Gledam ko ne igra za Zenit pa se sjetih ovih tvojih rijeci...nadam se da je Danny vazan kako si i najavioBlaszczykowski je napisao/la: Najjači aduti Zenita su naprijed, barem po zvučnosti imena. Hulk i Danny su njihovi najubojitiji igrači, pri čemu osobno malog Portugalca smatram puno većom prijetnjom.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
- Blaszczykowski
- Kontakt:
šta danny ne igra? tko im još fali?
kakvi li ćemo bit sutra u ovo doba.
daj nek netko okači kakvu borbenu, recimo black and yellow od wiz khalifa. 
kakvi li ćemo bit sutra u ovo doba.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Pa dobro, ti si se pozvao na relevantan izvor, jer tm je priznat portal, mnogi se na njega pozivaju. Apsolutno je relevantan. Samo što uvijek se mora naći neka sredina kod procjene određenih stvari, jer nije sve do cifri.opel je napisao/la:Effe
Na TM istina puno toga utiče, ali ne volim kad neko taj TM pominje kako mu kad odgovara, nekad da diže klub i pojedince u nebesa, a nekad opet da ga negira ako se na tom TM-u temelji neka moja kritika. Ovo poređenje timova iz BL sa drugim timovima da ostavimo za neki drugi put.
Zato sam i uzeo u prethodnom postu tu usporedbu Bvb vs Real Madrid. Npr snagu tima kao tima, tu timsku snagu ne možeš vidjeti kroz tm.
A što se sutrašnjeg vašeg protivnika tiče, moram reči da malo vara ovaj dojam koji su ostavili u grupi. Saurman reće da su prosječna ekipa, a ne bi se tu baš složio. Zenit se ne smije potcijenit, a vjerujem da će igrači Dortmunda biti nabrijani.
Dobra je stvar što je Lewandowski spreman...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne igraju Danny i Ansaldi:Blaszczykowski je napisao/la:šta danny ne igra? tko im još fali?
kakvi li ćemo bit sutra u ovo doba.daj nek netko okači kakvu borbenu, recimo black and yellow od wiz khalifa.
http://en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/58301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne valja se nafuravati,bice ti jos teze ako zijanimo
" onclick="window.open(this.href);return false;
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Jesi ti Lokosov klon?
Ako se već držiš tih TM vrijednosti onda nama odbij oko 130m za one koji su ozlijeđeni.
Dokazala praksa.

Zašto si lažov i u lošoj argumentaciji koju nudiš?opel je napisao/la:Effe
TM pominjem u kontekstu ako BvB izgubi od HSV, to znači da je ekipa od 320 miliona izgubila od ekipe od 80 miliona, jer ne znam kako da ih drugačije poredim da kažem izgubli smo od tri puta slabijeg i slično, onda ne bih bio pola čovjek pola TM Ne pada mi na pamet da kažem da je Lewat duplo bolji od Gunde zato što je to tako matematički na TM.
opel je napisao/la:Da li je BL jača ili slabija nego prije, pa ne znam, znam da osim FCB nijedan tim iz BL nema puno šansi protiv tri prvoplasirana španska i četiri prvoplasirana engleska tima, ni protiv PSG i tu se već dugo ništa ne mijenja osim prošle godine
Opet lažeš. Evidence - http://www.transfermarkt.de/de/1-bundes ... rb_L1.html" onclick="window.open(this.href);return false; Dakle u odnosu na prije godinu dana vrijednost Bundesligaša je porasla za više od 300m. Svi su kadrovi vrijedniji izuzev Stuttgarova, HSV-ova, Hannoverova i Werderova. Pljus, pljus. Jel ti se rumene obraščići lažove?opel je napisao/la:a i TM ne ide u prilog tezi o jačanju BL u odnosu na pomenute. Izvinite za TM,
Nećemo spominjati ni debakle Juvea i Barce protiv Bayerna, Realov debakl protiv Dortmunda ili višestruko iživljavanje Bundesligaša nad Shityjem?opel je napisao/la:a debakl Leverkuzena protiv engleskih i francuskih timova neću pominjati.
