HuX je napisao/la:
kad samy podje da udara rukama po terenu poslije tekme i place
Slična je bila i scena u mojoj kući, buraz plače u wc, a ja se radujem. Lijepo se sjetiti
A što se tiče Kuffura to je igrač za najvećim srcem kojeg sam ikad gleda. Jednostavno legenda neponovljiva
HuX je napisao/la:
kad samy podje da udara rukama po terenu poslije tekme i place
Slična je bila i scena u mojoj kući, buraz plače u wc, a ja se radujem. Lijepo se sjetiti
A što se tiče Kuffura to je igrač za najvećim srcem kojeg sam ikad gleda. Jednostavno legenda neponovljiva
nasladjujes se nasim mukama ccccc
gigant od covjeka
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
omerbavarac je napisao/la:@Blue Sharks: Nikad ne reci nikad, ta vremena ce se ponoviti kad tad.... xD
Sjecam se da je ova prva utakmcia u Madridu bila 1. maja. Bio na Skakavcu taj dan s ekipom i kladio se s ovim jednim Madridistom u gajbu pive da ce Bayern dobiti tamo. Naravno, da nisam bio pijan, ne bih to uradio, ali se isplatilo na kraju. Dobar dvomec pravo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
omerbavarac je napisao/la:@Blue Sharks: Nikad ne reci nikad, ta vremena ce se ponoviti kad tad.... xD
Sjecam se da je ova prva utakmcia u Madridu bila 1. maja. Bio na Skakavcu taj dan s ekipom i kladio se s ovim jednim Madridistom u gajbu pive da ce Bayern dobiti tamo. Naravno, da nisam bio pijan, ne bih to uradio, ali se isplatilo na kraju. Dobar dvomec pravo.
Sto trijezan misli, pijan govori.
Ma kladio bi ti se i da si bio trijezan i to opet na Bayern.
Ma vraga bi opalio opkladu da sam bio normalan. Real je bio sila tad i branio je titulu. Samo je lik bio dosadan kako ce Real da razbuca Bayern i nisam vise mogao da ga slusam, pa sam ga izazvao. Em Real ispade, em jos placa gajbu. Ludnica!
Kakvo je vrijeme doslo, ne smijem sad ni 2 KM uloziti na kladionici kad je Bayern na listicu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Trasimaco je napisao/la:Ma vraga bi opalio opkladu da sam bio normalan. Real je bio sila tad i branio je titulu. Samo je lik bio dosadan kako ce Real da razbuca Bayern i nisam vise mogao da ga slusam, pa sam ga izazvao. Em Real ispade, em jos placa gajbu. Ludnica!
Kakvo je vrijeme doslo, ne smijem sad ni 2 KM uloziti na kladionici kad je Bayern na listicu.
Vidis, nekad i pijano stanje zna biti od koristi. I kazu nemoj piti???
A to za sad, kakvo je trenutno stanje smijes i cenera dati. Evo imas odmah priliku da vec u Subotu ulozis kes, ako Bayern kiksa, ja ti nadoknadim stetu.....