Prije bi reko da je vezni red Radovac-Stojcev-JajaloSarajlijc@ je napisao/la:Vidi ga ali kao back up igraca. Vezni red je Cimirot-Stojcev-Jajalo. Njihove izmjene Radovac,Handzic,Osmanagic.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako cemo se iznenaditi? Umjesto Stojceva da igra pleja? Pa ovakvog kreativca nismo godinama imali, Osmanaga mu ne moze prismrditi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne može nas više ništa iznenaditi, navikli smo mi na sve
Mnogo kombinacija ima! Nadam se da će Jarni izabrati najbolju, sve je na njemu sad, uprava je uradila relativno dobar posao sa dolascima.

Mnogo kombinacija ima! Nadam se da će Jarni izabrati najbolju, sve je na njemu sad, uprava je uradila relativno dobar posao sa dolascima.
Normalno da je uradila ne relativno dobar nego strasan, cim mi sad dumamo hocel igrati Cimirot il Radovac,Tadejevic ili Puzigaca,Bilbija ili Velkoski,Dejo ili Delac,hoceli nam kapiten na klupu jel nije dovoljno dobar i tako te neke stvari od kojih te glava zaboli u pozitivnom smislu jel nije covjek pametan ko da mu igra jel su svi u 5 deka i svi imaju svoje zasto trebaju igrati,a recimo na polusezoni smo na zagrijavanju gledali Brzog,Karica,Bisanovica,Radulovica,Hrelju nespremne Jevtica i Vusljanina itd itd tacno da se sjebe covjek,ovo drugo mjesto je premija kakve smo mi asove imali
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
hoće li biti prenos utakmice na BHT-u 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kad se sjetim nekih kloceva kao sto su Karic, Brzi, Radulovic