Zadnja izmjena: Blaszczykowski, dana/u 25 feb 2014, 07:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Jbga prika treba mi neka pozitiva. Više mi je zlo od ovog peha što nas stalno prati, a još mi ovi forumski kvazieksperti (u biti pljuvači) tlak dižu.adnan24 je napisao/la:Ne igraju Danny i Ansaldi:Blaszczykowski je napisao/la:šta danny ne igra? tko im još fali?
kakvi li ćemo bit sutra u ovo doba.daj nek netko okači kakvu borbenu, recimo black and yellow od wiz khalifa.
http://en.fc-zenit.ru/main/news/ct3/58301.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne valja se nafuravati,bice ti jos teze ako zijanimoA ako vec hoces pogledas i ovo i poslije najavljujes titulu
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Bravo. Mi smo ionako osakaćeni ozljedama, a Zenit je sigurno momčad čija je individualna kvaliteta daleko ispred momčadske, te nikad ne znaš kad će eksplodirati. Sigurno će biti maksimalno našpanani na CL, jer su svjesni da sa ovakvom Borussijom imaju šansu.effe_sa je napisao/la: A što se sutrašnjeg vašeg protivnika tiče, moram reči da malo vara ovaj dojam koji su ostavili u grupi. Saurman reće da su prosječna ekipa, a ne bi se tu baš složio. Zenit se ne smije potcijenit, a vjerujem da će igrači Dortmunda biti nabrijani.
On nam ostaje glavna nada. Nadam se da bude u pozitivnom modu.effe_sa je napisao/la:Dobra je stvar što je Lewandowski spreman...
Kuba
Zbog takvih psihopata kao šti si ti, treba navijati za Zenit, sram te bilo i onoga ko te tako vaspitao, nemaš pojma ko sam ja, a nazivaš me lažovom i kako već sve ne. Nemaš ti pojma sa životom i tebi se više neću obraćati, Lokos je za takve kao ti mila majka.
Zbog takvih psihopata kao šti si ti, treba navijati za Zenit, sram te bilo i onoga ko te tako vaspitao, nemaš pojma ko sam ja, a nazivaš me lažovom i kako već sve ne. Nemaš ti pojma sa životom i tebi se više neću obraćati, Lokos je za takve kao ti mila majka.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Ja onoga tko se veseli teškoj ozljedi našeg igrača i pljuje po svemu u klubu iako prolazimo kroz jedno od najuspješnijih razdoblja u klupskoj povijesti NE SMATRAM NAVIJAČEM DORTMUNDA. Fakat se trudim što više moguće ignorirati tvoje i Lokosove pljuvačke prosere, ali vi toliko serete da je to naprosto nemoguće.
Ti moraš prvo naučiti čitati tuđe postove od početka do kraja, pa onda naučiti misliti i logiku uključiti, a meni se više ne obraćaj ni u jednoj varijanti.Blaszczykowski je napisao/la:Ja onoga tko se veseli teškoj ozljedi našeg igrača i pljuje po svemu u klubu iako prolazimo kroz jedno od najuspješnijih razdoblja u klupskoj povijesti NE SMATRAM NAVIJAČEM DORTMUNDA. Fakat se trudim što više moguće ignorirati tvoje i Lokosove pljuvačke prosere, ali vi toliko serete da je to naprosto nemoguće.
Sastav u finalu CL-a:Blaszczykowski je napisao/la:Sastav u...
porazu od HSV-a: Weidi - Piszczek, Friedrich, Sokrat, Schmelle - Bender, Sahin - Auba, Miki, Gross - Lewa
Weidi - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelle - Bender, Gündogan - Kuba, Reus, Gross - Levat
Sem Hummelsa ista ekipa,
stim da je Sokratis jaci od Subote i Aubame od Kube ..a Sahin slabiji od Gündogana
Reus je igro citavo poluvrijeme u hamburgu pa nista nepokaza
A kod Hsv-a nije niko falio? Dali si kad cuo za imena Van der Vaart, Beister, Diekmeier? I ti kao fol se nesto razumijes?Blaszczykowski je napisao/la: Zašto si lažov i u lošoj argumentaciji koju nudiš?Ako se već držiš tih TM vrijednosti onda nama odbij oko 130m za one koji su ozlijeđeni.
Da nisi bezobrazan ko pasce i dokazani muljator (koji ti je ovo nik po redu?) vidio bi da je opel rekao OSIM buyerna. Usput isti taj shiti je u zadnjoj tuko tog istog buyerna u po alijancarene.Blaszczykowski je napisao/la:Nećemo spominjati ni debakle Juvea i Barce protiv Bayerna, Realov debakl protiv Dortmunda ili višestruko iživljavanje Bundesligaša nad Shityjem?
