Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
jedno kolo u zadnjih 3 godina na prvom mjestu i vec poceli trazit rekorde ko je najduze proveo na prvom mjestu 
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- RickBlaine
- Kontakt:
Duplo manje.berardi25 je napisao/la:jedno kolo u zadnjih 3 godina na prvom mjestu i vec poceli trazit rekorde ko je najduze proveo na prvom mjestu
barca87 kao i obicno generalizira, sto je glavni preduvjet za pisanje svakojakih gluposti.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
a gledaj faca poredanihbarca_87 je napisao/la:
e jbg zar je dotle doslo da se prave na marci wallpaperi sa natpisom "prvi "![]()
znam da gotovo dvije godine nisu bili prvi na tebeli al ovoliko slavit ko da je nezz sta
jos kad ovi pisu barca se bori za drugu poziciju ,a gdje je to real bio zadnje dvije godine ?? docekali nakon 63 kola gledanja u ledja barci da dodju na prvu poziciju i odma eto sampioni ,slavlje ko da je neko svjetsko cudo biti na prvom mjestu.
Marca je sa ovom naslovnicom popišala Real M., svela ga na nekakav provincijski klub koji je u ekstazi docekao prvu poziciju.
Trebao bi ih Perez malo obici
Zadnja izmjena: let3, dana/u 24 feb 2014, 01:16, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymousHD
- Kontakt:
Što ti ima biti čudan ovaj podatak kad Real Madrida ima 10 titula više u odnosu na onaj tzv. klub.Dzoni je napisao/la:Sto se mene tice nije cudan uopste.
Pitam se cime su se onda hvalili ovi cuntalonci do nedavno.
Nije to nikakvo slavlje i nije došlo "dotle" da se prave maksuz wallpaperi zbog toga. Marca u sedmici objavi po nekoliko wallpapera najbitnijih događaja, kao recimo ovaj ispod vezan za Baleov gol protiv Elchea. To je jednostavno uređivačka politika na Facebook stranici. Naravno, pošto je to madridski medij, a Real je prvi nakon toliko vremena, mogao se očekivati jedan takav wallpaper.barca_87 je napisao/la:
e jbg zar je dotle doslo da se prave na marci wallpaperi sa natpisom "prvi "![]()
znam da gotovo dvije godine nisu bili prvi na tebeli al ovoliko slavit ko da je nezz sta
Tvoj problem je taj što preuveličavaš svaku moguću stvar.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 0607_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Jeste, taj podatak je tačan.Dzoni je napisao/la:Je li tacan ovaj podatak?
Najviše kola kao lider španske La Lige:
[991] REAL MADRID
[635] Barcelona
[244] Atlético de Madrid
[164] Athletic Bilbao
[153] Valencia
E J*** ga ja napisem podatak nije cudan uopste ti me pitas sta mi ima bit cudananonymousHD je napisao/la:Što ti ima biti čudan ovaj podatak kad Real Madrida ima 10 titula više u odnosu na onaj tzv. klub.Dzoni je napisao/la:Sto se mene tice nije cudan uopste.
Pitam se cime su se onda hvalili ovi cuntalonci do nedavno.
Pa dobro Song je dosao kao zamjena Busquetsu a Modric za prvih 11 Madrida.
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
- tyler durden
- Kontakt:
Znaci Song se ne moze uopste nazvat pojacanjemKorinov je napisao/la:Pa dobro Song je dosao kao zamjena Busquetsu a Modric za prvih 11 Madrida.
gledaj jest im muka, odma se sjatili na temu hahahah
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Sad dobijemo patetiko i barcu i titula je sigurna 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- Consigliere
- Kontakt:
Na pocetku sezone sam mu dosta toga zamjerao, od mutavog forsiranja 4-3-3, do kukavickog nastupa protiv Barcelone, gdje smo trebali puno bolje proci... ali, ovo sto radi sa timom nakon Nove, zasluzuje divljenje
CARLO MADRIDISTO!

CARLO MADRIDISTO!

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Lose je to,cuj 3 gola primili i jos jedan remi

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Prica se da neki timovi primaju po 3 gola u jednoj tekmi a ne u 15,al da ne bude da ja bacam suplju,samo se prica..
Fino ovo ide,carlo sve poslozio,samo mi zao sto ce neko morat "stradat" iz prvih 11,najvjerovatnije jese..
a mozda i benz pa jesea na 9...
Fino ovo ide,carlo sve poslozio,samo mi zao sto ce neko morat "stradat" iz prvih 11,najvjerovatnije jese..
Sretno zmajevi!!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nece niko.MARCELO je napisao/la:Prica se da neki timovi primaju po 3 gola u jednoj tekmi a ne u 15,al da ne bude da ja bacam suplju,samo se prica..![]()
Sa Jeseom se ne zuri,i mislim da je i on sam svjestan svog statusa i mora biti zadovoljan njime.
Momak ima sve vrijeme ovog svijeta,sezone su duge i minutaza koju dobija ove sezone je i vise nego zadovoljavajuca.
Jos uvijek je mlad i nema potrebe da se odmah baca u vatru i da mu se bespotrebno na vrat stavljaju neka ogormna iscekivanja.Ono sto je dosada uradio (bilo sa klupe bilo kao starter) je i vise nego dobro.
Cisto sumnjam da ce Jese igrati devetku,a za necim takvim nema ni potrebe jer je Benzema u veoma dobroj formi.
Ancelotti sa njim zasad radi odlican posao.
Englez sudi u Njemačkoj“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.