FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
moglo bi svega bit poslije ove tekme...na terenu katastrofa, a i Ciro drama ljut..Jusufbasica ubacio u 45.oj, izveo 20-25 minuta kasnije , nije se ni pozdravio Jusufbasic ni sa igracem ni sa Cirom..inace ni on ni Kapic ne pokazuju ni priblizno sto se ocekivalo od njih..Kapic i danas samo pada...
prilicno sam nezadovoljan igrom, dobri samo Efendic, Oma i Mujkic kad je usao...vezni red totalno zakazao, posebno Jaha, Husic i Saciri kad je usao...sto Redzepi nije igrao??
inace ovoj ekipi fale 2 igraca da prave razliku, po jedan u vezi i napadu..inace kad je Redzepi tu, on i danas neprepoznatljivi Husic povuku, ali u napadu nema kvalitetnog igraca..Brzi za ono malo sto je igrao je pokazao da je odlican, ali Kapic, Krpic i Jusufbasic gledam ih vec 5. tekmu i vec 4. tekmu su katastrofa...dobro je donekle sto se ovo desilo na pripremnoj utakmici jer vidi se da su se malo opustili..sad vidjet cemo sta ce biti nakon tekme...za Jusufbasica nisam optimista, mislim da je ovim danas sam sebe poslao najmanje na klupu.
inace u Srebreniku fin docek, fino navijanje, odlicna posjeta kako domacih tako i Fukara za prijateljsku utakmicu..
prilicno sam nezadovoljan igrom, dobri samo Efendic, Oma i Mujkic kad je usao...vezni red totalno zakazao, posebno Jaha, Husic i Saciri kad je usao...sto Redzepi nije igrao??
inace ovoj ekipi fale 2 igraca da prave razliku, po jedan u vezi i napadu..inace kad je Redzepi tu, on i danas neprepoznatljivi Husic povuku, ali u napadu nema kvalitetnog igraca..Brzi za ono malo sto je igrao je pokazao da je odlican, ali Kapic, Krpic i Jusufbasic gledam ih vec 5. tekmu i vec 4. tekmu su katastrofa...dobro je donekle sto se ovo desilo na pripremnoj utakmici jer vidi se da su se malo opustili..sad vidjet cemo sta ce biti nakon tekme...za Jusufbasica nisam optimista, mislim da je ovim danas sam sebe poslao najmanje na klupu.
inace u Srebreniku fin docek, fino navijanje, odlicna posjeta kako domacih tako i Fukara za prijateljsku utakmicu..
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jaha opet u prvoj
nije mi jasno zbog cega Ciro nije upario Husica i Redzepija
s ovakvom igrom nista od premier lige
igrali smo 10 prijateljskih utakmica i jos uvjek ne znamo s cim raspolazemo, samo mogu reci da su Krpic i Kapic promasaji 

Sloboda Tuzla
Pa na ovim tekmama na kojima se već upišu 3 boda gube bodovi.A recimo protiv Zvezde pružili partiju xtra dobru.Dakle kako se nabriješ protiv velikana tako se nabriješ i protiv komšije
U svaku tekmu ulaziti ozbiljno bez omalovažavanja protivnika, nebitno jel se bori sa tobom za prvo mjesto/sredinu tabele ili opstanak.

Pobjeda je bolja od orgazma!
jos nesto mali Suceska (nase dijete) ode iz Simin Hana u Gradinu i pokaze vise od nasih pickica! ako sam dobro vidio i Cehaja je u Gradini 

Sloboda Tuzla
opade nam optimizam brzo
ma ja ću sačekati da krene lige, pa da to vidim
ne mogu se porediti prijateljske i takmičarske tekme