Ko ti je kriv kad doma nemas dovoljno pozitiveBlaszczykowski je napisao/la: Jbga prika treba mi neka pozitiva. Više mi je zlo od ovog peha što nas stalno prati, a još mi ovi forumski kvazieksperti (u biti pljuvači) tlak dižu.
Ti kvazieksperti barem imaju argumente, cinjenice, brojke. A sta ti nudis? Povrede kmeeee kmeee. To ti jedini argument? Tacno je da su se zaredale povrede, to niko i neosporava ali svu krivicu svaljivati na to bez razmisljanja zasto je uopste doslo do povreda je AMATERSKI i povrsinski. Sta cemo sa losom igrom prije nego sto su se zaredale povrede?
Ti kao neki navijac BVBea vise se brines za koeficijent bundeslige nego za rezultat naseg tima. Tebe boli briga ako ispadnemo ili se nekvalifikujemo se za CL sledece godine. Libo tebe racku, ti ces se presaltat na Euroligu i dalje srat kako smo super, kako je euroliga izazov bla bla... Za razliku od tebe meni je stalo da BVB bude uspjesan i nenadyebiv u svakom pogledu.
Nedizu tebi, miki moj, kvaziekspert tlak... nego slijepilo i dupelizacki i kvislinski karakter koji ti onemogucava da sire sagledas sve argumente a ne samo koji tebi idu u prilog. Pa si syeban kad te neko sa tvojih virtuelnih ruzicastih oblaka vrati u realnost i stavi pred ogledalo. Onda velis da ti bi pozitive, krenes vrijedjat sve neistomisljenike i lupetat i srat na kubik ubijedjen da si ga nekom sukno
Izvinjavam se svima na ruznim rijecima, ali kao sto jednom vec rekoh svakome po zasluzi ...
PS: Da nebih dalje zamarali raju sa nebitnom raspravom (jer svaka diskusija sa tobom je takva
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Lokos
Ti imaš stil koji se ubio za ovakve psihopate kao što je Kuba, ja nisam imao više živaca, što kažeš barem nudim statistiku i TM i nešto što je neko drugi odredio kao kriterij, brinem za budućnost kluba, jer dosta toga je neizvjesno, a ovaj kao Kim Jong IL, još će na sve postrijeljati ako popije koju više.
Ti imaš stil koji se ubio za ovakve psihopate kao što je Kuba, ja nisam imao više živaca, što kažeš barem nudim statistiku i TM i nešto što je neko drugi odredio kao kriterij, brinem za budućnost kluba, jer dosta toga je neizvjesno, a ovaj kao Kim Jong IL, još će na sve postrijeljati ako popije koju više.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
Nije ista ekipa. Subotić je realno iznad Sokratisa, a Kuba i Auba su tu negdje, pri čemu Kuba i Piszczek u paru pružaju puno više nego Auba i Piszczek. Reus je bio nespreman i to nije pravi Reus, ali jasno to tebi ništa ne znači jer je bitno samo pljuvati.Lokos19 je napisao/la: Sastav u finalu CL-a:
Weidi - Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelle - Bender, Gündogan - Kuba, Reus, Gross - Levat
Sem Hummelsa ista ekipa,
stim da je Sokratis jaci od Subote i Aubame od Kube ..a Sahin slabiji od Gündogana
Reus je igro citavo poluvrijeme u hamburgu pa nista nepokaza
On (ili možda TILokos19 je napisao/la: A kod Hsv-a nije niko falio? Dali si kad cuo za imena Van der Vaart, Beister, Diekmeier? I ti kao fol se nesto razumijes?![]()
Ovo mi je drugi profil, a kad sam ga mijenjao to sam objavio na forumu i Geri ili Monologu da ne bi počinio neko kršenje pravila. Pljus, pljus lažove.Lokos19 je napisao/la: Da nisi bezobrazan ko pasce i dokazani muljator (koji ti je ovo nik po redu?) vidio bi da je opel rekao OSIM buyerna. Usput isti taj shiti je u zadnjoj tuko tog istog buyerna u po alijancarene.
I naravno, opet falivaš poantu. Kao što je on kenjao o debaklima Kusena, tako sam ja naveo debakle nekih drugih klubova iz top liga protiv Bundesligaša. Dakako to tebe ne briga, jer bitno je kenjati.
