Za razliku od tebe koji svoje vrijeme na forumu pametno koristi.muxa je napisao/la:Zar stvarno ima onih kojo misle da je ovo protiv Napolija ofsajd
Vi haman nemate pametnijeg posla
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Stranac je napisao/la:Juve odigrao taktički savršenu tekmu protiv Rome. To je jedina istina. 3-0 je pokazatelj. E sad što pojedinci ovdje ne kontaju šta znači prilagodit se protivniku to je drugi par rukava. Šta je Roma napravila u toj utakmici osim kontre nakon individualne greške Bonuccija? I opet priča o posjedu, ja sam mislio da je to davno ispričano, kakav posjed kakve trice to su smješne stvari. Podsjećam te da je bilo 2-0 kod prvog kartona + penal, dakle možeš računati odmah 3-0. Juventus poslije toga nije imao namjeru da ide naprijed.Alen1987 je napisao/la:Razbio Juve-Romu 3-0Juve iz 2 šanse dao 3 gola, Roma imala 1 šansu i puno veći posjed lopte (+2 igrača manje). Nemora značiti rez. 3-0 da si razbio nekoga, ko je gledao Juve-Roma zna o čemu govorim. Pa dobila je Roma 0-3 Intera u sred Milana pa se ne može reći da ih je razbila jednostavno iskoristili sve šanse i zabili im tricu, Inter nije svoje iskoristio. Pa Napoli je dobio Romu sad u kupu 3-0, a isto tako ko nije gledao utak. reći će ubio ih Napoli, a Roma imala 5 mrtvih šansi kod 0-0, Napoli iz prve svoje zabio gol. Ne mora krajnji rez. pokazati odnos snaga na terenu.
Sljedeće godine kad Roma bude igrala Ligu prvaka, što će značiti više utakmica, vidjet ćemo gdje će biti lepršavost koju si sad mogu priuštiti. Pobjedit i riješti utakmicu sa jednom prilkom će biti premija.
Sjećam se dobro prvog Conteovog Juventusa i lepršavosti i nevjerovatnog presinga koji su igrali. 70% posjeda uz nevjerovatan broj šuteva ka golu. Toga sada nema iz prostog razloga što je to samoubistvo igrati uz raspored kakav donosi igranje u Evropi.
Kad skontas da ima ljudi koji kontaju fudbal tako povrsno i misle da Juve nije otresao Romu tu noc, hahah i takticki i rezultatski Garsija je pojeden, posjed lopte?
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Neka, nešto novo smo naučili, u Italiji u skoku mozes fino povuci za dres igracaAdamSmith je napisao/la:Juventus je ispao iz Lige šampiona zbog ovakvog penala na Santiago Bernabeu stadionu, tu priču da ''ovakvih duela ima koliko ti Bog hoće'', ostavi za kinder gardena.![]()
Normalno, ovaj penal nije dosuđen pri rezultatu 1:0 za Juventus.
To bi mozda i moglo, al samo u slucaju da je Juventus klub na nivou jedne prosjecne i malene ekipe, evo uzecemo Romu za primjer (ona zadovoljava ova 2 ranije navedena kriterija), pa da nema legendi i velikana (ustvari cijelu jednu, a i on, tj. ta legenda je osvojila manje titula od recimo Padoina),.... Padoin legenda.... pa da igra za Romu mozda bi i bio, ko zna... Najveci igrac u historiji kluba, najtrofejniji bio bio dakako...Admir_Sa je napisao/la:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Ne znam kako je @admir opstao na forumu ovolike godine da ne popije BAN? Stvarno mucki provokatar, pogotovo je sve kulminiralo od kada roma biljezi bolje rezultate. 
Goni po svome i uopste se neobazire na cinjenice ako neko do strane juventusovih simpatizera napise nesto argumentovano. Koliko pratim non stop se vrti prica da Juve ima pomoc, sto naravno nije tacno, jer ta ista, postena Roma, itekako bila pogurana vise puta ove sezone, samo sto on vidi uvijek stvari na drugi nacin...
Svi se mogu pozaliti,ali i pohvaliti namjernim/nenamjernim pogreskama ljudi u crnom, samo sto neki shvataju, dok neki pored ociju ostaju slijepi.

