Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

beka23
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la beka23 » 24 feb 2014, 22:16

Evo gola: https://t.co/IwuhjTCYUX" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije neki kvalitet, ali se lijepo može pogledati majstorija.
Zadnja izmjena: beka23, dana/u 24 feb 2014, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 feb 2014, 22:24

marconato je napisao/la:Evo :)

[youtube][/youtube]

a la Messi. 8-)

Strašan tandem Marković - Rodrigo.
btw, zar nije Rodrigo trebao da ide iz Benfice? :?

Paradajz je napisao/la:Medojevic iz Wolfsburga nije dobio poziv
Dobro si, njega sam zaboravio. I on je trebao dobiti poziv.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Cautinho » 24 feb 2014, 23:46

MaGiCa je napisao/la:
Cautinho je napisao/la:Ako nije nekom problem,da napiše trenutnih,po vama,najboljih 11 igrača koje Srbija ima,nebitno jesu li povrijeđeni,nisu na spisku....
Kako hocesh: idealnih 11 ili 11 najboljih bez obzira na poziciju :?:
Idealnih 11,prvi tim od golmana do napadača...
Keep walking.

MaGiCa
Kontakt:

Re: Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la MaGiCa » 24 feb 2014, 23:52

Cautinho je napisao/la: Idealnih 11,prvi tim od golmana do napadača...
Eve ti moj izbor tj. ono shto bih ja izveo da sam selektor, u ovom momentu :

----------------------------------------- Mitrović ---------------------------------------------

------------ Ljajić ---------------------- Tadić ----------------------- Marković----------------

---------------------------- Matić ----------------------------- Gudelj -----------------------------

Kolarov ------------------ Nastasić ------------------------- Subotić ------------------ Ivanović

-------------------------------------------- Avramov---------------------------------------------

:arrow:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 feb 2014, 16:21

Matić (ponovo) proglasen za najboljeg igraca portugalske lige za 2013 god. :!:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 26 feb 2014, 19:27

[youtube][/youtube]

Zbog ovakvih je repka i generalno fudbal u Srbiji tu gde jeste. slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 26 feb 2014, 22:11

Ne zelim ni da ga gledam, inace cu dobiti neku alergiju.. :evil:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 feb 2014, 03:11

žali Bože dva sata medijskog prostora posvećenog ovom fosilnom ostatku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 feb 2014, 12:54

Orlići bez povredjenog Nastasića i suspendovanog Markovića na Belgijance!

Na spisku su:

Golmani - Marko Dmitrović (Ujpest), Nikola Perić (Jagodina), Đorđe Lazović (Javor);

Odbrambeni igrači - Marko Petković (Crvena zvezda), Aleksandar Pantić (Villareal), Uroš Ćosić (Pescara), Uroš Spajić (Toulouse), Uroš Vitas (Gent), Bogdan Planić (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Nemanja Petrović (Partizan);

Igrači sredine terena - Goran Čaušić (Manisaspor), Srđan Mijailović (Kayserspor), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Darko Brašanac (Partizan), Miloš Jojić (Dortmund), Filip Đuričić (Benfica), Filip Malbašić (Partizan), Filip Kostić (Groningen);

Napadači - Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Pešić (Jagodina), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 27 feb 2014, 13:29

alan_kardec je napisao/la:

Strašan tandem Marković - Rodrigo.
btw, zar nije Rodrigo trebao da ide iz Benfice? :?
Prodali su Rodriga,tj. prodali su "100% economic rights" nekom investicijskom fondu za 30miliona + bonusi.
Portugalski klubovi godinama to rade,pomoću razni fondova kupuju,a i prodaju prava na igrača,pa tako recimo imaš slučajeve da Benfica/Porto imaju 70% ugovora,a neki fond 30% itd...to zna biti nekad i komplikovano (slučaj Tevez).

marconato je napisao/la:Orlići bez povredjenog Nastasića i suspendovanog Markovića na Belgijance!

