Haha da je bio vise nebi bio u Jedinstvu, nismo mi neozbiljen klub kao Sloboda, u Jedinstvu imaju ljudi koji prate igrace sta rade dje idu da je neko bio sa celnicima kluba sad bi bio naglavacke izbacen iz kluba...Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:
Haha cuj ovoga pod 1. jedinstvov forum na zvanicnoj ima vise stranica nego ovaj vas ovdje, pod 2. zid se gradi i da odes na Jedinstvovu stranicu na fb-u vidio bi slike gradnje, pod 3. raspitaj se malo koji igraci Slobode imaju usmene dogovore sa Jdinstvom pa onda nesto pricaj
druže mi tebi nabijamo tolike komplexe da to nije normalnopa ne možeš se prepirati koliko koja stranica ima više postova i sl.tome ..A ne pričaj o Slobodinim igračima kad nemaš pojma,bolje ti je da gledaš Jaranovića koji je kod nas bio,sa čelnicima našeg kluba
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Iceplayer je napisao/la: Haha da je bio vise nebi bio u Jedinstvu, nismo mi neozbiljen klub kao Sloboda, u Jedinstvu imaju ljudi koji prate igrace sta rade dje idu da je neko bio sa celnicima kluba sad bi bio naglavacke izbacen iz kluba...
Auuu,što ti je reći modernizacija.Pa vaši igrači nemaju privatnosti ni 1%,ni u halu ne mogu otići a da ljudi u vašem klubu ne znaju za to.Svaka čast.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la: Haha da je bio vise nebi bio u Jedinstvu, nismo mi neozbiljen klub kao Sloboda, u Jedinstvu imaju ljudi koji prate igrace sta rade dje idu da je neko bio sa celnicima kluba sad bi bio naglavacke izbacen iz kluba...
Auuu,što ti je reći modernizacija.Pa vaši igrači nemaju privatnosti ni 1%,ni u halu ne mogu otići a da ljudi u vašem klubu ne znaju za to.Svaka čast.
Zadnja izmjena: Iceplayer, dana/u 23 feb 2014, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Staragarda ako neko treba dobiti ban to si ti sad pokupi svoje prnje i bježi sa teme Jedinstva.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
da pokupim prnjeIceplayer je napisao/la:Staragarda ako neko treba dobiti ban to si ti sad pokupi svoje prnje i bježi sa teme Jedinstva.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Haha ti misliš da je ono moja slika haha haj dobro nek ti bude hahahstaragarda je napisao/la:da pokupim prnjeIceplayer je napisao/la:Staragarda ako neko treba dobiti ban to si ti sad pokupi svoje prnje i bježi sa teme Jedinstva.![]()
....sreca da ti ne zamjerim jer sam ti sliku vidio
![]()

Mislim da ovolika posjeta tuzlaka i nacinu na koji komentarisu na temi Jedinstva nesto govori o njima, odnosno njihovom sadasnjem osjecaju 

Najbolje da se ova tema obrise i da se napravi neka druga za pojedine da se mogu prepucavati
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Zajednicka vecera nakon utakmice. Nogometasi Jedinstva odlicno ugosceni od strane Vinogradara. Predsjednik Mujadzic se zahvalio u ime kluba i grada, te pozvao domacine na proslavu ulaska u Premijer ligu !

Napokon su mnoge stvari dosle na svoje mjesto, jos neke finese odraditi i to je to 

To za Jaranovića, čuo sam nekakve priče. Ali to bi bilo riješeno isto kao i za Uroša, kazne ili marš iz kluba. Jednostavno. Ne bi ga žalio sekunde.
Šta kaze ovaj naš šef, Bratstvo i Rudar mu konkurenti za promociju 

Ne vidim nikog visenerkolfc je napisao/la:Šta kaze ovaj naš šef, Bratstvo i Rudar mu konkurenti za promociju

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Sekunda dok se ne pojaveLloriS je napisao/la:Ne vidim nikog visenerkolfc je napisao/la:Šta kaze ovaj naš šef, Bratstvo i Rudar mu konkurenti za promociju

Bit ce uglavnom gusto ali se vidi na igracima velika zelja.
Mislim ne vidim nikog od favorita vise, osim dva nabrojananerkolfc je napisao/la:Sekunda dok se ne pojaveLloriS je napisao/la:Ne vidim nikog visenerkolfc je napisao/la:Šta kaze ovaj naš šef, Bratstvo i Rudar mu konkurenti za promociju![]()
Bit ce uglavnom gusto ali se vidi na igracima velika zelja.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Dobro je Evi i rekao, Bratstvo i Rudar, ma da bi ja tu po kvaliteti dodao i Branitelj, ali kod nji sve zavisi od financija. 

- SaltCityAttack
- Kontakt:
posteno
..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune
..nego hajde neka kandidati i idu u PL, jer vecina ce ih se i brzo vratiti..mi se i onako spremamo za godine koje dolaze..mi kad uletimo mi cemo se odmah za evropu boriti tako da je to ipak posteno sto vas sef misli i jedan dio naivjaca tog kluba 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Shakhtar broj 2,osvajate Europa liguSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune
..nego hajde neka kandidati i idu u PL, jer vecina ce ih se i brzo vratiti..mi se i onako spremamo za godine koje dolaze..mi kad uletimo mi cemo se odmah za evropu boriti tako da je to ipak posteno sto vas sef misli i jedan dio naivjaca tog kluba

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
PostenoSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune

Budi ozbiljan, Anži MahačkalaBihac96 je napisao/la:Shakhtar broj 2,osvajate Europa liguSaltCityAttack je napisao/la:posteno..Sloboda ce onako iz prikrajka uskocit medju tu nabrojanu elitu i barem ce vam pokusat pomrsiti racune

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.