Biciklom ako trebaGusar1995 je napisao/la:znači li da to da vi dolazite u kakanj
Prva liga FBiH 2013./2014.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2013./2014.
U Kakanj su navijači uvijek dobro došli, huligani već druga priča...ne kažem da si ti huligan, daleko od toga 
-
samolukavac
- Kontakt:
Za mene lično ako Rudar želi prvo mjesto najbolji raspored ima da to i ostvari:
16 i 17 kolo igraju kući (Podgrmeč i Čapljina)
23 kolo im dolazi Troglav, 24 kolo idu do komšija Mladosti to im je kao i domaća utakmica, 25 kolo kod kuće čekaju Slobodu
Extra raspored
16 i 17 kolo igraju kući (Podgrmeč i Čapljina)
23 kolo im dolazi Troglav, 24 kolo idu do komšija Mladosti to im je kao i domaća utakmica, 25 kolo kod kuće čekaju Slobodu
Extra raspored
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:

I Tito bi bio prezadovoljan
-
Solvay1921
- Kontakt:
Definitivno zabranjen odlazak gostujucih navijaca na utakmice
http://lukavac-x.ba/bih/sport-bih/prva- ... kmice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://lukavac-x.ba/bih/sport-bih/prva- ... kmice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Da, bas steta.Solvay1921 je napisao/la:Definitivno zabranjen odlazak gostujucih navijaca na utakmice
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nista bice onda pun stadion u Srebrteniku domacim navijacima 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
jbg ovo nas ubjedljivo najvise pogadja ali ocekivana i razumljiva odluka...selektivnu zabranu ne mozes napraviti, a zna se zbog koga je ovo uvedeno, nacionalisticki orjentisanih placenickih grupa kao prvenstveno Manijaci, Lesinari i Ultrasi i takve grupe bi i pravile incidente...zbog placenika i politickih interesa ispasta ostatak klubova u obje lige ali odluka u ovakvoj situaciji ima smisla.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
abnorme123
- Kontakt:
Kakvog smisla ima kad svoju nesposobnost pravdaju nekakvim nemirima. Inace liga je poznata po velikim navijackim neredima koji se desavaju iz kola u kolo. Ovo nije nista osim smijesno. Ovim ce samo nasteti obicnim ljudima koji vole klubove pogledati i na strani, oni najludji ce se vec snaci.ultrasstyle_tz je napisao/la:jbg ovo nas ubjedljivo najvise pogadja ali ocekivana i razumljiva odluka...selektivnu zabranu ne mozes napraviti, a zna se zbog koga je ovo uvedeno, nacionalisticki orjentisanih placenickih grupa kao prvenstveno Manijaci, Lesinari i Ultrasi i takve grupe bi i pravile incidente...zbog placenika i politickih interesa ispasta ostatak klubova u obje lige ali odluka u ovakvoj situaciji ima smisla.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
SaltCityAttack je napisao/la:nista bice onda pun stadion u Srebrteniku "domacim" navijacima
Što se tiče nas Tuzlaka i TK gostovanja,jedino u Lukavcu bi moglo biti nereda,ovo ostalo..prijateljski normala 
Pobjeda je bolja od orgazma!
-
samolukavac
- Kontakt:
Smiješan mi ovaj NSFBIH, prvo zbog zabrane za gostujuće navijače, ali mi je još smješnije što pojedu go*na koja su pos*ali, a to je kad su ekipama koje na svojim stadionima ne ispunjavaju uslove "zabranili" da igraju, a sad kao eto mogu da igraju zbog ove trenutne situacije kakva je u cijeloj zemlji, i OBAVEZNO od sezone 2014/2015 moraju da se ispunjavaju svi uslovi koji se traže, a tiče se infrastrukture, smiješno 
http://www.livno-online.com/sport/1870- ... navijacima" onclick="window.open(this.href);return false;

koji zapoceti radoci???IO NSFBiH odlučio je da nogometnim klubovima Mladost, Troglav i Podgrmeč dozvoli da drugi dio sezone 2013/2014 mogu igarti na vlastitim stadionima, "uvažavajući dinamiku započetih radova na poboljšanju stanja infrastrukture".