Na spisku su:

Golmani - Marko Dmitrović (Ujpest), Nikola Perić (Jagodina), Đorđe Lazović (Javor);

Odbrambeni igrači - Marko Petković (Crvena zvezda), Aleksandar Pantić (Villareal), Uroš Ćosić (Pescara), Uroš Spajić (Toulouse), Uroš Vitas (Gent), Bogdan Planić (OFK Beograd), Filip Stojković (Čukarički), Nemanja Petrović (Partizan);

Igrači sredine terena - Goran Čaušić (Manisaspor), Srđan Mijailović (Kayserspor), Aleksandar Kovačević (Crvena zvezda), Darko Brašanac (Partizan), Miloš Jojić (Dortmund), Filip Đuričić (Benfica), Filip Malbašić (Partizan), Filip Kostić (Groningen);

Napadači - Aleksandar Mitrović (Anderlecht), Uroš Đurđević (Vitese), Aleksandar Pešić (Jagodina), Aleksandar Čavrić (OFK Beograd).
Tradicionalno Srbija ima odlične mlađe selekcije,meni ova ekipa izgleda kao sposobna za velike domete,a imaju i dosta nezgodnu grupu sa odličnom Belgijom i uvijek nezgodnom Italijom.
it's football day

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 feb 2014, 13:42

Baboon je napisao/la: Tradicionalno Srbija ima odlične mlađe selekcije,meni ova ekipa izgleda kao sposobna za velike domete,a imaju i dosta nezgodnu grupu sa odličnom Belgijom i uvijek nezgodnom Italijom.
Imamo odlicnu U21 selekciju i nesposobnog selektora!

Belgijanci nam otkinuse bod, samo zbog njegovog bunkerisanja u zadnjim minutama, a Italijane smo dobili na individualni kvalitet... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 feb 2014, 22:26

26. maja u Nju Džerziju Srbija igra prijateljsku protiv Jamajke, danas objavljeno.
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 feb 2014, 22:44

Đuričić izborio penal koji je realizovao Lima, a Marković postigao gol (koji ja nisam vidio jer mi je pukao hebeni stream :evil: )...

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 feb 2014, 22:59

... a Gudelj asistent :D
RIP Adis Selmanović

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2014, 00:27

drago mi je što je kostić pozvan... po meni treba raditi sa ovom generacijom jer bi većina imala pravo ds igra u Riju na OI uz tri starija mogli bi do neke medalje... znam da ćete reći da je OI Rio daleko, ali strategije se moraju praviti na vrijeme... npr na OI bi mogli igrati Marković, Mitrović, Nastasić, Đuričić, Jojić, Đurđević, Uz recimo Matića, Subotića i Gudelja, te stasavanje Živković, Pantića, Radonjića, Janković, bio bi to vrlo jak sastav...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 feb 2014, 00:41

Realno, sa ovim trenutnim sastavom bi se trebali boriti za medalju na EP, a ne da strepimo da li cemo se uopste i plasirati!

Ruku na srce, imamo i jaku grupu sa mocnim Belgijancima i uvijek nezgodnim Italijanima, ali mi smo sa Belgijom prosuli 2 boda upravo zbog sarlatana na klupi, a i do golova smo dosli zahvaljujuci majstorijama Jojića, Đurđevića, Markovića, Mitrovića...

Slicno je bilo i protiv Italijana, gdje je taj individualni kvaliet jos vise dosao da izrazaja!

