Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Novo odijelo, sminka, ofo ono 
Pametnjakoviću, Sanjin je imao problema sa povredom zato nije bio nikako u sastavu. Prošlu utakmicu je igrao 90 minuta i pobijedili su Guingamp sa 1:0. I Metz je bio luzerski tim a Pjanić je igrao u njemu, pa su ispali a Pjanić je pokazivao svoj kvalitet. Ne kažem da Sanjin ima potencijal kao Miralem, ali daleko od toga da se treba tako olahko riješiti igrača kao što je on.Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
„Bio sam u Londonu i razgovarao sa Tankovićem. Pokazao je dobar odnos i karizmu. Iznenadilo me koliko je agresivan, ima neophodni kvalitet,“ kazao je Hamren.
Ako nisi znao taj Hamren je jedan 56-godišnjak koji u slobodno vrijeme trenira prvi tim Švedske. Čuj nije igrao za U-21, uključi taj mozak i potrudi se sljedeći put kada poželiš trolati.
- Principatus
- Kontakt:
To Neutral djeli klempe. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Consigliere
- Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:mogao je komotno u Hangover sa ona 3 lika, dešavaju mu se nemoguće i nevjerovatne stvari ko i njima

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
džaba objašnjavaš mentalno zaostaloj osobi.. ali samo nastavi, barem da se zna tko ima veći kvocijent inteligencije.Neutral je napisao/la:Pametnjakoviću, Sanjin je imao problema sa povredom zato nije bio nikako u sastavu. Prošlu utakmicu je igrao 90 minuta i pobijedili su Guingamp sa 1:0. I Metz je bio luzerski tim a Pjanić je igrao u njemu, pa su ispali a Pjanić je pokazivao svoj kvalitet. Ne kažem da Sanjin ima potencijal kao Miralem, ali daleko od toga da se treba tako olahko riješiti igrača kao što je on.Henderson je napisao/la:Dobar Prciš vidim i sa klupe u Sochauxu je ispao. Dobar Tanković, nikad za U-21 Švedske nije zaigrao ali bi zato da zaigra za prvi tim reprezentacije Bosne i Hercegovine.
„Bio sam u Londonu i razgovarao sa Tankovićem. Pokazao je dobar odnos i karizmu. Iznenadilo me koliko je agresivan, ima neophodni kvalitet,“ kazao je Hamren.
Ako nisi znao taj Hamren je jedan 56-godišnjak koji u slobodno vrijeme trenira prvi tim Švedske. Čuj nije igrao za U-21, uključi taj mozak i potrudi se sljedeći put kada poželiš trolati.
Jbt, slika ih je potrefila i po karakterima, a donekle i fizički, Baljić-Cooper
Piplica - Galifianakis

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:

