EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
Ma smijem uložiti 100 maraka da će francuska u finalu pobjediti hrvatsku.
hoces aplauz?ensadek je napisao/la:Ma smijem uložiti 100 maraka da će francuska u finalu pobjediti hrvatsku.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
- __Liedson__
- Kontakt:
al fazon je sto nece bit to finale !!ensadek je napisao/la:Ma smijem uložiti 100 maraka da će francuska u finalu pobjediti hrvatsku.
a i ako kojim slucajem bude...zao mi tih tvojih 100 maraka !
Francuzi su i dalje apsolutni favoriti za osvajanje zlata,pa i sami ste vidjeli kako su se postpeno dizali u formi kako je prvenstvo odmicalo...ja vam garantujem da ce u polufinalu i finalu igrati najbolji rukomet sto mogu i naravno pomesti svoje protivnike__Liedson__ je napisao/la:al fazon je sto nece bit to finale !!ensadek je napisao/la:Ma smijem uložiti 100 maraka da će francuska u finalu pobjediti hrvatsku.![]()
![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- __Liedson__
- Kontakt:
sto se tice francuza i po kladionicama i po meni osvajaju ovo prventsvo jer imaju ono nesto,sto je potrebno u zavrsnici turnira iako bi volio da hrvati ovo uzmu...kako god,medalje idu u francusku,hrvatsku i poljsku !JameS 23 je napisao/la:Francuzi su i dalje apsolutni favoriti za osvajanje zlata,pa i sami ste vidjeli kako su se postpeno dizali u formi kako je prvenstvo odmicalo...ja vam garantujem da ce u polufinalu i finalu igrati najbolji rukomet sto mogu i naravno pomesti svoje protivnike__Liedson__ je napisao/la:al fazon je sto nece bit to finale !!ensadek je napisao/la:Ma smijem uložiti 100 maraka da će francuska u finalu pobjediti hrvatsku.![]()
![]()
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To stoji, al su ujedno i daleko optereceniji vlastitim porijeklom i nekim kvazi-urbanizmom i izmisljanjem Hrvatske van Balkana.dubrava je napisao/la:uhh, nisam zagrepčanin, al ovo sto si napisao za purgere me mallo bocnuloOffside je napisao/la:Istina. Osim fudbala koji je malo zaštekao na reprezentativnom planu, gotovo u svakom sportu imaju uspjeha. Ali su malo iskomplesirani, pogotovo Purgeri. Zato ja velim Lino dođi u Rajvosa držat ćemo ga ko malo vode na dlanu, a gotovo sam siguran da bi se uspjeli plasirati. Nismo kvalitetni kao Hrvatska, ali zato nemamo megalomanske zahtjeve. Jedan hebeni plasman tražimo, a to je Lini zahebancija...![]()
vjeruj mi, daleko od toga d su purgeri iskompleksirani. Kao navijac Hajduka (s prebivalistem u Zagrebu), sam u Splitu dozivio vise neugodnosti u dva dana nego tijekom 15 godina zivota u Zagrebu. Splicani su daleko optereceni Zagrebom...al nije to sad tema...
Uglavnom, sta ono bijase poanta. Aha. Iznad svih - Hrvatska!
...Život za Široki...
VIDEO: Hrvatska - Danska 27:23
Odlicna igra Hrvatske svaka cast
Sad protiv Poljske je 50/50, Poljaci su dobili Hrvatsku na OI, a Hrvatska njih na SP
Drugo polufinale mislim da uzima Francuska
Odlicna igra Hrvatske svaka cast
Sad protiv Poljske je 50/50, Poljaci su dobili Hrvatsku na OI, a Hrvatska njih na SP
Drugo polufinale mislim da uzima Francuska
dana 24 jan 2010, 12:43alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.
27 jan 2010, 14:18ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a znam sta sam napisao luckasti. Da sam mislio na lucidne, napisao bi lucidni.
Jesam poglup, al' nisam toliko.
28 jan 2010, 23:40ljubav je napisao/la:Trigger je napisao/la:
I, "Atomac" nakon ovoliko silnih "tačnih predviđanja, ocjena i procjena... - kazi nam: "al' koliko, kad nisi toliko?"
Oni testovi kazu "blaga retardacija", nista ozbiljno.
25 jan 2010, 19:11ljubav je napisao/la: ....@KDN
Naravno da sam bistar i pametan, ali nisam ja predmet ovog topica, nego EP u rukometu....
