao/la:Harmandic je bolji od Balica!
@KDN
Naravno da sam bistar i pametan, ali nisam ja predmet ovog topica, nego EP u rukometu.
Dakle, usaglasili smo se da Hrvati nemaju sta traziti protiv topova iz Poljske, a i Islandani igraju
predobro da bi dozvolili iznenadenje protiv Francuza.
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Svaka cast Hrvatima na prolazu,jest da sam malo ljubomoran ali navijam za vas do valjda sretne zavrsnice po vasu ekipu 

prvi favoriti
vikinzi
vikinzi
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
marsej mali tim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.