FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 24 feb 2014, 02:31

najduza stvar na svijetu ?

pauza u BHPL :evil:

tacno sve mislim da je nova sezona ,a ne polusezona koliko se oduzilo ....ovo nema smisla vise iz godine u godinu se ponavalja identicno.Pa i ronaldo bi ispo iz forme da ovoliko odmara
=\_1921_/=

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 24 feb 2014, 07:00

invincible1921 je napisao/la:najduza stvar na svijetu ?

pauza u BHPL :evil:

tacno sve mislim da je nova sezona ,a ne polusezona koliko se oduzilo ....ovo nema smisla vise iz godine u godinu se ponavalja identicno.Pa i ronaldo bi ispo iz forme da ovoliko odmara
jeste, sve je to tacno, ali realno, kad poglesdas kakvi su nasi tereni, koliko su uslovni za igru preko zime i da se igra igralo bi se sve osim fudbala... moglo bi se igrat izbij-nabij i takvi uslovi nama licno ne bi donieli nista dobro, jer kad god smo igrali na takvim terenima uzimali smo jedva 1:0 ili nismo nikako... ko god dodje da se brani, a vecina to radi kad dodje u Dolinu, imao bi velike sanse da se odbrani, jer mi nismo cemu u toj seljackoj igri nabijanja... jeste da je fakat tegoba cekat, ali bolje je ipak ovako...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 24 feb 2014, 08:42

Hodžić danas u Sarajevu

http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-danas-u-sarajevu/8083/" onclick="window.open(this.href);return false;

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 24 feb 2014, 10:33

fkzeljeznicarba je napisao/la:Hodžić danas u Sarajevu

http://fkzeljeznicar.ba/hodzic-danas-u-sarajevu/8083/" onclick="window.open(this.href);return false;
:D konacno.

Izgleda nema prenosa iz Bijeljine :cry: :?:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 feb 2014, 10:33

PL BiH -1 je napisao/la: Istina je u vitrinama.

Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
Stefan Cicvol, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Ludvig Leple, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc i Franjo Cvelfer. U drugom dijelu su nastupili još Ivan Dunkl i Milutin Egić.
ŠNK,NK,FK????
Al ti je svejedno spika glupa. No međutim sta ocekivati drugo, kad skontas ko pise.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 24 feb 2014, 10:36

Hordas Doboj je napisao/la:

Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo.
Stefan Cicvol, Milan Tomić, Vilim Novak, Rudolf Kefer, Milovan Adamović, Stjepan Katalinić, Ludvig Leple, Dragutin Siber, Dimitrije Dimitrijević, Ivan Krajnc i Franjo Cvelfer. U drugom dijelu su nastupili još Ivan Dunkl i Milutin Egić.
ŠNK,NK,FK????
Al ti je svejedno spika glupa. No međutim sta ocekivati drugo, kad skontas ko pise.
Nemoj hljeba ti, tek se normalizovala tema, pa da se ne počinje opet!
Grbavica naš je Hram!!!

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 feb 2014, 10:45

RiverPlate je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:

ŠNK,NK,FK????
Nemoj hljeba ti, tek se normalizovala tema, pa da se ne počinje opet!
:lol:
Samo sam na ovo morao replicirat. Povlacim se svakako i nemam namjeru o tome dalje diskutovati... Pozdrav

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 24 feb 2014, 10:57

Ja ne znam u cemu je problem idu mi na **** i Zeljovci sa ovom pricom neko Srpsko Sarajevo , a i ovi pitarcici jos iz Doboja HNK , NK il sta vec ? Ja sam katolik i rodjen sam u Sarajevu i zivim Zeljeznicar ;) ;) umrite papci , takvi kao vi su i otjerali mnoge iz Sehera

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 feb 2014, 11:18

Pricate o glupostima.

Ara se vraca i idemo po bodove ;) 0-3

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 feb 2014, 11:19

Rizzla je napisao/la:Ja ne znam u cemu je problem idu mi na **** i Zeljovci sa ovom pricom neko Srpsko Sarajevo , a i ovi pitarcici jos iz Doboja HNK , NK il sta vec ? Ja sam katolik i rodjen sam u Sarajevu i zivim Zeljeznicar ;) ;) umrite papci , takvi kao vi su i otjerali mnoge iz Sehera
Samo naprijed ne obaziri se na papke i papansku pricu Zeljo nema ni vjeru ni naciju Zeljo je raja.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 24 feb 2014, 11:39

@Hordas Doboj
Fakat pišeš nevjerovatne gluposti! Ne znam šta želiš time dokazati? F. K. Željezničar je uvijek bio multietnički klub, to svi znaju i mi se time ponosimo! Znam da si to pisao zbog toga što je neko od naših napisao sl. za tvoj klub, ali ne shvataš ti da je to sarajevska zayebancija, "Nemaš kome u FKS bajram čestitati" :mrgreen: . Zayebajemo jedni druge otkad postoje klubovi, nema potrebe dalje o ovome diskutovati...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nenad Dedić, koji tek treba da potpiše ugovor, s obzirom na to da u klubu nisu sigurni da li će uopšte ostati na Grbavici. Odigrao je utakmicu protiv juniora, a ukoliko zadovolji na treninzima, Željo će mu pokušati obezbijediti radnu dozvolu za nastupe u BiH.