@alan_kardecljubav je napisao/la:.....Bit ce to dobra tekma, ali cu vjerovatno gledati islamofoba Bakira i 60 min. jer moram biti spreman za svoju buducu karijeru.
Ipak, on je klasični "oksimoron" i.....ne bih dalje, i ovo je dovoljno...
Zadnja izmjena: Trigger, dana/u 29 jan 2010, 01:38, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja poharana....
Sve čestitke susjedima i velikom uspjehu - plasmanu u polufinale.
Velika vecina nas je (pa i ja, priznajem) bila skepticna (ne racunam zlobnike), ali hrvatski rukometaši su pokazali da su velikani, pa i u slučaju da u narednim utakmicama, više ništa ne naprave!
Volim rukomet, sport, i nisam navijač niti jedne reprezetntacije osim BiH, ali objektivan se mora biti - kvalitet je kvalitet a sve ostalo su simpatije i ....
Velika vecina nas je (pa i ja, priznajem) bila skepticna (ne racunam zlobnike), ali hrvatski rukometaši su pokazali da su velikani, pa i u slučaju da u narednim utakmicama, više ništa ne naprave!
Volim rukomet, sport, i nisam navijač niti jedne reprezetntacije osim BiH, ali objektivan se mora biti - kvalitet je kvalitet a sve ostalo su simpatije i ....
Bosno moja poharana....
- TheManiacs
- Kontakt:
Stanite "Ljubav" se pravi budala i svima kontrira na forumu
Cuj poljska ce razvaliti Hrvatsku
Island ce razvaliti Francusku
On mislim obratno nego se glupira i pise kako bi bio u centru paznje
Cuj poljska ce razvaliti Hrvatsku
Island ce razvaliti Francusku
On mislim obratno nego se glupira i pise kako bi bio u centru paznje
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Bice vrlo interesantno.Sve 4 reprezentacije su vrlo jake tako da svako od njih moze do naslova.
Ali mislim da je Francuska najjaca bez konkurencije.
Ali mislim da je Francuska najjaca bez konkurencije.
FK Pjetlovi
- alan_kardec
- Kontakt:
U polufinalima Poljska - Hrvatska i Francuska - Island očekujem jake odbrane i atomski rukomet.
Što se tiče mog komentara o @ljubavi, ko je skontao skontao je, ko nije nek i dalje na svaki njegov komentar, odgovara sa svoja dva.
Što se tiče mog komentara o @ljubavi, ko je skontao skontao je, ko nije nek i dalje na svaki njegov komentar, odgovara sa svoja dva.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
http://www.facebook.com/#/pages/Cikcang ... 537?ref=tsTheManiacs je napisao/la:Stanite "Ljubav" se pravi budala i svima kontrira na forumu![]()
Cuj poljska ce razvaliti Hrvatsku![]()
![]()
![]()
Island ce razvaliti Francusku![]()
![]()
![]()
On mislim obratno nego se glupira i pise kako bi bio u centru paznje![]()
Za sve fanove
nema potpisa
Bijeljinac je napisao/la:Veselo, veselo![]()
Do juce Lino balvan, Lino bez kontrole, cokolino ne zna fino, a Lino je Lino, sinoc se vidjelo i zasto - balkanski dualizamili neko lijepo rece (novinarska) megalomanija, s jedne strane provjereni strucnjaci iza kojih stoje rezultati, a s druge sportske tata-mate kraj tastatura i malih ekrana
![]()
A zanimljiv i forum - ima navijaca Hrvatske, Velike Britanije, Islanda, osvjedocenih dugogodisnjih navijaca Spanije, Francuske i Danske (Allez France i Vive la France je dovoljno nauciti pred finale
), zatim onih koji to postaju s vremena na vrijeme, sad ce da navali i poljska kolonija, kao i onih umjerenih koji postuju sport u regionu i koji se 'ne prevare u procjeni' itd, itd
Drugim rjecima forum
![]()
Ocekujem dobar rukomet u polufinalu, i nadam se reprizi proslogodisnjeg finala iz Zagreba.
Ovaj rukomet je odlicna uvertira za ono sto nas ceka na ljeto kada je sportski program u pitanju.
A što onda takav znalac traži i piskara po "drugim r(i)ječima forumu
PS:
Joooj, i ja očekujem ne samo dobar nego odličan rukomet u polufinalu!
Igraju trenutno 4 najbolje repke svijeta, makar je ovo samo EP
Bosno moja poharana....