Niko nam ne moze zabranit da idemo na gostovanja...I ovi u savezu nisu ni svjesni koliko je ovo rizicno,ponovo mjesaju politiku i sport !
VIDIMO SE U SREBRENIKU
VIDIMO SE U SREBRENIKU
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
zabranit ce ti jarane...organizovano..e sad kolko je pametno ic kezual i mjesat se sa domacom publikom pokazat ce vrijemeBihac96 je napisao/la:Niko nam ne moze zabranit da idemo na gostovanja...I ovi u savezu nisu ni svjesni koliko je ovo rizicno,ponovo mjesaju politiku i sport !
VIDIMO SE U SREBRENIKU
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
samolukavac
- Kontakt:
Jarane preći toliki put i da te vrate ispred stadiona ne znam...staragarda je napisao/la:zabranit ce ti jarane...organizovano..e sad kolko je pametno ic kezual i mjesat se sa domacom publikom pokazat ce vrijemeBihac96 je napisao/la:Niko nam ne moze zabranit da idemo na gostovanja...I ovi u savezu nisu ni svjesni koliko je ovo rizicno,ponovo mjesaju politiku i sport !
VIDIMO SE U SREBRENIKU....i sigurno neces imati nikakvih problema u rodocu,sanskom mostu il sta ti ja znam...al probaj pored domacih navijaca navijat u lukavcu,tz pa i bugojnu...hmmmm...za tz ti mogu garantovat da bi bilo dobrih batina jos pogotovo u nekoj nategnutoj tekmi...mislim,svima bi vi bili simpaticni da Sloboda povede 3 0...al zamisli da jedinstvo zabije i povede a vas neko provali na stadionu
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
znam ja..boli njih k.u.r.a.c za tobom i tvojim putem...obavjesten si na vrijeme....Fukare su vracene iz sirokog..e,to je bio putsamolukavac je napisao/la:Jarane preći toliki put i da te vrate ispred stadiona ne znam...staragarda je napisao/la:zabranit ce ti jarane...organizovano..e sad kolko je pametno ic kezual i mjesat se sa domacom publikom pokazat ce vrijemeBihac96 je napisao/la:Niko nam ne moze zabranit da idemo na gostovanja...I ovi u savezu nisu ni svjesni koliko je ovo rizicno,ponovo mjesaju politiku i sport !
VIDIMO SE U SREBRENIKU....i sigurno neces imati nikakvih problema u rodocu,sanskom mostu il sta ti ja znam...al probaj pored domacih navijaca navijat u lukavcu,tz pa i bugojnu...hmmmm...za tz ti mogu garantovat da bi bilo dobrih batina jos pogotovo u nekoj nategnutoj tekmi...mislim,svima bi vi bili simpaticni da Sloboda povede 3 0...al zamisli da jedinstvo zabije i povede a vas neko provali na stadionu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
Solvay1921
- Kontakt:
Mi znamo kako je to. Prosle godine su nas iz Mostara vratili hladno, bez emocija. Nisu dali izaci iz autobusa, a do Sarajeva nam nisu dali da se zaustavimo, bili pod pratnjom. Tada nije bilo zabrane gostovanja navijacima nego je nekome prahnulo da nas ne pusti zbog belaja izmedju Manijaka i Ultrasa dan ranije.samolukavac je napisao/la:
Jarane preći toliki put i da te vrate ispred stadiona ne znam...
Moze se i ovo lako rijesiti,kad bi se kod nas ujedinile navijacke skupine,kao npr u Hrvatskoj.Ni jedan zakon nije jaci,kad se navijaci ujedine.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.