Moja tv
-
- Kontakt:
Kao sto sam rekao,sa malim zakasnjenjem sad cu napisati nesto o desavanjima u toku ovog prelaznog roka, ali ne svim,,,razmjet ce te zbog cega.
Pored Bilbije,,,,do 9,janura i pocetka priprema u klubu su bili planirali dovesti cetiri igraca: Stojcev, Kalasi, Stevanovic, Alispahic (Rijeka)
Stojcev je dosao,
Kalasi iako je dogovren njegov transfer prije nove godine, nazalost on nije dosao, a problem je u pocetku bila viza, ali kada je i taj problem skoro pa rijesen bio, pojavio se drugi problem, njegov klub je nacuo ko je nas vlasnik i trazili su obestecenje i to ne malo za nase uslove, nazalost moralo se odustati od toga, ali postoje sanse na ljeto da dodje i to fine sanse, a njegov dolazak bi bio pravi bum, jer se radi o strasnom igracu.
Stevanovic... mislim da sve znate, sta i kako se desavalo vezano za njega, ono sto sam u medjuvremenu saznao u jednom trenutku je bio jako blizu kluba, ali nazalost taj transfer je jedan amaterski portal pokvario, namjerno ili ne,,vrijeme ce pokazati
Alispahic, nazalost ovdje cu biti kratak, on se zahvalio na pozivu i rekao da nemisli da treba da se vraca u nasu ligu, da li je to njegov pravi izbor,,,vidjecemo
Spomenucu Komazeca, u klubu su bili svjesni vec u decembru da sanse za njegov ostanak su male, svi dobro upuceni su znali da se svaki dan mogao ocekivati njegov odlazak, sto se i desilo, za mene licno to nije bilo neko veliko iznenadjenje,,osim sto sam se molio da do toga nedodje sada,,,ali,,, u klub su stigle tri zvanicne ponude i to se u nasoj ligi nikada nije desilo, mislim na toliko ponuda, nazalost nasu, prve dvije je odbio ali trecu nije mogao,,ono sto ja zelim reci,,Sretno mu u daljnjoj karijeri i hvala na svemu sto je uradio za klub,,,tako je moralo biti, vjerovatno...
Nadalje, prvih dana priprema pojavilo je se nekoliko problema, Jarni nije bio zadovoljan nekim igracima, neki nisu prosli ljekarski pregled, neki fizicku spremu,,uglavnom, pojavili su se prvi ozbiljniji problemi. Saopsteno je klubu sta se treba dalje raditi i na koje pozicije su jos potrebni igraci.
Odlaskom Komazeca pod hitno je trebao napadac, Velikonja je bio prvi izbor,,ali ne bas realan,,svi znamo zbog cega i na kraju je tako bilo, Uprava je brzo reagovala i dovela Velkoskog, za kog smatram da je bas kvalitetno pojacanje i dostojna zamjena komazecu, ono gdje je najvise skripilo,,su bek, golman i organizator igre,,,doveden je Delac, Baric kao zamjena za Kalasija,,mada su u klubu do zadnjeg dana se nadali da ce on doci, sto je i Ibrakovic okarakterisao kao jedini neuspjeh uprave u ovom prelaznom roku. Kao organizator igre trebao je doci Grahovac (prvi pokusaj je bio pocetkom januara),,razloge znate zasto nije dosao, Odmah je se reagovalo i dovedeno je mozda i najvece pojacanje u historiji premijer lige, Jajalo Mate.
Ono sto jos zelim reci,,,pored malog iz obale bjelokosti,,,vrlo blizu je bio dolazak jos jednog igraca iz gane,, koji je igrao prije par godina za U17 te repke i osvoio zlato sa istom,,nije bio starter ekipe,,ali je cesto ulazio u igru, dakle radi se o kvalitetnom igracu. Ime ne mogu reci. Na kraju cu reci da je u igri bilo jos troica igraca od kojih su dvoica bas klase,,ne samo za nase lige nego i sire,,,ali s obzirom da i dalje postoje sanse da neko od njih na ljeto obuce nas dres,,necu reci o kome se radi, nadam se da ce te me razumjeti
