Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
preljep gol komazeca
mozda iz ofsajda volio bih vidjet situaciju opet al go preljep
mozda iz ofsajda volio bih vidjet situaciju opet al go preljep
cist ofsajd ali leotar bi svakako prdulekno vidjeli smo lijep pogodak
zna li neko ima li kakav dogovor oko prenosa nastavka sezone i koje ce utakmice biti na TV
BHT1, ARENASPORT
BHT1, ARENASPORT
Na BHT-u: 01.03.2014. Olimpic-Velež.mmmirza je napisao/la:zna li neko ima li kakav dogovor oko prenosa nastavka sezone i koje ce utakmice biti na TV
BHT1, ARENASPORT
Prenosi po kolima, 20. kolo (2. mart 2014): Olimpik – Velež (BHT), Čelik – Sarajevo (Moja TV), 21. kolo (8. i 9. mart 2014): Vitez – Slavija, Sarajevo – Olimpik (BHT), 22. kolo (15. i 16. mart 2014): Slavija – Željezničar (BHT), Mladost (VO) – Sarajevo (Moja TV), 23. kolo (22. i 23. mart 2014): Vitez – Leotar, Zvijezda – Olimpik (BHT), Sarajevo – Velež (Moja TV), 24. kolo (29. i 30. mart 2014): Velež – Rudar Prijedor, Čelik – Vitez (BHT), Borac – Sarajevo (Moja TV), 25. kolo (5. i 6. april 2014): Zrinjski – Široki Brijeg, Travnik – Mladost (VO), Rudar Prijedor – Sarajevo (Moja TV), 26. kolo (12. i 13. april 2013): Olimpik – Željezničar, Široki Brijeg – Slavija (BHT), 27. kolo (19. april 2014): Zrinjski – Čelik (BHT), Travnik – Sarajevo (moja TV), 28. kolo (26. april 2014): Rudar Prijedor – Travnik, Mladost (VO) – Radnik (BHT), Velež – Željezničar (Moja TV), 29. kolo (4. maj 2014): Željezničar – Sarajevo (BHT), 30. kolo (10. maj 2014): Velež – Zrinjski (BHT), Rudar Prijedor – Željezničar (Moja TV).
NEZVANICNO, BEZ PRENOSA NA ARENI
-
RiverPlate
- Kontakt:
Blago vama, dominirate na Moja Tv!Jeste li potpisali neki poseban ugovor s njima, pošto je do sad pravilo bilo, da se Željezničar i Sarajevo isto prenose sa gostovanja, a kako vidim debelo će vas više prenositi?FCS je napisao/la:Prenosi po kolima, 20. kolo (2. mart 2014): Olimpik – Velež (BHT), Čelik – Sarajevo (Moja TV), 21. kolo (8. i 9. mart 2014): Vitez – Slavija, Sarajevo – Olimpik (BHT), 22. kolo (15. i 16. mart 2014): Slavija – Željezničar (BHT), Mladost (VO) – Sarajevo (Moja TV), 23. kolo (22. i 23. mart 2014): Vitez – Leotar, Zvijezda – Olimpik (BHT), Sarajevo – Velež (Moja TV), 24. kolo (29. i 30. mart 2014): Velež – Rudar Prijedor, Čelik – Vitez (BHT), Borac – Sarajevo (Moja TV), 25. kolo (5. i 6. april 2014): Zrinjski – Široki Brijeg, Travnik – Mladost (VO), Rudar Prijedor – Sarajevo (Moja TV), 26. kolo (12. i 13. april 2013): Olimpik – Željezničar, Široki Brijeg – Slavija (BHT), 27. kolo (19. april 2014): Zrinjski – Čelik (BHT), Travnik – Sarajevo (moja TV), 28. kolo (26. april 2014): Rudar Prijedor – Travnik, Mladost (VO) – Radnik (BHT), Velež – Željezničar (Moja TV), 29. kolo (4. maj 2014): Željezničar – Sarajevo (BHT), 30. kolo (10. maj 2014): Velež – Zrinjski (BHT), Rudar Prijedor – Željezničar (Moja TV).
Grbavica naš je Hram!!!
