Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Dosao spasavati Safeta 
A Safet u Brazilu,jesi bas bubnjas.drummer je napisao/la:Dosao spasavati Safeta
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je li Owen negdje ekspert bio danas? Da cujemo njegov komentar na ovaj promasaj. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Uspjesno pogodio avion i dosao u Sarajevo 
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
da hoće napraviti transfer na ljeto, samo u klub gdje će biti standardan i da zabija golove, ne mora ništa osvojiti, osvojio je sa VLF i Man Cityjem (plus ako ove sezone osvoje par titula, a imaju odlične šanse)
samo da je klub iz liga petice
samo da je klub iz liga petice
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Edin Džeko
Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Nije to namjerno pokušao, nego ga je igrač sa ovom loptom malo iza leđa uhvatio u raskoraku, pa se pokušao tako snaći. Posebno se na prvom dijelu gifa vidi, kako je u punoj brzini naglo stao, malo ispred lopte, i to mu je poremetilo balans.Chuckie je napisao/la:Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:

To, reci mu Edine.
- NoName
- Kontakt:
Re: Odg: Edin Džeko
Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- NoName
- Kontakt:
Jer je na njih red da pobijede nakon 2 poraza a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas, da su jači, da su zaboravili nedavne poraze od nas. Plus su prvi favoriti grupe a i to se mora dokazati.Sabinho je napisao/la:Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.Goalgetter je napisao/la:
To, reci mu Edine.![]()
dosta igrača belgije koji su u tim porazima igrali uopšte ne igraju sada u reprezentaciji tako da mnogi mladi igrači se ni ne sjećaju tog poraza. a druga stvar;NoName je napisao/la:Jer je na njih red da pobijede nakon 2 poraza a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas, da su jači, da su zaboravili nedavne poraze od nas. Plus su prvi favoriti grupe a i to se mora dokazati.Sabinho je napisao/la:Zasto oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih?NoName je napisao/la:Tako je Edine! Respekt za Belgiju ali oni treba da se dokazuju protiv nas a ne mi protiv njih. Vidjet ćemo šta se i koliko promijenilo.
ako su oni reprezentacija u usponu; šta smo onda to mi? nemoj mi samo reći da smo mi nakon prvog velikog plasmana postali velesila?a i važe za reprezentaciju u usponu koja je u stanju svakoga pobijediti. To trebaju dokazati protiv nas
Nismo velesila i ne predstavljamo se tako. Oni se predstavljaju kao velesila, treba to i da dokazu, dosad to i nisu bas pokazali.
- NoName
- Kontakt:
Naravno, ali ni naša reprezentacija nije ista. Pa tada su okosnicu činili Muratović, Ibričić, Berberović a na golu stameni Supić
Uglavnom, BiH protiv Belgije ima pozitivna nedavna iskustva i stoga je pritisak na njima.
Daleko smo mi od velesile, ali nismo ni talašika kao što smo bili.
Daleko smo mi od velesile, ali nismo ni talašika kao što smo bili.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Kompamy postavio neki video na tom postu njihovih navijaca kako navijaju, sasvim bezveze. A neki nas mu odgovorio sa ovim videom i nasim navijacima.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
poslo bi ja jarana na tebe