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Krpic i nekako, bar se bori..nije on taj igrac da sam igra spica u nasoj formaciji jer ne zna dati go, ali bar je dobar za klupe i protiv bunkera, otvara prostor, udara se...al Kapic i Jusufbasic ako se ne dozovu brzo bar jedan bi mogao dobiti nogu iz kluba a da liga nije ni pocela..navodno najzvucnija pojacanja najmanje pokazali u pripremama...
zivo me zanima sto Redzepi nije igrao...a jbg jest teren bio tezak medjutim obistinio se moj najveci strah, nemamo golgetera, igraca u napadu sto pravi razliku...Mujka i Husejnbasic su dobri, odlicni i vjerujem da ce Ciro igrati sa njima dvojicom u prvom timu (je.o ga Mehidic vise
), ali oni su obojica bolji po strani...fali centarfor.
a kazem isto, nek se ovo desilo zadnju prijateljsku i donekle je i dobro sto se desilo da se malo spuste na zemlju..nisu izgubili ili da kazes nadigrani nesto da se demoralisu, ali dovoljno da se zapitaju neke stvari i da se uozbilje.
kao da se osjetilo i igranje na ravnom terenu i plasticnoj travi, ne mogu oni lopte ustopat danas na onim kvrgama
zivo me zanima sto Redzepi nije igrao...a jbg jest teren bio tezak medjutim obistinio se moj najveci strah, nemamo golgetera, igraca u napadu sto pravi razliku...Mujka i Husejnbasic su dobri, odlicni i vjerujem da ce Ciro igrati sa njima dvojicom u prvom timu (je.o ga Mehidic vise

a kazem isto, nek se ovo desilo zadnju prijateljsku i donekle je i dobro sto se desilo da se malo spuste na zemlju..nisu izgubili ili da kazes nadigrani nesto da se demoralisu, ali dovoljno da se zapitaju neke stvari i da se uozbilje.
kao da se osjetilo i igranje na ravnom terenu i plasticnoj travi, ne mogu oni lopte ustopat danas na onim kvrgama
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
ma za Mehidica se znalo da je neznalica
medjutim lik odigra jednu dobru utakmicu i Ciro ga poce gotivit a ovo ostalo sto sam gledao bio je malo reci katastrofalan
najjednostavnije sa Mujkicem i Huseinbasicem po krilima. sto se tice napada vjerovatno je i sam Jusufbasic razocaran posto je svo vrijeme zamjena Krpicu, dosao je da igra a sjedi na klupi 

Sloboda Tuzla
Zali Boze para potrosenih za Husarine igrace ! Vise vjerujem u malog Micu nego sve njih zajedno ! Iskreno samo dva igraca smatram pojacanjima , Morankic i Redzepi ! Ostali su uzeli pare i skrasili se na par mjeseci , pa ce opet nekom biti uvaljeni . Dok je ovaca bice i vune ...
Opet nam polovljake potura husara.Ako ovako sloboda bude igrala ostačemo u ligi. kapić užasan, krpi husič loši ovo što je dobro vidim u našim igraćima, ali opet kažem loša pojačanja.Što ovaj selamović nama mesta, pa bolji je od kapića, gledao sam ga u sloveniji . pozdrav SLOBODI.
Neznam samo zbog cega ti je potreban ovaj post bio ???? Do kad ce te provokacije ici ?Gorki je napisao/la:Benjo_AFC86 je napisao/la:0 0 kraj
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
Pošteno.
Već vidim Krajišnike kako postaju,ako je Sloboda igrala sa Gradinom 0:0,mi smo prvaci itd itd![]()
Inače svaka čast na zajedničkom navijanju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Bihac96 je napisao/la: Neznam samo zbog cega ti je potreban ovaj post bio ???? Do kad ce te provokacije ici ?
Kažem samo ono što očekujem od vas (čast pojedincima,bez ikakvih provokacija)

-
- Interni moderator
- Kontakt:
lose...efendic najbolji....huseinbasic takodze dobar...nigdje smislene akcije..da se uvezu 3,4 dodavanja..da neko utrci,proigra...odbija se lopta od njih ko od panjeve....nidze veze...na ovakve terene se moraju naviknut al pod hitno...jer je ovaj mila majka po kakvim ce kaljugama igrat....osim 2,3 igraca koji su zadovoljili ostalo je pjeske u tz trebalo poslat...zvizduci na kraju govore vise od forumskih analiza
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
evo @rukfasha i @Minimuma, čekamo i @joksimovica
ne bi me čudilo da je to sve jedan te isti lik 

