FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
@stelman nisi me skontao sta zelim rec ali nema veze. Konto sam da vecina moze iskontrolisat nekolicinu maloumnika da bi se to normalno zqvrsilo da bi sutra i ti mogao normalno pogledat Celika na kosevu
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
otkud to, koliko ja znam trebala je 2 marta bitiHead je napisao/la:Utakmica je 1 marta u 14:30
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja vala sve ispod tri razlike smatram neuspijehom za FK Sarajevo.Hordas Doboj je napisao/la:Sve ispod 2 razlike za nas smatram neuspjehom, kunem ti se!hilmo je napisao/la:A da pocnemo misliti o tome kako cemo odigrati, svi znamo koliko nam je potreban dobar rezultat dole![]()
![]()
Imat cete dobar teren, prema tome, tika-taka ce moci doci do izrazaja...

SarajlijaTM je napisao/la:Prica vam je iz supljeg u prazno, klasicna djecija, jos samo da belegije izmjerite.
Svi oni koji su isli na tekme u prosloj zabrani znaju kako se ide i sta da ocekuju, s tim da je sad murija 200% nalozenija...
Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Dobar..

Ono pred polazak, nek se svima izmjeri pa ko ima veci ne placa put...

Cuj belaji ? Sta vam je ba, pa nije ovo Poljska.
Nase grupe nemaju kapaciteta za belaj, grupa pitara od 10-15 ljudi i niko ih pipnuti nece, a niti ce oni imati muda za glumiti mangupe.
Pa kod nas je 5 drotova dovoljno da osigura tribinu od 500 dusa.
Nase grupe nemaju kapaciteta za belaj, grupa pitara od 10-15 ljudi i niko ih pipnuti nece, a niti ce oni imati muda za glumiti mangupe.
Pa kod nas je 5 drotova dovoljno da osigura tribinu od 500 dusa.
NO PYRO NO PARTY
Je li ovdje pišete o gostovanju u Solunu ili Zenici? A vidi ovih kvazipacifista. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
pa shvati nedavno izasao green street hooligan'sHigh je napisao/la:Je li ovdje pišete o gostovanju u Solunu ili Zenici? A vidi ovih kvazipacifista.

Daj ba ljudi,pocnite pisati o tekmi sa Čelikom. 

Nas u Zenici čeka izuzetno teška utakmica svi smo toga svjesni, što zbog negativne tradicije što zbog pritiska nas navijača.
Svi igrači su zdravi i spremni što je dobro, dole idemo u najjačem sastavu. Jarni je na slatkim mukama koga ubaciti u prvih jedanaest. Koliko mogu pročitati oni imaju nekih kadrovskih problema, pa bi bilo dobro kada bi neko "njihov" ovdje postavio kakva se ekipa na terenu očekuje u subotu/nedjelju.
Ne znam da li se slažete sa mnom ali ja bih sa ovom jedanaestorkom počeo utakmicu.

Prije sam govorio da prvih 11 ne mogu zamisliti bez Travančića ovdje bih prednost dao Puriću radi iskustva igranja ovih utakmica, a Trava bi sigurno bio "dobro" dočekan od publike što ga može spriječiti da odigra dobro. A govorio sam da Todorović nije za početne postave, ovom utakmicom u Mostaru me je kupio i ja bih mu dao još jednu šansu.
Svi igrači su zdravi i spremni što je dobro, dole idemo u najjačem sastavu. Jarni je na slatkim mukama koga ubaciti u prvih jedanaest. Koliko mogu pročitati oni imaju nekih kadrovskih problema, pa bi bilo dobro kada bi neko "njihov" ovdje postavio kakva se ekipa na terenu očekuje u subotu/nedjelju.
Ne znam da li se slažete sa mnom ali ja bih sa ovom jedanaestorkom počeo utakmicu.