pozz
Pored Bilbije,,,,do 9,janura i pocetka priprema u klubu su bili planirali dovesti cetiri igraca: Stojcev, Kalasi, Stevanovic, Alispahic (Rijeka)
Stojcev je dosao,
Kalasi iako je dogovren njegov transfer prije nove godine, nazalost on nije dosao, a problem je u pocetku bila viza, ali kada je i taj problem skoro pa rijesen bio, pojavio se drugi problem, njegov klub je nacuo ko je nas vlasnik i trazili su obestecenje i to ne malo za nase uslove, nazalost moralo se odustati od toga, ali postoje sanse na ljeto da dodje i to fine sanse, a njegov dolazak bi bio pravi bum, jer se radi o strasnom igracu.
Stevanovic... mislim da sve znate, sta i kako se desavalo vezano za njega, ono sto sam u medjuvremenu saznao u jednom trenutku je bio jako blizu kluba, ali nazalost taj transfer je jedan amaterski portal pokvario, namjerno ili ne,,vrijeme ce pokazati
Alispahic, nazalost ovdje cu biti kratak, on se zahvalio na pozivu i rekao da nemisli da treba da se vraca u nasu ligu, da li je to njegov pravi izbor,,,vidjecemo
Spomenucu Komazeca, u klubu su bili svjesni vec u decembru da sanse za njegov ostanak su male, svi dobro upuceni su znali da se svaki dan mogao ocekivati njegov odlazak, sto se i desilo, za mene licno to nije bilo neko veliko iznenadjenje,,osim sto sam se molio da do toga nedodje sada,,,ali,,, u klub su stigle tri zvanicne ponude i to se u nasoj ligi nikada nije desilo, mislim na toliko ponuda, nazalost nasu, prve dvije je odbio ali trecu nije mogao,,ono sto ja zelim reci,,Sretno mu u daljnjoj karijeri i hvala na svemu sto je uradio za klub,,,tako je moralo biti, vjerovatno...
Nadalje, prvih dana priprema pojavilo je se nekoliko problema, Jarni nije bio zadovoljan nekim igracima, neki nisu prosli ljekarski pregled, neki fizicku spremu,,uglavnom, pojavili su se prvi ozbiljniji problemi. Saopsteno je klubu sta se treba dalje raditi i na koje pozicije su jos potrebni igraci.
Odlaskom Komazeca pod hitno je trebao napadac, Velikonja je bio prvi izbor,,ali ne bas realan,,svi znamo zbog cega i na kraju je tako bilo, Uprava je brzo reagovala i dovela Velkoskog, za kog smatram da je bas kvalitetno pojacanje i dostojna zamjena komazecu, ono gdje je najvise skripilo,,su bek, golman i organizator igre,,,doveden je Delac, Baric kao zamjena za Kalasija,,mada su u klubu do zadnjeg dana se nadali da ce on doci, sto je i Ibrakovic okarakterisao kao jedini neuspjeh uprave u ovom prelaznom roku. Kao organizator igre trebao je doci Grahovac (prvi pokusaj je bio pocetkom januara),,razloge znate zasto nije dosao, Odmah je se reagovalo i dovedeno je mozda i najvece pojacanje u historiji premijer lige, Jajalo Mate.
Ono sto jos zelim reci,,,pored malog iz obale bjelokosti,,,vrlo blizu je bio dolazak jos jednog igraca iz gane,, koji je igrao prije par godina za U17 te repke i osvoio zlato sa istom,,nije bio starter ekipe,,ali je cesto ulazio u igru, dakle radi se o kvalitetnom igracu. Ime ne mogu reci. Na kraju cu reci da je u igri bilo jos troica igraca od kojih su dvoica bas klase,,ne samo za nase lige nego i sire,,,ali s obzirom da i dalje postoje sanse da neko od njih na ljeto obuce nas dres,,necu reci o kome se radi, nadam se da ce te me razumjeti

