Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Mozambik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Mozambik » 23 feb 2014, 20:18

Nismo velesila i ne predstavljamo se tako. Oni se predstavljaju kao velesila, treba to i da dokazu, dosad to i nisu bas pokazali.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 feb 2014, 20:23

Naravno, ali ni naša reprezentacija nije ista. Pa tada su okosnicu činili Muratović, Ibričić, Berberović a na golu stameni Supić :D Uglavnom, BiH protiv Belgije ima pozitivna nedavna iskustva i stoga je pritisak na njima.

Daleko smo mi od velesile, ali nismo ni talašika kao što smo bili.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 23 feb 2014, 20:28

Kompamy postavio neki video na tom postu njihovih navijaca kako navijaju, sasvim bezveze. A neki nas mu odgovorio sa ovim videom i nasim navijacima. :lol: :lol:

[youtube][/youtube]

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 23 feb 2014, 20:35

poslo bi ja jarana na tebe :D

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 24 feb 2014, 21:40

danas edin u damasku (šiša bar) :mrgreen:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 25 feb 2014, 01:50

Ako njih u BiH dodje 1000 ja im kapu skidam, o 15 000 mogu samo sanjati i gledati nase evropske pohode. Sve su to zapadno evropske ckepi.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 feb 2014, 03:42

U Zagrebu ih je bilo 3000. Na SP ce ih sigurno biti vise nego nas, naravno radi standarda. Sad redovno imaju pun stadion kad igraju u Briselu, znaci preko 60 000 ljudi po utakmici. Ali u svakom slucaju navijaci ne igraju tako da je to sve manje vise i nebitno, a i tema nema veze sa ovim pod forumom.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 25 feb 2014, 04:33

pisac je napisao/la:U Zagrebu ih je bilo 3000. Na SP ce ih sigurno biti vise nego nas, naravno radi standarda. Sad redovno imaju pun stadion kad igraju u Briselu, znaci preko 60 000 ljudi po utakmici. Ali u svakom slucaju navijaci ne igraju tako da je to sve manje vise i nebitno, a i tema nema veze sa ovim pod forumom.

Koliko je ih bilo u makedoniji ili srbiji. Previse boravite na ovom forumu gdje "naši" navijaci pljuju trenere I igrače pa ste dobili ideju da nema bosna brdo ljudi koji vole dzeku I kad profula zicer a za ostale I da ne pricam. Nas ce vise biti u andori nego njih na bilo kojem gostovanju citave kvalifikacije.

Bio sam po citavom svijetu al samo sam na ovom forumu dozivio da neko hvali belgijske navijace.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 feb 2014, 04:46

mambabalkan je napisao/la:
pisac je napisao/la:U Zagrebu ih je bilo 3000. Na SP ce ih sigurno biti vise nego nas, naravno radi standarda. Sad redovno imaju pun stadion kad igraju u Briselu, znaci preko 60 000 ljudi po utakmici. Ali u svakom slucaju navijaci ne igraju tako da je to sve manje vise i nebitno, a i tema nema veze sa ovim pod forumom.

Koliko je ih bilo u makedoniji ili srbiji. Previse boravite na ovom forumu gdje "naši" navijaci pljuju trenere I igrače pa ste dobili ideju da nema bosna brdo ljudi koji vole dzeku I kad profula zicer a za ostale I da ne pricam. Nas ce vise biti u andori nego njih na bilo kojem gostovanju citave kvalifikacije.

Bio sam po citavom svijetu al samo sam na ovom forumu dozivio da neko hvali belgijske navijace.
Fakat lik je kritican.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 25 feb 2014, 04:57

Chuckie je napisao/la:Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
Drago ti je? Samo je nasem uhljupu drago kad mu najbolji igrac reprezentacije promasi 100% priliku, jer je eto htio da bude "mangup". Dzeko jeste mangup, to najbolje govori njegov konto na racunu i njegovo ponasanje, a mi cemo mu sve oprostiti samo ne da je uspjesniji od nas, je l' de!??
Sport je lijek za tijelo i duh.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 25 feb 2014, 06:14

storm_raider je napisao/la: Drago ti je? Samo je nasem uhljupu drago kad mu najbolji igrac reprezentacije promasi 100% priliku
O cemu ti? Miralem Pjanic nije imao 100% priliku u zadnjoj utakmici.

