Vala sto se mene tice moze i gol koljenom u devedesetoj minuti za 0-1 samo da uzmemo tri boda!ChWilla je napisao/la:slažem se sto posto i mislim da dobijamo lakše nego što većina očekuje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
Još bolje iz nepostojećeg penala ili ofsajda,pile87 je napisao/la:Vala sto se mene tice moze i gol koljenom u devedesetoj minuti za 0-1 samo da uzmemo tri boda!ChWilla je napisao/la:slažem se sto posto i mislim da dobijamo lakše nego što većina očekuje.
Grbavica naš je Hram!!!
Ovaj sastav gore sto je @adviser postavio je sasvim OK za Bijeljinu s obzirom na povrede,bice tu i Ramic,Bajic,E Sadikovic ... na klupi,tako da ima sirine.Samo ne znam kako je to u pripremnim na bekovima izgledalo,meni je nekako logicnije da Stana ide lijevo a Bucan desno.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Ovaj sastav koji je u Bjeljini prošle godine uzeo tri boda hladno bi pobjedio 80% ekipa u PLBiH i ove sezone.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Bolje da Hasanović ide na stopera, sigurniji je dosta od Bogdanovića, a nismo loši kolko nemamo za kifle, nadat se da ćemo izborit evropu bar, titula teško.
Razabu slazem se sa tobom 100% prije dvije minute sam isto rekao samo da izborimo Evropu .lisander je napisao/la:Bolje da Hasanović ide na stopera, sigurniji je dosta od Bogdanovića, a nismo loši kolko nemamo za kifle, nadat se da ćemo izborit evropu bar, titula teško.
- invincible1921
- Kontakt:
kakav samo pesimizam od pojedinih ,stid me ocami
pa ja sam vjerovao u titulu i kada smo bili 8 na tabeli,i uvijek cu vjerovati sve dok ima i teoretska sansa za nju. Mi smo zeljeznicar,mi smo sila ove drzave mi smo najtrofejniji klub mi smo oni koje svak gleda sa respektom. Zar takva sila da se uplasi par milionicica od zutokljunca koji ne zna ni pravila fudbala
niste mi jasni nikako kako mozete tako da pricate uopste, kakva evropa kakvi bakraci ,TITULA JE ONO STO ZELJU I NJEGOVE NAVIJACE UVIJEK INTERESUJE I ONO CEMU TEZE.Taman da igramo mi sa juga u prvih 11,opet je zeljo prvi faovirt za titulu,jer je sveto ime i jer ce uvijek tako biti.Zaista ne shvatam neke ljude
btw jel istina da nema prenosa
=\_1921_/=
Ako igraci i strucni stab vjeruju u titulu i kvalitet ove ekipe onda niko nema pravo da to osporava a vjerujte mi da su u ekipi jako optimisticni.Mi smo Zeljo i tako se treba ponasati i imati ocekivanja shodno tome.invincible1921 je napisao/la:kakav samo pesimizam od pojedinih ,stid me ocamipa ja sam vjerovao u titulu i kada smo bili 8 na tabeli,i uvijek cu vjerovati sve dok ima i teoretska sansa za nju. Mi smo zeljeznicar,mi smo sila ove drzave mi smo najtrofejniji klub mi smo oni koje svak gleda sa respektom. Zar takva sila da se uplasi par milionicica od zutokljunca koji ne zna ni pravila fudbala
niste mi jasni nikako kako mozete tako da pricate uopste, kakva evropa kakvi bakraci ,TITULA JE ONO STO ZELJU I NJEGOVE NAVIJACE UVIJEK INTERESUJE I ONO CEMU TEZE.Taman da igramo mi sa juga u prvih 11,opet je zeljo prvi faovirt za titulu,jer je sveto ime i jer ce uvijek tako biti.Zaista ne shvatam neke ljude
![]()
- zeljeznicar1
- Kontakt:
http://radio.sarajevo.ba/novost/142682/nocache" onclick="window.open(this.href);return false;
Dino Đurbuzović: Bez Tomića u Bijeljini, Hodžić spreman za nastup.
Sta je to sada sa Tomom ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Pa piše da je bolestan.zeljeznicar1 je napisao/la:http://radio.sarajevo.ba/novost/142682/nocache
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Nije valjda toliko ozbiljno da se ne moze zalijeciti za sedmicu.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Sta znaci bolestan, jel prehlada il mononukleoza ne daj Boze? Dobro bi nam dosao Tomic u Bijeljini, valjda ga osposobe ovih dana.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
lafomamone
- Kontakt:
Re: Re: FK Željezničar
Ovako je i Buco Osmanhodzic bio cesto bolestan kod nas, sepa do bankomata, pa ako je saldo 0 odsepa nazad...
Re: Re: FK Željezničar
Sine dragi nije to isto ovaj je bolestan!lafomamone je napisao/la:Ovako je i Buco Osmanhodzic bio cesto bolestan kod nas, sepa do bankomata, pa ako je saldo 0 odsepa nazad...
- feningitm87
- Kontakt:
Ne salim se uopste. Samo kazem sta sam bio u prilici da vidim i cujem. Pa pola kopa ti nije navijalo vecinu utakmice, a da ne govorim o tome sto 30% raje izadje na poluvremenu. I ne znam po kom osnovu djeca od 13-15 godina hodaju po prvim redovima tribine.fkzeljeznicarba je napisao/la:
feningitm87 je napisao/la:Jedno od losijih izdanja na kosarci do sad, ako ne i najlosije ove sezone. A nebi vala ni raje nesto. Korteo isto slabiji...
Reci da se šališ i da si ironičan?
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 7349_n.jpg jel iko zna o cemu je rijec? 
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Glupost na koju se ne treba osvrtati... Dovoljno je vidjeti cije je maslo i da izvora informacija nema, da aktera u vidu imena nema, itd. Smijesno...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
divovi sa kobilje glave se raskmečali i po UEFI
džaba kmečanje i anonimne dojave moj Dino možeš nam se samo saget
a vidi još u BLICU izašlo

a vidi još u BLICU izašlo
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno. 
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Za pare se cuda rade.Grokok je napisao/la:Ja ne znam samo kako moras biti glup, pa zalijepiti ovo sranje od teksta, koje je u najmanju ruku ofirno i degutantno.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Uprava i 38 gostiju.