Ispeci, pa reci, ne trollaj bez veze.Admir_Sa je napisao/la:
šutevi pjanica i maikona ja mislim ništa lošije prilike nisu bile od šuta kielinija ili koga vec protiv bayerna koje spominješ

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ispeci, pa reci, ne trollaj bez veze.Admir_Sa je napisao/la:
šutevi pjanica i maikona ja mislim ništa lošije prilike nisu bile od šuta kielinija ili koga vec protiv bayerna koje spominješ
AvantiSignora je napisao/la:Stranac je napisao/la:Denno je napisao/la: Samo sto Juventus svako malo od nas dobije po usima,a oni Bayernu centra ne mogu preci.![]()
Dokle ide neciji mozak da pokusa poraz od 3:0 ucinit kao da je gutava utakmica bilaAdamSmith je napisao/la:Ispeci, pa reci, ne trollaj bez veze.Admir_Sa je napisao/la:
Jbeni Padoin ima jednu titulu Serie A manje nego cijela AC Roma.AvantiSignora je napisao/la:Ma smjesno brate... JEdan Pro Vercelli ima vise titula nego ovi jadnici
kakvog divljanja? sta ono kazete gospodski klub i sve oko njega, a na najjadniji nacin ismijavate veliku tragediju. uostalom vi ste se i na tragedijama i na sumnjivim radnjama proslaviliAdamSmith je napisao/la:Roma zbog novog divljana navijača kažnjena sa 50 hiljada eura. Bruka i sramota, mene bi bilo stid navijati za taj poluklubić.
Pa kad imas 3 lakse je vodit evidencijuDenno je napisao/la:Mi imamo 3 i znamo koliko imamo titula,koliko vi imate?
Sissoko je napisao/la:Jbeni Padoin ima jednu titulu Serie A manje nego cijela AC Roma.AvantiSignora je napisao/la:Ma smjesno brate... JEdan Pro Vercelli ima vise titula nego ovi jadnici
Na čemu ste se vi proslavili?Admir_Sa je napisao/la:
kakvog divljanja? sta ono kazete gospodski klub i sve oko njega, a na najjadniji nacin ismijavate veliku tragediju. uostalom vi ste se i na tragedijama i na sumnjivim radnjama proslavili
na poštenjuAdamSmith je napisao/la:Na čemu ste se vi proslavili?Admir_Sa je napisao/la:
kakvog divljanja? sta ono kazete gospodski klub i sve oko njega, a na najjadniji nacin ismijavate veliku tragediju. uostalom vi ste se i na tragedijama i na sumnjivim radnjama proslavili
Druže, budimo realni nema tu neke konstruktivne rasprave da bi ovakav način komuniciranja to remetio. To je sva poenta. Neka ljudi pričaju, šta fali?_forzamilan_ je napisao/la:U picku materinu sta ste napravili od **** teme. Ima li ovdje admina, moderira li više ko ovaj podforum? Jedna je konstanta ovdje uvijek ista... Pa šta ste toliki balavci da nemate pametnija posla nego džaba palamuditi??
Poslovično ste pošteni. O tome se priča uz kaficu, logorsku vatru, na večerama širom naše lijpe planete.Admir_Sa je napisao/la:
na poštenju
To je nepoznat pojam za njih.Admir_Sa je napisao/la:na poštenjuAdamSmith je napisao/la:Na čemu ste se vi proslavili?Admir_Sa je napisao/la:
Kad si zadnji put nešto pametno pročitao na ovoj temi, nevezano za današnju aktivnost?_forzamilan_ je napisao/la:Ne fali ništa vala tema je ekstra. Dođem da šta pametno pročitam uvijek ista sranja jbt. Pa dajte majka mu stara ko da su svi balavci jbt a ne zrele i odrasle osobe. Ovo fakat nema veze ni sa čim a pogotovo je dojadilo čitati glupa prepucavanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.