FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je znatno bolje nego ono što smo jesenas gledali. Iznenadili su me Todorović i Osmanagić pozitivno, i Cimirot mi nešto nije bio svoj....Dohavizat će se on!
Nadati se da nam se noge u Zenici neće skameniti...
Nadati se da nam se noge u Zenici neće skameniti...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
Pozdrav!
I naš je bio prošaran. Svi dobili priliku. A Jajalo odmarao.ZrinjskiMostar je napisao/la:Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Juce je Amidzi bio rodjendan. Neka je sretan i da nam pozivis jos dugo duuuugo 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
VanBasten je napisao/la:I naš je bio prošaran. Svi dobili priliku. A Jajalo odmarao.ZrinjskiMostar je napisao/la:Odlična utakmica obzirom na težak teren! Zrinja prošaran sastav bez Peze i Đurića... Čisti penal 24 minuta ne znam zašto ga sudija nije svirao ipak je prijateljska utakmica kod rezultata 0:0.Sarajevo odlično mada u terenu podjednaka igra...
Pozdrav!
Mi rahat imamo dvije dobre ekipe.
Sastav: Delač, Barić, Puzigaća, Dupovac, Tatomirović, Cimirot, Osmanagić, Todorović, Purić, Stojčev, Bilbija.
Na klupi za rezervne igrače ostali su: Bandović, Plakalo, Tadejević, Petrović, Muharemović, Kovačević, Trivunović, Radovac, Handžić, Jevtić, Vusljanin, Travančić, Kouadio, Aganspahić i
Velkoski.
Jajalo nije igrao
Pa ove igrace sa klupe,bi pozeljala svaka ekipa u Premijer ligi.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala
posto je na bht Olimpik - Velez , trebala bi Arena ili mozda moja TVDzoleZeljo je napisao/la:Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala
- theprodigy
- Kontakt:
prije mjesec dana se vrtila reklama na radiju 8 da ce moja tv raditi prenosDzoleZeljo je napisao/la:Ko ce prenositi utakmicu vas i Celika? Hvala
Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
u cemu je razlika navijao sa šalom ili beez ?tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Pa valjda policija zna u Zenici ko se nalazi na sjeveru (tj gostujuci navijaci) s' tim samim 100 % ce zatvorena biti.
Jedini nacin na istok ili zapad otici, al tu opet ima velika sansa da dodje do belaja
u kolko ćemo krenutitello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Ne znam kako neko nekome moze zabraniti da udje na stadion bez ikakvi obiljezja, pa to je najveca moguca diskriminacija.
I sto se tice tih belaja, mi ih sigurno necemo inicirati ako Zenicani to urade dan nakon 1.marta, moguce i na 1.mart da se koljemo, onda ce to biti bruka
Nemojte vezati 1.mart za bilo kakva navijacka prepucavanja i zafrkancije...to nema veze s tim...i gore enko rece za zapad da ce zenicani ispasti ovakvi onakvi ako budu pravili belaj..ma dajte ljudi molim vas...ja bih volio da dodjete nrmala organizoovani na sjever kao i dosada ali...kao to nas niko naKosevu ne bi dirao da sjednemo na zapad ili istok i radujemo se golu Celika ili samo kad bi skontali da smo Zeničani, dajte ba ljudi...pa bio sam na tekmi Sarajevo-Željo na istoku u vaktu kad je Adilović igrao za želju, pa brate psuju mu sve zeničko i što treba i što ne treba...zato da bi se sačuvao mir u kući, tv ispred sebe i gledaj te...Armala je napisao/la:tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Ne znam kako neko nekome moze zabraniti da udje na stadion bez ikakvi obiljezja, pa to je najveca moguca diskriminacija.
I sto se tice tih belaja, mi ih sigurno necemo inicirati ako Zenicani to urade dan nakon 1.marta, moguce i na 1.mart da se koljemo, onda ce to biti bruka
#samoČelik
Ma svi u Zenicu, ne može nam niko da zabrani da uđemo na stadion kao obični gledaociLawer_88 je napisao/la:Nemojte vezati 1.mart za bilo kakva navijacka prepucavanja i zafrkancije...to nema veze s tim...i gore enko rece za zapad da ce zenicani ispasti ovakvi onakvi ako budu pravili belaj..ma dajte ljudi molim vas...ja bih volio da dodjete nrmala organizoovani na sjever kao i dosada ali...kao to nas niko naKosevu ne bi dirao da sjednemo na zapad ili istok i radujemo se golu Celika ili samo kad bi skontali da smo Zeničani, dajte ba ljudi...pa bio sam na tekmi Sarajevo-Željo na istoku u vaktu kad je Adilović igrao za želju, pa brate psuju mu sve zeničko i što treba i što ne treba...zato da bi se sačuvao mir u kući, tv ispred sebe i gledaj te...Armala je napisao/la:tello je napisao/la:Ja sam za to da idemo u Zenicu, bez obiljezja udjemo na sjever valjda nece biti zatvoren i navijamo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
sve je ovo super hvala Bogu, da se nastavi u Zenici 2. marta aBD... da pobjedimo i onda lagano protiv Olimpica makar 8k...
sto se tice zabrane, ovo im je bezveze, al' aBD Zenica nas nece promasiti, bit ce nas
sto se tice zabrane, ovo im je bezveze, al' aBD Zenica nas nece promasiti, bit ce nas
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Sva odgovornost je na vama, znači ko dolazi neka bude spreman na sve i svašta, ipak ulazite na našu tribinu .
Zenicu kao gostovanje pod zabranom ne smijete porediti npr kao gostovanje u Mostar ( Vrapcici ) ,Gradačac itd, realno
Sve u svemu, bujrum i sretno !
Zenicu kao gostovanje pod zabranom ne smijete porediti npr kao gostovanje u Mostar ( Vrapcici ) ,Gradačac itd, realno
Sve u svemu, bujrum i sretno !
❶❾❽❽
Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Teško je obuzdati divljake sa vatrene tribine i jednih i drugih.Alen1987 je napisao/la:Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.
- bistrikboy
- Kontakt:
A kako obuzdati kad niko na sceni nema grama mentaliteta...HZ_ilidzaa je napisao/la:Teško je obuzdati divljake sa vatrene tribine i jednih i drugih.Alen1987 je napisao/la:Žao mi je što ovakve negostoljubive poruke dolaze od Zeničana. Umjesto da navijači u BiH surađuju poput Hrvata. Znate svi šta je bilo na Maksimiru između Dinama i Hajduka, kad je stupila "zabrana gostovanja". Kad su mogli Torcida i BBB što ne bi mogli i Hz i RZ. Da je na Koševu utak. garantujem da bi Robijaši mogli slobodno doći i odvojiti se na zapadnoj trebini prema jugu i navijati ako treba, niko im ni A ne bi rekao. Ne znam što isto to ne bi mogle Horde na zapadu na Bilinom polju. Odvojiti se prema sjeveru i gledati utak. i navijati ako treba. Svakako Zeničani neće popuniti ni trećinu zapada s obzirom da ne vlada neka euforija, a i imaju istok i jug. I da sve na kraju prođe u mirnoj atmosferi, ko bude bolji da mu poraženi pruži ruku i da se prijateljski i sportski rastanemo do idućeg derbija. Posebno zbog 1.marta bi HORDE i ROBIJAŠI trebali poslati ovakvu sliku iz Zenice.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Sarajlijc@
- Kontakt:
E **** ga sad, bas niko da nema. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 31 gost.