FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

fczeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la fczeljo » 25 feb 2014, 19:26

Armala je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
ne kontam šta hoćeš da kažeš? 2,20 kvota na želju kod kuće protiv leotara? ako misliš na utakmicu u trebinju onda ti priča nema smisla.
Ovo sto sam pisao u vezi kvota sam mislio na vasu proslogodisnju pobjedu u Trebinju, kako se kvota tada kretala, jer se znalo da ce vam Leotar vratiti za ona prethodna desavanja. :D :D
vjerujem da si upravu i da će tvoje riječi biti glavni dokaz u uefi

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 25 feb 2014, 19:31

Ja ti samo govorim rijec kladionice a mislim da znas koliko su oni upuceni u sve

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 25 feb 2014, 19:33

Armala je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:
ne kontam šta hoćeš da kažeš? 2,20 kvota na želju kod kuće protiv leotara? ako misliš na utakmicu u trebinju onda ti priča nema smisla.
Ovo sto sam pisao u vezi kvota sam mislio na vasu proslogodisnju pobjedu u Trebinju, kako se kvota tada kretala, jer se znalo da ce vam Leotar vratiti za ona prethodna desavanja. :D :D
Nije se moralo nista znati, koga hocemo pobjedimo toliko smo bili bolji. Odlucimo da one iz Tuzle izbacimo i izbacimo. Sta hocemo radimo na zelenom terenu. Tuzlaci su sami sebi krivi, a ne Zeljo. Uostalom znali su da ce im zeljo vratit za cigle po igracima iz ranijih godina, al proda ih Velez, to jedno; a to sto nisu presli centar u Lukavici to kolo to je nesto drugo

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 25 feb 2014, 19:43

Armala je napisao/la:Ja ti samo govorim rijec kladionice a mislim da znas koliko su oni upuceni u sve
gori sam ja što se zajebajem s tobom. kladionice nisu ni u šta upućene, već sistem sam prati gdje ima uplata i ta se kvota smanjuje. ne mora biti nikakvih indicija. jednostavno ljudi sebi smanjuju rizik, jer ako puno ljudi pogodi jednu utakmicu onda oni moraju puno isplatiti.

ja ti imam jedan odličan primjer za to: igraju lazio i inter, zadnja utakmica u prvenstvu interu treba pobjeda za titulu, a konkurenti za titulu su roma i juventus. laziju ne treba ni za šta. navijači lazija hoće da puste interu. svi navijaju za inter. kvota tokom sedmice spadne na 1,05 na pobjedu intera. na kraju lazio dobije 5-2.

naša liga je posebno osjetljiva, ne zbog neregularnosti, već zato što se lako može pogoditi, a njima sistem matematički izbacuje kvote pa ih oni strožije koriguju. sjećam se da su kladionicama u amarovom prvom mandatu postavili kvotu od 1,9 na pobjedu želje na otoci protiv olimpica?! naravno kladionica bila u minusu. zato sada stavljaju našu liigu samo reda radi i limitiraju je maksimalno.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2014, 19:44

bila je na prenosu utakmica slavija - sloboda, ko nije znao pomislio bi da slobodi to kolo nizašta nije trebalo. pa mi ih nije žao i da je istina da smo pustili.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 25 feb 2014, 19:46

Ne znam zašto se objašnjavate ovim tanovcima. Pa njima je život naštiman, a ne utakmice Želje.

Plitki mozgovi pokušavaju pred početak polusezone da ubace nemire i na sve načine pokušavaju da svojim navijačima donesu malo sreće, jer sad ako ne uzmu titulu, mogu se komotno ugasiti.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 25 feb 2014, 19:47

Ja koliko se sjecam slobodi je za opstanak i poraz od 1:0 bio dovoljan. :lol:
NO PYRO NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 feb 2014, 19:49

da.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 25 feb 2014, 19:49

Buu je napisao/la:Ja koliko se sjecam slobodi je za opstanak i poraz od 1:0 bio dovoljan. :lol:
Upravo tako, a nisu za 90 minuta ošutali na gol.