Prije sam govorio da prvih 11 ne mogu zamisliti bez Travančića ovdje bih prednost dao Puriću radi iskustva igranja ovih utakmica, a Trava bi sigurno bio "dobro" dočekan od publike što ga može spriječiti da odigra dobro. A govorio sam da Todorović nije za početne postave, ovom utakmicom u Mostaru me je kupio i ja bih mu dao još jednu šansu.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Dobro je sto se u subotu igra 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Pa jest ako se pita vaš zvanični sajt i vaš klub.Ali Čelik niikad nije svoje utakmcie kod kuće igrao nedeljom pa tako neće ni ovu.bordobijeli je napisao/la:otkud to, koliko ja znam trebala je 2 marta bitiHead je napisao/la:Utakmica je 1 marta u 14:30

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Promjenjeno je to danas da si ti ziv i zdrav na stranici nasojsamocelik je napisao/la:Pa jest ako se pita vaš zvanični sajt i vaš klub.Ali Čelik niikad nije svoje utakmcie kod kuće igrao nedeljom pa tako neće ni ovu.bordobijeli je napisao/la:otkud to, koliko ja znam trebala je 2 marta bitiHead je napisao/la:Utakmica je 1 marta u 14:30

ova formacija je dobra i 100% cemo igrati sa njom u zenici,pa i u nastavku sezone,mada ja licno vise volim sa dva napadacahilmo je napisao/la:Nas u Zenici čeka izuzetno teška utakmica svi smo toga svjesni, što zbog negativne tradicije što zbog pritiska nas navijača.
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Minimalno tri promjene u odnosu na taj sastav idu za Zenicu...nemoze Vule fatati Mesanovica, od starta kako je dosao Jarni se zali na sporost tandema Dupovac-Trivunovic, ici ce se sa Tatkom koji je dosta brzi na toj poziciji
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam drugacijeg misljenja da je na Čeliku pritisak,sto zbog domacinstva,te zbog igranja pred svojom publikom.Iskreno ocekujem našu laganu pobjedu iz vise razloga,a to su dobar teren,i kvalitet koji je apsolutno na nasoj strani.Imamo dobru mladu i iskusnu ekipu, koja nece podleci pritisku publike, uz fer suđenje pobjeda nece doci u pitanje.Bolje je da sad dok su kise i los teren, da igramo u Zenici nego recimo u Travniku gdje bi nas cekala oranica.Mislim da bi u prvom kolu,vec mogli preuzeti lidersku poziciju,jer maleni nece dobiti Radnika. 

zna li neko sutra i prekosutra kad je trening prvog tima ??? HVALA
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB
Mes que un club ....
FKS
FCB
Ma mi smo sebi nabacili taj nepotrebni pritisak osvajanja trofeja pa zato, jer ako bi dole podbacili mnogo bi nas unazadilo. Samo se nadam da će igrači biti hladne glave. Zato mislim da je na nama malo veći pritisak, a oni nemaju šta izgubiti tu su u sredini, ni gore ni dole..
Dobar teren nam svakako može biti od pomoći, jer smo i pripreme odradili na sličnim (ili boljim
). Nisam baš ubjeđenja da ćemo dole lahko do pobjede, ali pobjediti svakako možemo i ja se nadam tome.
@miky
Naveo si jednu promjenu, a druge dvije
Dobar teren nam svakako može biti od pomoći, jer smo i pripreme odradili na sličnim (ili boljim

@miky
Naveo si jednu promjenu, a druge dvije

Velkoski na krilu umjesto Todorovica(bar prema treningu i uigravanju) imaju jos dileme mislim Cimirot - Radovac i Puzigaca -Tadejevic i golmana umalo da zaboravim mislim da Delac ima jedinicu
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 24 feb 2014, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tadejevic --> Puzigaca
Bandovic --> Delac
Mogao bi i Cimirot ispred Radovca.
Bandovic --> Delac
Mogao bi i Cimirot ispred Radovca.
-
- Kontakt:
To je to, ekipa se vec zna, mada treba biti posten pa reci da je i klupa odlicna, imamo dva podjednaka timamiky_hz je napisao/la:Velkoski na krilu umjesto Todorovica(bar prema treningu i uigravanju) imaju jos dileme mislim Cimirot - Radovac i Puzigaca -Tadejevic i golmana umalo da zaboravim mislim da Delac ima jedinicu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Vidi ga ali kao back up igraca. Vezni red je Cimirot-Stojcev-Jajalo. Njihove izmjene Radovac,Handzic,Osmanagic.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, WeekendOffender i 53 gosta.