u toku su pregovoriTanbabuka je napisao/la:Pa sto ne predje?super je napisao/la:bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar....terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Mozda i pređeTanbabuka je napisao/la:Pa sto ne predje?super je napisao/la:bolje da se roma brine koji njihov igrac kojeg su dizali i sada dizu u nebesa zeli da predje u fk zeljeznicar....terabajt je napisao/la:Kme kmeeee, ja predlazem da se ta titula da sarajevu .
- super
- Kontakt:
samo izgleda nije sve u parama,ima pametnih momaka koji zele da im u biografiji pise da su osvojili nesto
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
e cuj pregovori u toku, pa nije valjda da ce neko sprijeciti tog ASA da pređe kod vas... mislim u zadnjih par godina Said, Kojašević, Hazić...to je sto je valjalo kod nas
ovo ostalo sve teska oklagija
Re: Re: FK Željezničar
Pa kad sve znate recite i ime. Ili izmisljate.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
- super
- Kontakt:
nek ostane tajna ko je u pitanju(zna par provjerenih forumasa ovdje)al eto obecavam ti zato sto si mi nesto simpa da cu tebi prvom javiti ako se uspiju dogovoriti........pozzrammstein je napisao/la:e cuj pregovori u toku, pa nije valjda da ce neko sprijeciti tog ASA da pređe kod vas... mislim u zadnjih par godina Said, Kojašević, Hazić...to je sto je valjalo kod nasovo ostalo sve teska oklagija
ja ne sumnjam da je istina. red bi bio da krenemo od druge lige nakon tri uzastopne titule. ovako više nema smislaaS_Roma je napisao/la:Cijeli grad znao da zeljo pusta utakmicu i sad se vi pravite pametni
Kad je nesto protiv vas onda su clanci placeni i izmisljeni
ja sam ti naveo igrace koji su vrijedilisuper je napisao/la:nek ostane tajna ko je u pitanju(zna par provjerenih forumasa ovdje)al eto obecavam ti zato sto si mi nesto simpa da cu tebi prvom javiti ako se uspiju dogovoriti........pozzrammstein je napisao/la:e cuj pregovori u toku, pa nije valjda da ce neko sprijeciti tog ASA da pređe kod vas... mislim u zadnjih par godina Said, Kojašević, Hazić...to je sto je valjalo kod nasovo ostalo sve teska oklagija
mozda uz njih i Torlak.. ovo sve drugo sto je prodefilovalo kroz Sarajevo i otislo je teska buranija i oklagija do okllagije ...
Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15 
i ja sam Zeljovac,nema razloga da me pojedini napadaju,nego da vidim jeel ovo suplja posto kazu da su kontaktirali nekog iz kluba..lp
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
i kakve to veze imaArmala je napisao/la:Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Re: Odg: Re: FK Željezničar
@aS_Roma rekoh ti na drugoj temi da se ostavis Zelje kompleksas... sanjas li nas jadnice? Ocigledno si Tomica zadnjeg usnio. Rekao sam ti i tamo... kupujemo-prodajemo, sta ces? Samo u inat jadnicima kao sto si ti i slicni"navijaci" Sarajeva, a nick ti sve kaze kao i jos mnogima na ovom forumu. Samo vi pratite Romu, Barcu i slicne klubove... a lafo divovi... fuj!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stani, ne znam vise ni o kojoj vasoj namjestaljci pricam. Ovo sto sam gore napisao je onda kada ste pobjedili a ona sramota kada se pustili Leotar u zadjem kolu, to je drugodeno_TM87 je napisao/la:i kakve to veze imaArmala je napisao/la:Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15
Gošk Gošk Gabela Gabela Gabela op op idemooooArmala je napisao/la:Stani, ne znam vise ni o kojoj vasoj namjestaljci pricam. Ovo sto sam gore napisao je onda kada ste pobjedili a ona sramota kada se pustili Leotar u zadjem kolu, to je drugodeno_TM87 je napisao/la:i kakve to veze imaArmala je napisao/la:Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Djorkaeff, dana/u 25 feb 2014, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
ne kontam šta hoćeš da kažeš? 2,20 kvota na želju kod kuće protiv leotara? ako misliš na utakmicu u trebinju onda ti priča nema smisla.Armala je napisao/la:Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15
generalno, ne sumnjam da je nastavak pitarske propagande. al trebaju biti svjesni da najviše o sebi govore kad kažu da smo osvojili titulu iako smo puštali utakmice
a sjećaš li se slučajno zadnje osvojene tituleArmala je napisao/la:Stani, ne znam vise ni o kojoj vasoj namjestaljci pricam. Ovo sto sam gore napisao je onda kada ste pobjedili a ona sramota kada se pustili Leotar u zadjem kolu, to je drugodeno_TM87 je napisao/la:i kakve to veze imaArmala je napisao/la:Sjecam se da u toku sedmice kvota na Zelju tada bila 2.20 , da bi pred tekmu pala na 1.15
Zadnja izmjena: deno_TM87, dana/u 25 feb 2014, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Melunovica.Buu je napisao/la:Ma kojeg su to dobrog igraca imali pitari ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovo sto sam pisao u vezi kvota sam mislio na vasu proslogodisnju pobjedu u Trebinju, kako se kvota tada kretala, jer se znalo da ce vam Leotar vratiti za ona prethodna desavanja.fczeljo je napisao/la:
ne kontam šta hoćeš da kažeš? 2,20 kvota na želju kod kuće protiv leotara? ako misliš na utakmicu u trebinju onda ti priča nema smisla.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Cwirek, Hrasno15, Lekqqq1921, Levin i 71 gost.