Safet prednjaci sredinom, desno Virtual, ne zna ni sam sta radi tu ali ipak ponosan, Calcio sa ljeve pun sebe i ponosan uz idola, a Henderson jadan, tapka pozadi za njima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
jos nista nije izgubljeno u vezi tankovica.... slicno se susic postavio i u vezi s hajrovicem, pa na svu srecu ta njegova nesposobnost nije kostala previse... mislim da ce tankovic igrati za BiH u kvalifikacijama za euro 2016.g.... do septembra ga svedi ne mogu kaparisat', a do tad ce u malom muji i njegovoj porodici proraditi patriotizam i domoljublje... shvatiti ce konacno da marama mujine mame i krst na njegovom srcu uopste nisu kompatibilni... 
- Goalgetter
- Kontakt:
Po izgledu, Bradley Cooper i Baljic isti.Consigliere je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:mogao je komotno u Hangover sa ona 3 lika, dešavaju mu se nemoguće i nevjerovatne stvari ko i njima
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
znaci Alan i Piplica
aferim ko god je ovo skonto 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mrzovoljac zaslijepljen tom plavom bojom niko ovdje ne izigrava nekog exstra patriotu ali bi mi zbog takvih kao ti Sad bilo drago da su Pjanic i Ibisevic zaigrali za Francusku odnosno USA i tamo gradili svoje karijere mnogo lakse.SamoZeljo je napisao/la:Za Ibrahimovica su krivi ljudi koji razmisljaju tako kao ti i ovako kao ovaj:haryxs je napisao/la:Haha Velež, kako si ti isfurana osoba na ovom forumu, dosadno te vise i citat..unaprijed znas pocetak,zaplet i rasplet![]()
Jes, jes Safet je kriv i za Ibrahimovica.Isti/slicni ljudi i sada upropastavaju BiH kao i njihovi vjerski i politicki lideri sto rade vec decenijama.sanelmasetic je napisao/la:Nabijem i ja na kur.ac sve one koji preko dresa BiH podizu sebi cjenu, i kojima igranje za BiH ne predstavlja cast ...
Kakva bolan cast, fudbal su PARE/KARIJERA. Ljudi igraju tamo gdje misle da ce bolje proci.
Ne kontam kako neko moze biti ovako prost i ogranicen. Nema nas 300 miliona pa da ovako razmisljamo. Svaki igrac nam moze biti kljucan.
Koliko samo Brazilaca igra u reprezentacijama drugih zemalja a kod nas se traze ultra patrioti kojih ni u BiH nema vise od 20% ali eto, ponasamo se kao da smo svjetska sila.
Reprezentacija nam je 90% dijaspora zahvaljujuci bas ovakvim ljudima koji su u BiH sve upropastili pa nam svakih 20 godina nikne jedan dobar igrac u PL BiH. Sad hoce i ove iz dijaspore da rastjeraju.
- Consigliere
- Kontakt:
Cuj, ko...Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci Alan i Piplica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fit Tony: I keep my friends close...
Baš sam se od srca nasmijala, dobro pa nema niko oko mene.Consigliere je napisao/la:Cuj, ko...Bosniacum Lilium je napisao/la:znaci Alan i Piplica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Bio je to nezaboravan dan u Vegasu! Otisli smo da proslavimo plasman na SP i bas smo se lijepo proveliDonCorleone je napisao/la:
Safet prednjaci sredinom, desno Virtual, ne zna ni sam sta radi tu ali ipak ponosan, Calcio sa ljeve pun sebe i ponosan uz idola, a Henderson jadan, tapka pozadi za njima.
Donijeli smo i suvenir za hejtere sa foruma. mislimo mi i na vas ne brinite

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovo ti je dobro. crko sam od smjehaConsigliere je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:mogao je komotno u Hangover sa ona 3 lika, dešavaju mu se nemoguće i nevjerovatne stvari ko i njima
http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140223059" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne znam sta je ovdje covjek kriv,al stvarno.
1946
Mora da je bio self service na aerodromu kod cekiranja, pa je Susic zajebao stvar. Nije lako zaljepit onu etiketu za kofer. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
oplakao sam
a da ga mi sada posaljemo u brazil da ne zakasni?
Hajd što gubi prtljag al čovjek gubi i kvalitetne igrače koji nam itekako trebaju.
evo i ovaj izgubljeni slučaj ponovo se gubi u saobraćaju ko da ima 3 godine
smoto smotani gdje ćeš ti iz zavidovića hodat po evropskim metropolama zato se i izgubiš
ee moj Safete... na dzenazu ces sebi zakasniti
Ma mog'o si i u onoj plavoj trenerci-šuški doći, što budes na utakmicama... za tradiciju![]()
Ne sam nositi prtljag safete.....
Pa zar opet sine Sajo?!
Klix je zakasnio, to su Nezavisne objavile u 15h. Iako Pape tu ništa nije kriv, opet im ne vjerujem dok ne vidim legitimnu izjavu Sušića.Head je napisao/la:http://www.klix.ba/sport/nogomet/selekt ... /140223059
Pa nije mu prvi put da leti.Cartman je napisao/la:Mora da je bio self service na aerodromu kod cekiranja, pa je Susic zajebao stvar. Nije lako zaljepit onu etiketu za kofer.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.