Momak pati od kompleksa nize vrijednosti, pa svojim kontraverznim porukama pokusava privuc paznju ljudi i tako naci dusevni mirAdmir_Sa je napisao/la:http://www.facebook.com/#/pages/Cikcang ... 537?ref=tsTheManiacs je napisao/la:Stanite "Ljubav" se pravi budala i svima kontrira na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za sve fanove
P.S. Ljubav, bez uvrede, znas da se salim
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
jadni li su oni kojima je on idolAdmir_Sa je napisao/la:http://www.facebook.com/#/pages/Cikcang ... 537?ref=tsTheManiacs je napisao/la:Stanite "Ljubav" se pravi budala i svima kontrira na forumu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za sve fanove
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Neko ti mora odgovoriti na ova silna potcjenjivanja forumaša i na kraju i samog Foruma. Znanja radi!Bijeljinac je napisao/la:Opet glumis autokratu i vlasnika forumaTrigger je napisao/la:Bijeljinac je napisao/la:Veselo, veselo![]()
Do juce Lino balvan, Lino bez kontrole, cokolino ne zna fino, a Lino je Lino, sinoc se vidjelo i zasto - balkanski dualizamili neko lijepo rece (novinarska) megalomanija, s jedne strane provjereni strucnjaci iza kojih stoje rezultati, a s druge sportske tata-mate kraj tastatura i malih ekrana
![]()
A zanimljiv i forum - ima navijaca Hrvatske, Velike Britanije, Islanda, osvjedocenih dugogodisnjih navijaca Spanije, Francuske i Danske (Allez France i Vive la France je dovoljno nauciti pred finale
), zatim onih koji to postaju s vremena na vrijeme, sad ce da navali i poljska kolonija, kao i onih umjerenih koji postuju sport u regionu i koji se 'ne prevare u procjeni' itd, itd
Drugim rjecima forum
![]()
Ocekujem dobar rukomet u polufinalu, i nadam se reprizi proslogodisnjeg finala iz Zagreba.
Ovaj rukomet je odlicna uvertira za ono sto nas ceka na ljeto kada je sportski program u pitanju.
A što onda takav znalac traži i piskara po "drugim r(i)ječima forumu" ovom????
PS:
Joooj, i ja očekujem ne samo dobar nego odličan rukomet u polufinalu!
Igraju trenutno 4 najbolje repke svijeta, makar je ovo samo EPIako post nije bio tebi upucen. Ili ti preuzimas kolektivnu odgovornost i brigu o stanju mjenja foruma sportsport.ba
Nazalost nisam vlasnik Foruma i još boljeg web-site!
Gluma je tvoj fah, a odgovornost snosim samo za svoja djela - "padaš" i pišeš nebuloze (ova zadnja ti je sjajna - očekujem dobrar rukomet u polufinalu EP!
Bosno moja poharana....
Potpis za post, ne samo rukomet već sve što je dobro.Novinari i mediji...
Sve unište zato sam uz kauboje nek balkanci ih unište,idemo hrvatska samo da ih rasture.
Timu sve čestitke bit će ludiloooo .Kapa im dole.
Sve unište zato sam uz kauboje nek balkanci ih unište,idemo hrvatska samo da ih rasture.
Timu sve čestitke bit će ludiloooo .Kapa im dole.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
NisamBijeljinac je napisao/la:@ Trigger
Dobro ja potcjenjujem forumase zato sto tvrdim da je Lino Cervar izuzetan strucnjak, sto smatram da je logicnije (barem meni, a hvala Bogu da isto misli i vecina forumasa) simpatisati komsijski narod od neke zemlje ciji ni jezik ne znam, odnosno mozes ti navijati i za druge, to je skroz ok, ali je totalno glupo navijati stalno protiv nekog (kompleks, imas primjer Britanca), a taj je jos i uspjesan (kapa dole uspjesnima, u ovom slucaju Cervaru i hrvatskim rukometasima), sto smatram da se u hrvatskim medijima vodi neopravdana hajka protiv covjeka koji im je rukomet vratio u svjetski vrh... Dakle ja potcjenjujem, jesi li sad' zadovoljan?
Ali normalnije je i 'potcijeniti' ljude koji smatraju Cervara nesposobnim strucnjakom, nego glumiti autokratu foruma ne samo ispod mojih komentara (lista korisnika koji nisu tvoji takojevici je sve veca). Covjece visis ispod svakog mog komentara, iako cesto vecina istih nema potpunu vezu s onim na sta se obracas kao drveni advokat. Ili ne kontas poentu
Nemam potreban broj "takojevića" i "potpisujem" kao Ti
Bosno moja poharana....
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.