Nek si mi rekao.Lokos19 je napisao/la: Ko ti je kriv kad doma nemas dovoljno pozitive![]()
Ja ne svaljujem sve na povrede, ali je činjenica da su nam povrede usosile ovu sezonu u BL. Povrede su rezultirale umorom nekih igrača koji se raubaju maksimalno pošto su im konkurenti u momčadi u bolnici, zatim nesvjesnim "padom" koncentracije na BL, a naposlijetku i urušavanjem samopouzdanja momčadi u nekim trenucima.Lokos19 je napisao/la:Ti kvazieksperti barem imaju argumente, cinjenice, brojke. A sta ti nudis? Povrede kmeeee kmeee. To ti jedini argument? Tacno je da su se zaredale povrede, to niko i neosporava ali svu krivicu svaljivati na to bez razmisljanja zasto je uopste doslo do povreda je AMATERSKI i povrsinski. Sta cemo sa losom igrom prije nego sto su se zaredale povrede?
Loša igra? Ne sjećam se neke baš loše partije prije Bayerna (možda Nurnberg), dok smo bodove gubili u mečevima u kojima smo bili višestruko bolji (Gladbach) ili u najmanju ruku ravnopravni (Wob) rivalu.
Lokos19 je napisao/la:Ti kao neki navijac BVBea vise se brines za koeficijent bundeslige nego za rezultat naseg tima. Tebe boli briga ako ispadnemo ili se nekvalifikujemo se za CL sledece godine. Libo tebe racku, ti ces se presaltat na Euroligu i dalje srat kako smo super, kako je euroliga izazov bla bla... Za razliku od tebe meni je stalo da BVB bude uspjesan i nenadyebiv u svakom pogledu.
Mene zaboli racku za te koeficijente. Poznata je moja teza da će koeficijent biti u skladu s kvalitetom i da se time nema smisla opterećivati.
Ti pljuješ i omalovažavaš sve što ima veze s klubom, dok ja realnije gledam na stvari. Ti si očito neki klinjo koji još igra Managera i briješ da je realnost ista kao ta igrica. E pa dragi moj NIJE. Ja sam sretan što klub napokon konkurira svima u Europi i vjerujem da Watzke i uprava rade najbolje što mogu i znaju (u borbi sa renomiranijim i višestruko bogatijim rivalima) da bi klub bio što bolji. Ti se dolaziš naslađivati lošijem nastupu našeg igrača nakon jednog poluvremena, a klon ti slavi tešku ozljedu našeg igrača (i to jednoga od obožavanijih među navijačima). Tebi je ovaj klub samo rezultat, meni je više od rezultata. Ja sam navijač BVB-a, ti si Gloryhunterska prikrpa koja iz trenda trenutno brije na BVB.
Nek si mi rekao.Lokos19 je napisao/la:Nedizu tebi, miki moj, kvaziekspert tlak... nego slijepilo i dupelizacki i kvislinski karakter koji ti onemogucava da sire sagledas sve argumente a ne samo koji tebi idu u prilog. Pa si syeban kad te neko sa tvojih virtuelnih ruzicastih oblaka vrati u realnost i stavi pred ogledalo. Onda velis da ti bi pozitive, krenes vrijedjat sve neistomisljenike i lupetat i srat na kubik ubijedjen da si ga nekom sukno![]()
![]()
Tačno je ovo, još kad se doda da je vrijednost talijanskih klubova skočila za 320 miliona, čudi me da ih nema na mapi već godinama. Kad Lewa sa svojih 50 miliona iduće sezone pređe u FCB skočiče ljudi na 600 miliona, pod uslovom da nikog ne dovedu, a evo izjavili su u Minhenu da više neće kupovati igrače od BvB. Znači BL ili u prevodu FCB više neće jačati ovim tempom kao do sada.Blaszczykowski je napisao/la:Jesi ti Lokosov klon?![]()
[[Opet lažeš. Evidence - http://www.transfermarkt.de/de/1-bundes ... rb_L1.html" onclick="window.open(this.href);return false; Dakle u odnosu na prije godinu dana vrijednost Bundesligaša je porasla za više od 300m. Svi su kadrovi vrijedniji izuzev Stuttgarova, HSV-ova, Hannoverova i Werderova. Pljus, pljus. Jel ti se rumene obraščići lažove?opel je napisao/la:a i TM ne ide u prilog tezi o jačanju BL u odnosu na pomenute. Izvinite za TM,
Pa kupili su što su mogli kupit', što zbog klauzule što zbog ugovora koji ističe! Da mogu kupili bi još neke (Reus, Hummy), ali tu su se već opekliopel je napisao/la: a evo izjavili su u Minhenu da više neće kupovati igrače od BvB.