O porazu na Cipru ne bih ni da "pricam"... :roll:

Sto se OI tice, slazem se da iz ove perspektive mozemo sastaviti odlican tim, ali ima jos do toga! Prvo, ko zna da li cemo uopste izboriti ovo EP, drugo, pitanje je koliki je interes FSS-a da tamo idemo kao neko ko ce pokusati uzeti medalju ili da vodimo raznorazne poluigrace na izlozbu... ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 feb 2014, 00:58

Ne tako davno sam pisao da su selektori rak rana nasheg reprezentativnog sporta. Sem u kosharci i odbojci (u najvecem broju sluchajeva), te u vaterpolu (a igra ga mali broj zemalja), mi nemamo sopstvenu doktrinu u ostalim sportovima tj. vlastitu "shkolu", vec se oslanjamo na improvizacije i na pogon isparenja exYU pristupa - pogledati pod rukomet i fudbal. Uvek igrachkog kvaliteta ima, ali dzaba kad nema koga da sve to organizuje. Mislim, kako je moguce da odbrana Kolarov-Nastasic-Subotic-Ivanovic bude na 11 primljenih golova nakon 8 tekmi, pri chemu su 4 tekme bile sa "patuljcima" Makedonijom, Shkotskom i Velsom :?: :roll:

U 4 susreta sa Belgijom i Hrvatskom smo primili 8 komada, a Belgija i Hrvatska su u 4 svoja najtezha duela primili 3, odnosno 4 gola. Jesu li to Strinici, Lovreni, Shimunici, Srne, Corluke i ostali bolji odbrambeni od nashih :?: Ne, ali nisu imali toliko ludog selektora koji bi u takvim mechevima Lovrena odmarao, Shimunica stavljao na tribine, sa Srnom se svadjao, a Corluki menjao broj na dresu. slika

O drushtvu Kompany-Vermaelen-Vertonghen-Alderweireld da ne troshim rechi. To chak ni Sinisha ne bi mogao da razbije, bez da mu se pomogne od strane koalicije Berti-Ramadani-Stojic.slika

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 feb 2014, 01:22

Mi smo u Skoplju, odnosno u mecu koji nas je na kraju najvise i kostao baraza, igrali sa Subotićem i Ivanovićem na klupi!

Pa jbt, to sebi ni Brazil ne moze priustiti, da mu na klupi sjede recimo Thiago Silva i Dani Alves, a kamoli mi...slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 28 feb 2014, 01:34

marconato je napisao/la:Mi smo u Skoplju, odnosno u mecu koji nas je na kraju najvise i kostao baraza, igrali sa Subotićem i Ivanovićem na klupi!

Pa jbt, to sebi ni Brazil ne moze priustiti, da mu na klupi sjede recimo Thiago Silva i Dani Alves, a kamoli mi...slika
dešavalo se to brazilu... ali bi igrali Dante, Luiz, Maicon, Bastos, znači onaj ko više paše koncepcijski... nikad nije igrao neko lijevi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 feb 2014, 12:52

Pa da, ajde da poredimo Brazil, koji ima 200+ igracha u ligama petice, jednu od 10 najjachih liga sveta i 200+ miliona stanovnika (apsolutno zaludjenih fudbalom) sa Srbijom, koja ima cca 7 miliona stanovnika, raspali JSL i 30ak igracha u ligama petice od kojih je polovina u statusu "nosacha peskira" ili "grejacha klupe".

Brazilski selektori koliko god da pucaju u noge sebi samima - opet ce moci da izvedu jednu od najjachih postava na svetu u tom momentu. Selektoru Srbije (kao i svake zemlje od nekoliko miliona stanovnika) svaki igrach treba da je kao od suvog zlata. Mi jednostavno tu svest nemamo. Zbog "sluchaja himne" smo ostali bez najboljeg igracha u igri prema napred, zbog "podmladjivanja" smo ostali bez 3-4 igracha u njihovim kasnim dvadesetim :roll: , a zbog sluchajeva "broja 11" umalo da ostanemo i bez Ivanovica i Kolarova.slika

Jbga, dzaba igrachi, dzaba sve, kad nema ljudi koji ce da ozbiljno vode savez i da na neuralgichna mesta (selektori, treneri, "profesori fudbala" shto izdaju diplome trenera, struchni savet) postavljaju ljude koji vrede, umesto XY puta vidjenih krimogeno-diletantistichkih uspeshnih pokushaja negativne selekcije. :roll:

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.