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 25 feb 2014, 10:54

storm_raider je napisao/la:
Chuckie je napisao/la:Drago mi je sto je fulio, mangup htio petom da bude efektno. A mogao je samo postaviti normalno nogu i cao.
Drago ti je? Samo je nasem uhljupu drago kad mu najbolji igrac reprezentacije promasi 100% priliku, jer je eto htio da bude "mangup". Dzeko jeste mangup, to najbolje govori njegov konto na racunu i njegovo ponasanje, a mi cemo mu sve oprostiti samo ne da je uspjesniji od nas, je l' de!??
Nemoj yebat, on najbolji igrac reprezentacije? ha ha

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 feb 2014, 14:23

O cemu ti nervozni momcicu? :lol:

Ko ovdje koga hvali i ko koga kudi?
Fakat ne kontam.
Izneses par cinjenica i istinu, onda i to postaje problem iz razloga znanih samo slucajevima kakav si ti. :?

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 25 feb 2014, 23:07

pisac je napisao/la:

O cemu ti nervozni momcicu? :lol:

Ko ovdje koga hvali i ko koga kudi?
Fakat ne kontam.
Izneses par cinjenica i istinu, onda i to postaje problem iz razloga znanih samo slucajevima kakav si ti. :?
Taj komentar o nervozi I smiley cemo pridodati nedostatku argumenta kao I ovo o slucajevima kao ja. Mani se te filozofije. Sto se tice istina i cinjenica ja ih nigdje ne vidim. 600000 belgijanaca nije bilo ni na jednoj utakmici u kvalifikacijama. A Brazil se jos nije desio tako da sto si rekao za Brazil veze sa cinjenicama nema. Izmedjuostalog kad bi pojeli ovo sto si rekao s maslom opet pitanje sto si to rekao. Sam si sebe skonto pa se unervozio momcicu I shvatio da uzdizes ispod prosjecne navijace a ne znas ni sam da su bih navijaci jedni od najboljih na svijetu. Da ne tušimo dalje

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 25 feb 2014, 23:42

Fakat ima ljudi koji su coravi pored ociju i koji ce tjerati svoju glupost ma koliko to bilo nebitno.
Jos jednom, ja nikoga ne hvalim niti koga kudim.
U ostalom, navijaci ne igraju i nisu toliko bitni.

E hajmo sad ovako.
1. SP
Zvanicni podatak FIFE je da je najmanji intres za utakmice nase reprezentacije do sad.
Samim tim, logicno je da ce i tih belgijanaca biti vise nego nas. Naravno, to ne znaci da oni vise vole reprezentaciju od nas, nego jednostavno ljudi imaju vise para i bolji strandard.

2. Stadion u Briselu prima nekih 45-46 000 ljudi i bio je pun svaku kvalifikacijsku utakmicu.

Njihova gostovanja u ovim zadnjim kvalifikacijama:

Skotska: " onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;

U potpunosti su naglasali skote. Na ovom drugom klipu vidis ih u tri sektora. Bilo ih je desetak hiljada.

Wels: " onclick="window.open(this.href);return false;
Opet u velikom broju i opet glasniji od domacina. Vide se u onom cosku, nekih 5000 ih je sigurno bilo tu.

U Zagrebu ih je bilo 3000 i u potpunosti nadglasali 11 000 domacih navijaca.
Mogao si i sam pratiti tu utakmicu, mislim da su mnogi to gledali.

U dosta solidnom broju ih je bilo u Beogradu i Skoplju.