@kraljttbvb je njima pokaz'o šta mogu sad
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- anelbavarac
- Kontakt:
Trenutno imamo fantastično popunjen roster,tako da nam novi igraci iz domuza nisu potrebni.opel je napisao/la:a evo izjavili su u Minhenu da više neće kupovati igrače od BvB.
Mada nije nam bio potreban ni Lewa,al hajd' od viška glava ne boli.Kada već takva igračina dolazi dzaba,zasto ga ne uzeti.
Biće tu u narednih nekoliko godina jos interesantnih igraca iz domuza koje ce Ulinator s guštom pokupit'.
Ne bi bilo iznenadjenje da dobijete po pakašu danas,jer odbrana je čista komedija, mada ruku na srce osakaćeni ste povredama to vam je neki alibi...
Uz moćan napad koji posjeduje Zenit, primanje 2 komada je neminovnost.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Koliko god mi bili omrazeni zbog prepotentnih navijaca ja cu veceras za njih navijati.
Ne zelim da gledam Ruse u cetvrtfinalu jer jednostavno nemaju kvalitet za taj rang takmicenja a i bilo bi pomalo zalosno da proslogodisnji finalista ispadne od autsajdera.
Dakle, nur den BvB.
Ne zelim da gledam Ruse u cetvrtfinalu jer jednostavno nemaju kvalitet za taj rang takmicenja a i bilo bi pomalo zalosno da proslogodisnji finalista ispadne od autsajdera.
Dakle, nur den BvB.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I minimalan poraz sa datim golom nas stavlja u ulogu favorita pred revans...ako se ne moze ni do takvog rezultata onda bolje i da ispadnemo da ne bi na kraju pukli na svim frontovima.
i jos mu kao prijete u fazonu "Niko ne smije ucijenjivati Bayern"...institucija 
Nije ni cudo sto vas sve vise ljudi stavlja u isti kos sa City-jem,Chelsea-jem i slicnima...samo gledate da pokupujete sve sto valja a ovi Bayernovi klinci jadni nemaju ni porodicu da prehrane.Gotze dijete BvB-a ima 3x vecu platu od Krossaanelbavarac je napisao/la:Biće tu u narednih nekoliko godina jos interesantnih igraca iz domuza koje ce Ulinator s guštom pokupit'.![]()
Tačno, ne trebaju nama šeici koje sam ja pominjao, jer su navijači FCB protiv njihovog dovođenja zbog gubljenja identiteta BL, a ionako pojedini navijači FCB onako kulturno i velikodušno pričaju o jačanju BL, te ojačao Wolfsburg, te ojačala Herta, ma nema, još malo, pa će i Eintracht razvaljivati u okviru onih 300 miliona koliko je timovima iz BL skočila cijena.anelbavarac je napisao/la:Trenutno imamo fantastično popunjen roster,tako da nam novi igraci iz domuza nisu potrebni.opel je napisao/la:a evo izjavili su u Minhenu da više neće kupovati igrače od BvB.
Mada nije nam bio potreban ni Lewa,al hajd' od viška glava ne boli.Kada već takva igračina dolazi dzaba,zasto ga ne uzeti.
Biće tu u narednih nekoliko godina jos interesantnih igraca iz domuza koje ce Ulinator s guštom pokupit'.![]()
Ne bi bilo iznenadjenje da dobijete po pakašu danas,jer odbrana je čista komedija, mada ruku na srce osakaćeni ste povredama to vam je neki alibi...
Uz moćan napad koji posjeduje Zenit, primanje 2 komada je neminovnost.
- anelbavarac
- Kontakt:
Nemoj zajebava'tOmerbavarac je napisao/la:Koliko god mi bili omrazeni zbog prepotentnih navijaca ja cu veceras za njih navijati.
Nije ti ovo trebalo...
Pomenuti klubovi su nemaju nikavih dodirnih tačaka s Bayernom.adnan24 je napisao/la:Nije ni cudo sto vas sve vise ljudi stavlja u isti kos sa City-jem,Chelsea-jem
Prežvakana tema milon puta, nema potrebe da se ponavljamo.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igr'o sam dvicu.anelbavarac je napisao/la: Nemoj zajebava't![]()
![]()
Nije ti ovo trebalo...![]()
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: eaglebvb09 i 4 gosta.