NeretvanskaPastrmka
Kontakt:

Post Postao/la NeretvanskaPastrmka » 25 feb 2014, 19:51

Buu je napisao/la:Ja koliko se sjecam slobodi je za opstanak i poraz od 1:0 bio dovoljan. :lol:
A na poluvremenu imali igraca vise i 0:0
UEFA TEAM RANKING 1989

43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2014, 19:54

Elegant je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ma kojeg su to dobrog igraca imali pitari ? :lol:
Melunovica. :mrgreen:
Jedna stvar oni i kad dovedu nekoga da valja upropaste ga jako brzo!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 feb 2014, 20:04

pile87 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Buu je napisao/la:Ma kojeg su to dobrog igraca imali pitari ? :lol:
Melunovica. :mrgreen:
Jedna stvar oni i kad dovedu nekoga da valja upropaste ga jako brzo!
E i to da čujem. Navedi molim te jednog igrača kojeg smo upropastili ? Ne znam fakat, podsjeti me ..
F.K.SARAJEVO

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 25 feb 2014, 20:10

Sve što je valjalo pobjeglo je glavom bez obzira. Said, Komazec itd..

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 feb 2014, 20:13

Grokok je napisao/la:Sve što je valjalo pobjeglo je glavom bez obzira. Said, Komazec itd..
Pa dobro ok. otišli, pobjegli kako ti kažeš... Ali kako smo ih upropastili, ne razumijem ?
F.K.SARAJEVO

samerloff
Kontakt:

Post Postao/la samerloff » 25 feb 2014, 20:14

pa ne mozes razumiti kad si malo poglup
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 25 feb 2014, 20:16

fczeljo je napisao/la:
Armala je napisao/la:Ja ti samo govorim rijec kladionice a mislim da znas koliko su oni upuceni u sve
gori sam ja što se zajebajem s tobom. kladionice nisu ni u šta upućene, već sistem sam prati gdje ima uplata i ta se kvota smanjuje. ne mora biti nikakvih indicija. jednostavno ljudi sebi smanjuju rizik, jer ako puno ljudi pogodi jednu utakmicu onda oni moraju puno isplatiti.

ja ti imam jedan odličan primjer za to: igraju lazio i inter, zadnja utakmica u prvenstvu interu treba pobjeda za titulu, a konkurenti za titulu su roma i juventus. laziju ne treba ni za šta. navijači lazija hoće da puste interu. svi navijaju za inter. kvota tokom sedmice spadne na 1,05 na pobjedu intera. na kraju lazio dobije 5-2.

naša liga je posebno osjetljiva, ne zbog neregularnosti, već zato što se lako može pogoditi, a njima sistem matematički izbacuje kvote pa ih oni strožije koriguju. sjećam se da su kladionicama u amarovom prvom mandatu postavili kvotu od 1,9 na pobjedu želje na otoci protiv olimpica?! naravno kladionica bila u minusu. zato sada stavljaju našu liigu samo reda radi i limitiraju je maksimalno.
Nisi morao toliko u detalje da ides, znam po kojem principu iste rade :lol: Evo pokusavam da se sjetim neke situacije takog drasticnog pada i nesto se ne sjecam

Ne razumijem zasto se mislite da mi samo pricamo o tom vasem namjestanju :? Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovati ;)

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 25 feb 2014, 20:20

Šta je sad pile, ne znaš odgovor ?
F.K.SARAJEVO

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 feb 2014, 20:21

molotovljev je napisao/la:
Grokok je napisao/la:Sve što je valjalo pobjeglo je glavom bez obzira. Said, Komazec itd..
Pa dobro ok. otišli, pobjegli kako ti kažeš... Ali kako smo ih upropastili, ne razumijem ?
Pa eto taj Melunovic je vrijedio za perspektivu sada ne moze naci posao ni kao vodoinstalater. Najavljivan glamurozno...Ima kamaru igraca koji pokazuju manje nego sto zapravo mogu od Kovacevica pa do Dupovca, mladi igraci a karijera u padu...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 25 feb 2014, 20:22

pile87 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
Pa eto taj Melunovic je vrijedio za perspektivu sada ne moze naci posao ni kao vodoinstalater..
Malo se informisi, Melun zaradjuje za hljeb u Poljskoj 1.ligi 8-)

Djorkaeff
Kontakt:

Post Postao/la Djorkaeff » 25 feb 2014, 20:23

Armala je napisao/la: Pa UEFA vodi istragu o tome i moze se malo diskutovati ;)
Po navodima Blica :lol: Sjećam se jednog naslova iz novina sličnog kvaliteta.
Prijateljica nagovorila Osima da napusti klupu Želje
Amarova prijateljica Samra ga je potpuno promijenila. Ona je, to mi svi znamo, veliki, vatreni navijač Sarajeva. Ona je odigrala ključnu ulogu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.