Znaš li o kome se radi, ko se to nonšalantno ponašao na pauzi...Nadalje, prvih dana priprema pojavilo je se nekoliko problema, Jarni nije bio zadovoljan nekim igracima, neki nisu prosli ljekarski pregled, neki fizicku spremu,,uglavnom, pojavili su se prvi ozbiljniji problemi. Saopsteno je klubu sta se treba dalje raditi i na koje pozicije su jos potrebni igraci.

Osmanagic pretenduje za poziciju pored Jajala da zaigra dakle i Cimi i Radovac da ispadnu iz 11,nije konkurencija Stojcevu na prednjem veznom u ovom momentu,ovako kao sto je sad u Mostaru to bilo gdje su obojica pocela utakmicu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta vam je ljudi dragi, kakav Osmanagicmiky_hz je napisao/la:Osmanagic pretenduje za poziciju pored Jajala da zaigra dakle i Cimi i Radovac da ispadnu iz 11,nije konkurencija Stojcevu na prednjem veznom u ovom momentu,ovako kao sto je sad u Mostaru to bilo gdje su obojica pocela utakmicu

Bit ce Osmanagic odlican sad na ljeto. Nije imao povjerenje pa je nekim karafekama pokusavao da dobije povjerenje, al je samo grijesio. Moze se primjetiti da mu Jarni vjeruje, a i nema na njmu pritiska kakav je bio kada je dolazio. Spominjalo se da ce biti naslijednik Saida itd itd... Odigrao je dobro u Mostaru, napredak je vidljiv. Ne moze se tek tako zaboraviti igrati fudbal, neosporan je on talenat. Nije malo biti kapiten jednom Joveticu i Ljaljicu, za koje smo i samo svejdoci kakvu su karijeru napravili.
Sve je tačno do slova svaka čast Fare i pred svih provokacija ostao si doslijedan i ispunio si obećanje dato na početku prelaznog roka.farukzidane je napisao/la:Kao sto sam rekao,sa malim zakasnjenjem sad cu napisati nesto o desavanjima u toku ovog prelaznog roka, ali ne svim,,,razmjet ce te zbog cega.
Stojcev je dosao,
Ono sto jos zelim reci,,,pored malog iz obale bjelokosti,,,vrlo blizu je bio dolazak jos jednog igraca iz gane,, koji je igrao prije par godina za U17 te repke i osvoio zlato sa istom,,nije bio starter ekipe,,ali je cesto ulazio u igru, dakle radi se o kvalitetnom igracu. Ime ne mogu reci. Na kraju cu reci da je u igri bilo jos troica igraca od kojih su dvoica bas klase,,ne samo za nase lige nego i sire,,,ali s obzirom da i dalje postoje sanse da neko od njih na ljeto obuce nas dres,,necu reci o kome se radi, nadam se da ce te me razumjetipozz
Sarajevo ljubavi moja!
u ssriejdu sastanak saveza opet bit ce razmatranje ove odluke...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne znam kako je postao onakav igrac. I ja se nadam tome...macahz je napisao/la:Bit ce Osmanagic odlican sad na ljeto. Nije imao povjerenje pa je nekim karafekama pokusavao da dobije povjerenje, al je samo grijesio. Moze se primjetiti da mu Jarni vjeruje, a i nema na njmu pritiska kakav je bio kada je dolazio. Spominjalo se da ce biti naslijednik Saida itd itd... Odigrao je dobro u Mostaru, napredak je vidljiv. Ne moze se tek tako zaboraviti igrati fudbal, neosporan je on talenat. Nije malo biti kapiten jednom Joveticu i Ljaljicu, za koje smo i samo svejdoci kakvu su karijeru napravili.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Moguce da dozvole gostovanja, nisam u toku al mislim da su se plenumi gradjana usvojili, ili jednim dijelom su prihvaceni, za neke dijelove ce biti potrebene neke korekture, tako da protesta ne bi trebalo da bude, sto automatski znaci da nema prepreke za organizovani dolazak gostujucih navijaca.rammstein je napisao/la:u ssriejdu sastanak saveza opet bit ce razmatranje ove odluke...

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kadeti Akademije FK Sarajevo savladali Hajduk na Poljudu
Kadeti Akademije koji se nalaze na pripremama danas su, u sklopu priprema odigrali kontrolnu utakmicu sa vršnjacima splitskog Hajduka.
Utakmicu, igranu na pomoćnom terenu stadiona Poljud, bordo kadeti su riješili u svoju korist rezultatom 2:0. Strijelci za Sarajevo su bili Međuseljac i Salihagić u prvom poluvremenu utakmice.
Sarajevo je nastupilo u sastavu: Sujić, Kadušić, Miletić, Mujakić Rastoder, Herić, Avdić, Vazda, Smajlagić, Međuseljac i Salihagić. U drugom poluvremenu priliku su dobili i Aletić, Škrijelj, Pidro, Dursun, Resić, Imamović i Bošnjak.
Kadeti Akademije koji se nalaze na pripremama danas su, u sklopu priprema odigrali kontrolnu utakmicu sa vršnjacima splitskog Hajduka.
Utakmicu, igranu na pomoćnom terenu stadiona Poljud, bordo kadeti su riješili u svoju korist rezultatom 2:0. Strijelci za Sarajevo su bili Međuseljac i Salihagić u prvom poluvremenu utakmice.
Sarajevo je nastupilo u sastavu: Sujić, Kadušić, Miletić, Mujakić Rastoder, Herić, Avdić, Vazda, Smajlagić, Međuseljac i Salihagić. U drugom poluvremenu priliku su dobili i Aletić, Škrijelj, Pidro, Dursun, Resić, Imamović i Bošnjak.
Svi bismo to voljeli, za tango je potrebno dvoje pa da gledamo pravi derbi u subotu!macahz je napisao/la:Moguce da dozvole gostovanja, nisam u toku al mislim da su se plenumi gradjana usvojili, ili jednim dijelom su prihvaceni, za neke dijelove ce biti potrebene neke korekture, tako da protesta ne bi trebalo da bude, sto automatski znaci da nema prepreke za organizovani dolazak gostujucih navijaca.rammstein je napisao/la:u ssriejdu sastanak saveza opet bit ce razmatranje ove odluke...

Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dave, gh0stHZ, OzmoodPinglewood, Uvijeknapravojstrani i 42 gosta.