Treba im parolu na treningu napisati HOĆEMO TITULU ili sl.tome pritisak im nabiti jer nam manekeni ne trebaju,tko god ne može igrati po lošim terenima neka traži ispisnicu!
Treba bit realan Sloboda je dans lose izgledala ali nije to katastrofa koa sto vi navodite..Gledajuci u Srebreniku je danas vladala euforija i domaci igraci Gradine su ginuli na terenu,pa onako isto je bilo popunjena tribina kad je Sarajevo gostovalo, tu je Sarajevo izgubili titulu(al su danas pitari i manijaci stucali ahahhaha bilo je obostrano i fukare i apachi hahha) to treba imat u vidu...budite podrska slobodi mante se tih komentara kad prvenstvo zavrsi onda kritikujte sad vas sloboda treba,a dans ste pkazali kako slobodu volite i svaka cast na tome...Interesuje me od ovih koji su danas bili u Srebreniku kako vam je izgledala ekipa Gradine,pozz iz Srebrenika i no sikirli napunit cemo stadion protiv Jedinstva i uzet bodove...
"Trebaju naša djeca igrat" , "Vratit našu djecu"Chinaglia je napisao/la:evo @rukfasha i @Minimuma, čekamo i @joksimovicane bi me čudilo da je to sve jedan te isti lik

Edit: Izgleda nakon današnje loše utakmice odjednom ništa ne valja, sve propada.... ne znam kako vi ali ja sam izuzetno zadovoljan ovim pripremnim periodom. Ne treba zaboraviti da je u klubu novi trener i novih +10 igrača.
Treba malo pričekat, svakim novim treningom ekipa će biti uigranija i ne sumnjam da će to u drugom dijelu prvenstva izgledati veoma dobro. Sad da li će biti dovoljno za ulazak u PL to ne znam, dosta tu stvari igra ulogu...
Zadnja izmjena: Thranduil, dana/u 23 feb 2014, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
euforija il ne al nas takve tekme i nabrijanost cekaju na svakom gostovanju jarane...sa tim se jednostavo nosis ili ne..nema treceg jer ce svi davat maximum svojih mogucnosti da Slobodi skinu skalp...gradina sasvim ok ekipa..cvrsta pozadi i ima odlicnu polukontru i kontrucrni89 je napisao/la:Treba bit realan Sloboda je dans lose izgledala ali nije to katastrofa koa sto vi navodite..Gledajuci u Srebreniku je danas vladala euforija i domaci igraci Gradine su ginuli na terenu,pa onako isto je bilo popunjena tribina kad je Sarajevo gostovalo, tu je Sarajevo izgubili titulu(al su danas pitari i manijaci stucali ahahhaha bilo je obostrano i fukare i apachi hahha) to treba imat u vidu...budite podrska slobodi mante se tih komentara kad prvenstvo zavrsi onda kritikujte sad vas sloboda treba,a dans ste pkazali kako slobodu volite i svaka cast na tome...Interesuje me od ovih koji su danas bili u Srebreniku kako vam je izgledala ekipa Gradine,pozz iz Srebrenika i no sikirli napunit cemo stadion protiv Jedinstva i uzet bodove...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Šta vam je ba ljudi ovo su sve prijateljske utakmice jeste li vi normalni.

crni89 je napisao/la:Treba bit realan Sloboda je dans lose izgledala ali nije to katastrofa koa sto vi navodite..Gledajuci u Srebreniku je danas vladala euforija i domaci igraci Gradine su ginuli na terenu,pa onako isto je bilo popunjena tribina kad je Sarajevo gostovalo, tu je Sarajevo izgubili titulu(al su danas pitari i manijaci stucali ahahhaha bilo je obostrano i fukare i apachi hahha) to treba imat u vidu...budite podrska slobodi mante se tih komentara kad prvenstvo zavrsi onda kritikujte sad vas sloboda treba,a dans ste pkazali kako slobodu volite i svaka cast na tome...Interesuje me od ovih koji su danas bili u Srebreniku kako vam je izgledala ekipa Gradine,pozz iz Srebrenika i no sikirli napunit cemo stadion protiv Jedinstva i uzet bodove...
Pozdrav za Srebrenik i ostvarite zadnju (tvoju) rečenicu

@djulba;
i ja isto kažem,ali džaba.
Ja bi volijo, ali dabogda šćeri.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.