Ako je vjerovati ovome, izgleda da niko neće prenositi meč iz Bijeljine, neka idu u p. m. 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Na areni nema ništa, a na BHT1 olimpic-velež u nedjelju
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
ispravka, Arena subota 14:30 Borac-MladostKevin je napisao/la:Na areni nema ništa, a na BHT1 olimpic-velež u nedjelju
3 utakmice PLBiH u istom terminu na tv ekranima, mislim da je to rekord
Subota 1.3. 14:30
Olimpic-Velez BHT1
Borac-Mladost VO Arena
Celik-Sarajevo moja TV
trebala je arena radit Celik-Sarajevo a moja TV Radnik-Zeljo
bem ti moju TV
Nadam se za Celik - Sarajevo da ce biti kvalitetnih linkova ... Ili imal nesto preko neta da se pretplati na tu Moja tv 
Čelik do bagro
- Armageddon2012
- Kontakt:
posto vidim da ovi prethodni postovi uopste nisu tacni,jer borac igra u 17h,zanima me zna li se bar sad sta,kako,kad...arena,bht,moja tv,ko prenosi,sta i kad?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Olimpic - Velež BHT1 14:30Armageddon2012 je napisao/la:posto vidim da ovi prethodni postovi uopste nisu tacni,jer borac igra u 17h,zanima me zna li se bar sad sta,kako,kad...arena,bht,moja tv,ko prenosi,sta i kad?
Čelik - Sarajevo MojaTV 14:30
Borac - Mladost Arena Sport 17:00
- Armageddon2012
- Kontakt:
hvala...nadam se da ce se moc pogledat ovo iz zenice na nekom streamu...zeljina gostovanja sam redovito uspio pohvatat,najcesce na onom volim te zeljo...valjda i vi budete azurni i okacite neki link 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ih da si malo ranije rek'o, ja bas malo prije nasao neki link za VLC gdje prikazuju Olympiacos - ManUtd na Areni, ne znam dali ce tu pokazati u utakmicu Borca ali vrijedilo bi pogledati u slucaju da bude.
Sad ga moram naci opet.
I onaj prokleti BHT1 nikad da mi proradi, jucer nas'o link i radi, sad prikazuju radio na njemu, a na stranici bhrt.ba mi ne radi njihov stream.
Sad ga moram naci opet.
I onaj prokleti BHT1 nikad da mi proradi, jucer nas'o link i radi, sad prikazuju radio na njemu, a na stranici bhrt.ba mi ne radi njihov stream.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Znaci za Moja TV nema nista tipa Balkanyum tv , da se znaci pretplatis na neki site mjesec , dva , i da u programima ima i Moja TV 
Čelik do bagro
Armageddon2012 je napisao/la:hvala...nadam se da ce se moc pogledat ovo iz zenice na nekom streamu...zeljina gostovanja sam redovito uspio pohvatat,najcesce na onom volim te zeljo...valjda i vi budete azurni i okacite neki link
Evo ga:Mokroguz je napisao/la:Ih da si malo ranije rek'o, ja bas malo prije nasao neki link za VLC gdje prikazuju Olympiacos - ManUtd na Areni, ne znam dali ce tu pokazati u utakmicu Borca ali vrijedilo bi pogledati u slucaju da bude.![]()
Sad ga moram naci opet.
http://vajdasag.webs.com/XBMC_VLC_Android_IPTV.m3u
Pise Arena Sport 1
Otvoris ga u VLC
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Olimpic - Velez, prenos pocinje u 14:25
http://maxsport-tv.blog-spot.se/2013/10/bht-1.html (izbrisi "-" medju "blog" i "spot")
http://maxsport-tv.blog-spot.se/2013/10/bht-1.html (izbrisi "-" medju "blog" i "spot")
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Link za Celik-Sarajevo?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Vazno da usrani bht prenosi olimpic pored derbija 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovaj Suko haman pitar, svrsava na Sarajevom a glavna misao do sad mu u 6. min
Sarajevo ima potpuno inicijativu od pocetka utakmice osim prvi par minuta a tek 6 min joj majko drago, taman reko evo lijepo da gledam utakmicu i morado prebacit
Sarajevo ima potpuno inicijativu od pocetka utakmice osim prvi par minuta a tek 6 min joj majko drago, taman reko evo lijepo da gledam utakmicu i morado prebacit
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Marokanci58, Zaboljesutra, Zigazaga i 28 gostiju.