Ne vjerujem ni ja, dobro možda jesu sa ekipom Doboj Istoka jer su to komšijski klubovistaragarda je napisao/la:ne vjerujem ja da su oni igrali sa slavenom,simin hanom i dobojem

Moderator/ica: GracanicaAA
Ne vjerujem ni ja, dobro možda jesu sa ekipom Doboj Istoka jer su to komšijski klubovistaragarda je napisao/la:ne vjerujem ja da su oni igrali sa slavenom,simin hanom i dobojem
Zlatna sredina..ElWeddo23 je napisao/la:Bratstvo - Mladost V. Obarska 2:1
Bratstvo - Radnik Bijeljina 1:1
Travnik - Bratstvo 3:0
mi se već polako navikavamo na Premier ligu....
Hahaha odjednom sudija nije ni pocela tekma. Daj ba smijesni ste vise sa ovakvim komentarima nije prvi put na vasoj temi ova prica.MarcoPolo je napisao/la:Evo ko sudi pa razmislite kako mora Bratstvo igrat da pobjedi .
ISKRA-BRATSTVO Glavni Sudac Stojić Dragan Mostar
Bugojno Nedjelja, 02.03.2014. 14:30 Asistent 1 Spahalić Samir Mostar
Delegat: Alibašić Suvad (Sarajevo) Asistent 2 Kraljević Tomislav Ljubuški
Posmatraĉ: Balić Suad (Bihać) Ĉetvrti Sudac Jelić Frano Široki Brijeg
Hahahah.. Haj čutćemo se..Benjo_AFC86 je napisao/la:
Hahaha odjednom sudija nije ni pocela tekma. Daj ba smijesni ste vise sa ovakvim komentarima nije prvi put na vasoj temi ova prica.
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
imali su šta i da vide i da izvuku jednu VELIKU pouku...bez borbe i znoja, nema ništa7april je napisao/la:igraci bratstva na bilinom polju gledaju utakmicu celik/sarajevo,pa put u bugojno na konak.sretno
ne branim ja načelnika ali sumnjam da je neko sinoć u dvorani bio da nije "okinuo" nešto prema sudijama ili protivnicima i načelnik je insan od krvi i mesa7aprildomemoj je napisao/la:Baltazar ako je navijanje načelnika sočno psovanje Kadiću onda nemam riječi. Evo upravo krećem za Bugojno pa prenijeću utiske
Nema tu čovjeka nikad,,,al ima svako pravo na svoje mišljenje,,,pa i ja,,zato forza Iskra,,baltazar1 je napisao/la:ne branim ja načelnika ali sumnjam da je neko sinoć u dvorani bio da nije "okinuo" nešto prema sudijama ili protivnicima i načelnik je insan od krvi i mesa7aprildomemoj je napisao/la:Baltazar ako je navijanje načelnika sočno psovanje Kadiću onda nemam riječi. Evo upravo krećem za Bugojno pa prenijeću utiske![]()
takva je atmosfera bila, nisi mogao ostati ravnodušan u onakvoj utakmici, jbg, mogu razumjeti
sretan put pa nam aBd prenesi utiske nakon pobjede
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.