Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Facasplaca
- Kontakt:
Re: Chat
evo ja sam 21 sec izdrzao na onoj igrici,mocno
,da mi je samo znat sta izbifla poslije o mojoj inteligenciji na francuskom.

Mozes namjestiti na engleskom. Meni je za 23 sekunde reklo kao da se od mene i ne ocekuje vise, haha.. ave:
Support Velez, It's logical! ★
- Facasplaca
- Kontakt:
dobar si evo ja sam sad malo prije u nekom pokusaju 35 sec izdrzo i rekli mi kako bi mogao bitin novi tesla
25 Vrh, ne mogu ni milioniti dio sekunde vise, hehe..I znas sta mi rekose..ccc..pa zaista je iritirajuce..haha.."Nisi dovoljno skoncentrisan, ili si mozda glup?" haha, kad sada nisam razbio ekran, necu nikada..
Tesla ave:
Tesla ave:
Support Velez, It's logical! ★
Ima jos igara bas ono,bezveze da se iznerviras.Mont0 je napisao/la:25 Vrh, ne mogu ni milioniti dio sekunde vise, hehe..I znas sta mi rekose..ccc..pa zaista je iritirajuce..haha.."Nisi dovoljno skoncentrisan, ili si mozda glup?" haha, kad sada nisam razbio ekran, necu nikada..
Tesla ave:
Ono je dobro loptica i casa,sahan,tanjir sta li je

I sad moras sa njom da izbjegavas druge manje loptice sto padaju.
ali vrh je kad nakon sto zeznes stvar pojavi se Busch i kaze eh i ja bi to bolje

- alan_kardec
- Kontakt:
15 sec.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
23 sekunde jedva
- reds_forever
- Kontakt:
12.838 sekundi rekord,prvo igranje 2,8 sekundi
Napredujem....Samo ove stotinjke ko godina dok jedna sekunda prođe ja izbrojim do 3
P.S.
ovaj klip ce malo smiriti zivce nakon igrice,pogledajte do kraja
IZMJENA:rekord popravljen :17.027

P.S.
ovaj klip ce malo smiriti zivce nakon igrice,pogledajte do kraja

IZMJENA:rekord popravljen :17.027

Zadnja izmjena: reds_forever, dana/u 27 dec 2008, 17:30, ukupno mijenjano 2 puta.
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
A Ahmeda jes zajeban.
- DinceManijak
- Kontakt:
NEMOGU, pobudali!! 5.551 sekundi, mis zapinje majku mu ****, poceo me srklet fatati, izgorit cu od zivaca **** mu lopticu... hahahhahahah gdje bolan nadje ovu igricu, postade cojk vrlo agresivan.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- reds_forever
- Kontakt:
Gledaj to sa pozitivnije strane...nekima je i tih 5.551 sekundi "nebo"DinceManijak je napisao/la:NEMOGU, pobudali!! 5.551 sekundi, mis zapinje majku mu ****, poceo me srklet fatati, izgorit cu od zivaca **** mu lopticu... hahahhahahah gdje bolan nadje ovu igricu, postade cojk vrlo agresivan.![]()
![]()
![]()

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- DinceManijak
- Kontakt:
Pa jbt, ti veci motivator nego Ciro
heheheh salim se buraz!
Nego stvarno srklet me skopa, fuj.. da nisam toliko umoran od posla, skako bi po ekranu

Nego stvarno srklet me skopa, fuj.. da nisam toliko umoran od posla, skako bi po ekranu

jasta i mene ovaj mis je.be svako malo zastopa
- reds_forever
- Kontakt:
Mene mis nervira vise od igrice,"bjezi" iz onog prozra sa igricom i onda propustim lopticu
- adnan_nanda
- Kontakt:
jojjjjj nakon nekoliko pokusaja treba lexaurin popit jbt.srce mi kuca 3 puta brze.haha.veceras cu ja sa ovim do hitne dogurat.

Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
31 sec. 

- DinceManijak
- Kontakt:
Ihhh ovog Gorana, jbt jesi ti dobar s zivcima, kapa dole

- reds_forever
- Kontakt:
napredujem...19 sekundi 

Iskrivio sam centralnu na 20 i nekom pokusaju....DinceManijak je napisao/la:Ihhh ovog Gorana, jbt jesi ti dobar s zivcima, kapa dole![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.