Goni po svome i uopste se neobazire na cinjenice ako neko do strane juventusovih simpatizera napise nesto argumentovano. Koliko pratim non stop se vrti prica da Juve ima pomoc, sto naravno nije tacno, jer ta ista, postena Roma, itekako bila pogurana vise puta ove sezone, samo sto on vidi uvijek stvari na drugi nacin...
Svi se mogu pozaliti,ali i pohvaliti namjernim/nenamjernim pogreskama ljudi u crnom, samo sto neki shvataju, dok neki pored ociju ostaju slijepi.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Cazzano 1-0.
Cuadrado 1-1.

Cuadrado 1-1.
- muha milanez
- Kontakt:
Odlicna utakmica 
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Momka sami prozivate,jucer replicira moj post,a vi mu se svi popnete....Nedved11 je napisao/la:Ne znam kako je @admir opstao na forumu ovolike godine da ne popije BAN? Stvarno mucki provokatar, pogotovo je sve kulminiralo od kada roma biljezi bolje rezultate.
Meni nije samo jasno zasto ulazi u raspravu sa vama.
embrace the chaos
vjerovatno zato što nikoga licno ne vrijedjam, ne omalovažavam i slicno, za razliku od nekih koji su zbog banova bili prisiljeni praviti nove mejl adrese da bi se ponovo registrovaliNedved11 je napisao/la:Ne znam kako je @admir opstao na forumu ovolike godine da ne popije BAN? Stvarno mucki provokatar, pogotovo je sve kulminiralo od kada roma biljezi bolje rezultate.
joj šta markinjo promaši za veronu, odma nakon toga primiše dva gola, umalo da i njima bude baksuz
nema potpisa
Na ranu te priviti. Daj ba, znamo te.
Nego, Amauri iz penala 2-1. Čist penal.
Nego, Amauri iz penala 2-1. Čist penal.
Diakite dva puta start na Cazzana, dva žuta - crveni. Ukupni dojam je da je prestrogo.
Agnelli, stari, je jedan od osnivaca bildeberske grupe sto implicira da je Rizzoli mason i sve je usmjereno ka ostvarenju novog svjetskog poretka a Juve je jedan od alata masona. Dole NWOCarli je napisao/la:Rizzoli je mason!
Sa mooooooog!
Golčina Matiasa Fernandeza. 
Evo gif.

Evo gif.

Pa ono samo čita vijesti, baš divno, evo i ja ću samo čitati vijesti i postavljati.
Televizija Sky se izvinila što sinoć odmah po završetku utakmice nije objavila penal nad Llorenteom i priznalu su da nije dosuđen penal za Juve normalno pri rezultatu 1:0 za šampiona.
" onclick="window.open(this.href);return false;

Televizija Sky se izvinila što sinoć odmah po završetku utakmice nije objavila penal nad Llorenteom i priznalu su da nije dosuđen penal za Juve normalno pri rezultatu 1:0 za šampiona.
" onclick="window.open(this.href);return false;

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma sve je to u redu, Juve jeste kvalitetniji od Rome, isto tako sudijskih grešaka je bilo na obje strane. Kako u korist, tako i na štetu. Juve igra fantastično ove sezone, možda čak i najbolja sezona u posljednjih 10 godina (naravno izuzmemo li ispadanje iz LP), koje je po mom skromnom mišljenju bilo nesretno.
Ali pisati o tome, da Juventus igra s nekih 70% mogućnosti je čista i najveća glupost koju sam ja u životu čuo.
Ali pisati o tome, da Juventus igra s nekih 70% mogućnosti je čista i najveća glupost koju sam ja u životu čuo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.