To znači kako gotovo sigurno, ukoliko i sve bude u redu, neće biti u konkurenciji za otvaranje sezone protiv Radnika u Bijeljini.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 24 feb 2014, 11:56

Adviser je napisao/la:@Hordas Doboj
Fakat pišeš nevjerovatne gluposti! Ne znam šta želiš time dokazati? F. K. Željezničar je uvijek bio multietnički klub, mi se time ponosimo! Znam da si to pisao zbog toga što je neko od naših napisao sl. za tvoj klub, ali ne shvataš ti da je to sarajevska zayebancija, "Nemaš kome u FKS bajram čestitati" :mrgreen: . Zayebajemo jedni druge otkad postoje klubovi, nema potrebe dalje o ovome diskutovati...
Buraz kontam ja to sve, i to mi je ok. Zdrava zajebancija. Al reci nesto poput "Sto Karadzicu nije uspjelo, uspjelo je Selimovicu/Ibrakovic napokon u BiH imaju Srpsko Sarajevo" je stvarno dno dna! Samo sam zbog toga reagovao.

Ja postujem svakog ko postuje moju zemlju nebitno koje vjerske pripadnosti. I FKS i FKŽ su uvijek imali i multietnicke sastave ekipa i multietnicke navijacke grupe, tako da je o tome suvisno i pisati. Jer ce to uvijek tako i biti.
Al mora biti granica u tim provokacijama, a ova mi od PLBiH, nije nikako normalna zajebancija, stavise, odvratna je.

Ulg da vise ne zacatavamo, kontamo se... LP

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 24 feb 2014, 12:09

Ljudi ne mogu da shvate da je moj otac krvario za ovu drzavu i grad , bas kao sto cu i ja ako dodje do tog jer je ovo moja drzava i moj grad nemam ja neku rezervnu drzavu , nacionalnost Bosanac , vjera katolik ;) sta je tu je :mrgreen: Zeljoooooooooooooo

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 24 feb 2014, 12:20

Rizzla je napisao/la:Ljudi ne mogu da shvate da je moj otac krvario za ovu drzavu i grad , bas kao sto cu i ja ako dodje do tog jer je ovo moja drzava i moj grad nemam ja neku rezervnu drzavu , nacionalnost Bosanac , vjera katolik ;) sta je tu je :mrgreen: Zeljoooooooooooooo
(y)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 feb 2014, 12:24

Imamo li neke informacije o Dedicu? Postoji li misljenje struke o njemu,kako se pokazao u ovoj test utakmici.Znam da nije imao puno vremena,ne znam je li uspio osim te utakmice i koji trening odraditi,ali eto,cisto onako,ako neko zna da li je ostavio neki utisak,barata li loptom dobro,kakva mu je spremnost,ima li sanse da vec imamo bilo kakav info o njemu kao o igracu? Ako bi neko znao nesto o ovome,siguran sam da bi svi ovde bili jako zahvalni :D
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 24 feb 2014, 12:26

Rizzla je napisao/la:Ljudi ne mogu da shvate da je moj otac krvario za ovu drzavu i grad , bas kao sto cu i ja ako dodje do tog jer je ovo moja drzava i moj grad nemam ja neku rezervnu drzavu , nacionalnost Bosanac , vjera katolik ;) sta je tu je :mrgreen: Zeljoooooooooooooo
Druže iskreno da ti kažem Željine navijače nikad nije zanimalo ko je koje vjere,etničke pripadnosti,nacionalnosti,itd..svi mi volimo i živimo za Želju i svi smo isti.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 24 feb 2014, 12:29

hocel bit prenosa ili makar steram neki ?
=\_1921_/=

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 24 feb 2014, 12:31

invincible1921 je napisao/la:hocel bit prenosa ili makar steram neki ?
nece bit po kamere u Bijeljini :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 24 feb 2014, 12:42

Zvanično, , još dva, tri dana da provede na treninzima pa ce struka reci svoje.
Nezvanicno, momak je dobar, spreman, ima neki kvalitet kojim moze pokriti tu našu kriticnu lihevu stranu.
Pisroji mala admknistrativna procedura oko radne dozvole, tako da nece konkurisati za Bijeljinu.
Ali dobro, ipak ce se od ovo raspoloživog kadra naoraviti solidna ekipa.Vjerujem u momke i nadam se pobjedi u Bijeljini.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 feb 2014, 12:55

FKZ1921 je napisao/la:Zvanično, , još dva, tri dana da provede na treninzima pa ce struka reci svoje.
Nezvanicno, momak je dobar, spreman, ima neki kvalitet kojim moze pokriti tu našu kriticnu lihevu stranu.
Pisroji mala admknistrativna procedura oko radne dozvole, tako da nece konkurisati za Bijeljinu.
Ali dobro, ipak ce se od ovo raspoloživog kadra naoraviti solidna ekipa.Vjerujem u momke i nadam se pobjedi u Bijeljini.
Hvala ti...pretpostavljam da treba jos vremena za pravu strucnu ocjenu,zanimalo me je zapravo ovo drugo sto kazes,ono nezvanicno misljenje poslije odigrane utakmice.Drago mi je ako tako za sada misle,i da ce kroz par sljedecih treninga momak uspjeti da ih uvjeri da ima potreban kvalitet,jer nam je igrac na toj strani stvarno neophodan.
Skrpicemo se nekako u Bijeljini,i ovako desetkovani bi trebali i morali da dobijemo.Evo Ara je,bar po medijima tu,od danas pocinje,sigurno je maksimalno spreman,i nadati se da ce bar jos dva-tri igraca prestati biti roviti,onda je to opet solidna ekipa,mada bez prevelike sirine.No svakako se nadati da donesemo prva tri boda u prvom kolu.Hvala na info.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.