Ili recimo pogledaj koliko ih je bilo na prijateljskoj utakmici protiv Engleske u Londonu:

Sumarum, ipak nisu bas tako losi navijaci kao sto pojedini pokusavaju prikazati. Cak sta vise, imaju sasvim solidnu podrsku na strani, a kuci su odlicni. A pritom nemaju dijasporu :lol:
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 26 feb 2014, 00:04, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 feb 2014, 23:56

Baš je prošle godine bilo teško nadglasti Hrvatske navijače, kao i navijače Dinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 00:03

Virtu4l je napisao/la:Baš je prošle godine bilo teško nadglasti Hrvatske navijače, kao i navijače Dinama.
Ma nije u tome stvari.
Yebo belgijance. Ali pojedini su ih ovdje predstavili kao da se radi o navijacima Luxemburga, a realno prosle kvalifikacije su bili jedni od boljih navijaca. Kuci pun stadion, na gostovanjima vise nego odlicne cifre ljudi.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 26 feb 2014, 00:05

Belgijanaca ce na Bilinom biti ko i Grka prosle godine :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 26 feb 2014, 00:09

sagitarius je napisao/la:Belgijanaca ce na Bilinom biti ko i Grka prosle godine :)
Na zalost. Da ih Bog dao dodje 5000, da imamo stadion da mogu gdje stati i da ostave sta para u Zenici i Sarajevu, da se malo druzimo i da odnesu lijepe utiske o nasoj zemlji.

Ali ovo tema svakako nije o ovome, ili da se prebacimo na kvalifikacije za EP ili da zavrsimo sa ovim. :)

mambabalkan
Kontakt:

Post Postao/la mambabalkan » 26 feb 2014, 00:14

pisac je napisao/la:Fakat ima ljudi koji su coravi pored ociju i koji ce tjerati svoju glupost ma koliko to bilo nebitno.
Jos jednom, ja nikoga ne hvalim niti koga kudim.
U ostalom, navijaci ne igraju i nisu toliko bitni.

E hajmo sad ovako.
1. SP
Zvanicni podatak FIFE je da je najmanji intres za utakmice nase reprezentacije do sad.
Samim tim, logicno je da ce i tih belgijanaca biti vise nego nas. Naravno, to ne znaci da oni vise vole reprezentaciju od nas, nego jednostavno ljudi imaju vise para i bolji strandard.

2. Stadion u Briselu prima nekih 45-46 000 ljudi i bio je pun svaku kvalifikacijsku utakmicu.

Njihova gostovanja u ovim zadnjim kvalifikacijama:

Skotska: " onclick="window.open(this.href);return false;

U potpunosti su naglasali skote. Na ovom drugom klipu vidis ih u tri sektora. Bilo ih je desetak hiljada.

Wels: " onclick="window.open(this.href);return false;
Opet u velikom broju i opet glasniji od domacina. Vide se u onom cosku, nekih 5000 ih je sigurno bilo tu.

U Zagrebu ih je bilo 3000 i u potpunosti nadglasali 11 000 domacih navijaca.
Mogao si i sam pratiti tu utakmicu, mislim da su mnogi to gledali.

U dosta solidnom broju ih je bilo u Beogradu i Skoplju.

Ili recimo pogledaj koliko ih je bilo na prijateljskoj utakmici protiv Engleske u Londonu:

Sumarum, ipak nisu bas tako losi navijaci kao sto pojedini pokusavaju prikazati. Cak sta vise, imaju sasvim solidnu podrsku na strani, a kuci su odlicni. A pritom nemaju dijasporu :lol:
Da nastavim tjerat glupost
1. Kazes iznosis cinjenice. "Preko 60000 svaku utakmicu". Cinjenica nikad preko 45000. Jel cinjenica da ja kazem svaku utakmicu preko 35000 na bilinom

2. Kazes " rasprodali svaku utakmicu u kvalifikacijama". Cinjenica rasprodali samo protiv welsa I srbije. I to dvije zadnje kad je euforija vec uhvatila. Protiv hrvatske ni 40000.

3. Zainteresovanje za bih je malo radi jedne cinjenice a to je koga libo za bih iran i bih nigerija. To je jednostavno. Nidje veze sa brojem nasih ili njihovih.

Dobre cinjenice nema sta

P.s. Libo me za belgijance nego je ocigledno sta je pisac htjeo da kaze pa promijenio pjesmu kad sam te prozvao. Kao samo daje cinjenice o 60k hiljada na svakoj domacoj

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, BiH26, EnesSS, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], hujdur007, invincible1921, Kajkutenjoyer, kaskada1922, mirsonetz, perun, Slobodas, Venom, Zagor, zikerrz21 i 84 gosta.