Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

masteRofPoker
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la masteRofPoker » 25 feb 2014, 23:07

micko je napisao/la:
Willy je napisao/la:Jedan zanimljiv teniski par: Murray - Andujar, igra se u 5 ujutro u Akapulku. Prije nekoliko dana Andujar umalo nije dobio Nadala, jedna lopta mu je falila. Igrali su 3 seta i koliko se sjećam treći set je bio 7:6 (12:10). Kvota na Škota je smiješnih 1.05, a na Andujara 7.60. Najsigurnije je igrati hendikep gemova na Španca, najbolja opcija je srednja - (+5,5) po kvoti 1.95.

Srećno ko isprati. :)
S tim da nije ista razlika igrati na zemlji i na tvrdoj podlozi. Dva svijeta razlicita,Andujar je klasicni Spanac (citaj zemljas),na tvrdoj podlozi se ne moze sastavit s lopticom,mislim da je glupo da navlacis raju jer ovo nije nikakvo obrazlozenje korisno i neko ko ne prati ce prepisati tvoj par. Ako Andy udje olako u ovoj mec sa 5% snage mozda i prodje hendikep,ali Andy je dosao u Acapulco sa namjerom da osvoji turnir,da pocne vracati izgubljene bodove. Velika je takodjer razlika sa zemlje se prebaciti na tvrdu podlogu u roku od 2 dana. Mislim da Andujar nema apsolutno ni 0.1% sanse da prismrdi veceras Andyu.
Nisi ni malo u pravu. Nije to onaj hard da se sada ne moze igrati,nije ni podloga prebrza toliko. Andujar zna tenisa,ima finu formu i nije na odmet probati ovo po ovoj kvoti.
Murray je meni prelos trenutno,jos ce njemu trebati vremena da se vrati u pravu formu,mozda tek nekad tamo US open.

Uglavnom niko nikoga ne navlaci, par je fin za nekog tiketa, za ludog sistema Andujar uzima set.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 25 feb 2014, 23:48

Indiana - La Lakers 2 kv : 6km

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 25 feb 2014, 23:50

mirzatele je napisao/la:Veceras : Isner - Karlovic zs2 bi igrao i na 12.5 a ne na 10.5

top 3 servera na svijetu,ne vidim kako jedan drugom mogu uzeti break..Zadnjih 6 setova islo je u tie break

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 25 feb 2014, 23:52

igra li aldridge veceras? da li bi Lillard mogao opet preko :?

BeastZE
Kontakt:

Post Postao/la BeastZE » 25 feb 2014, 23:54

mirzatele je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Veceras : Isner - Karlovic zs2 bi igrao i na 12.5 a ne na 10.5

top 3 servera na svijetu,ne vidim kako jedan drugom mogu uzeti break..Zadnjih 6 setova islo je u tie break
Ipak je bio brejk, bilo je gusto, ali na svu sreću vrati ga Isner :P Idemo dalje 8-)
❶❾❽❽

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 26 feb 2014, 00:23

The Game je napisao/la:igra li aldridge veceras? da li bi Lillard mogao opet preko :?
nema aldridga jos nekih desetak dana. Trebao bi vidjet cemo, kladionicu mu stalno dizu tu granicu, dosad je prebacivao pa se nadam da ce i veceras

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2014, 00:31

Lillard 26,5 OVER

Aldridge dok ne igra Lillard je glavni igrac Portlanda, proslu utakmicu je imao problema sa licnim greskama i odigro je manje od 30 minuta, ali je opet uspio preci u OVER. Nocas igraju Denverom u gostima i ocekujem neizvjestan mec sa dosta poena jer obje ekipe igraju takvu kosarku, sve vodi ka tome da ce Lillard uz 20+ suteva preci ovu marginu

Love 29,5 OVER

Nema Pekovica i Martina dva igraca koja kombinovano uzmu 35+ suteva, sto znaci da ce Love uzeti sigurno dosta suteva i veceras i da ce on voditi glavnu rijec u svojoj ekipi koja gostuje kod Phoenixa, zadnju utakmicu je postigao 31 poen uz 21 sut, slicno ocekujem i veceras

Boozer 14,5 OVER

Chicago gostuje Atlanti, igro sam Boozera iz razloga sto su Hawksi dosta oslabljeni na centarskoj poziciji, nema odavno Horforda i Antica a pitanje je hoce li igrati i Millsap koji je propustio zadnju utakmicu, margina nije visoka i nadam se dobroj partiji Boozera veceras

Indiana 107,5 OVER

Ovdje se nema sta puno reci LA skoro i da nema odbrane, i rijetko se desi utakmica a da ne prime preko 100 poena, Indiana je jaka ekipa i mislim da ce nocas preci ovu marginu i postici preko 107 poena Lakersima

Sretno !!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Guarin14
Kontakt:

Post Postao/la Guarin14 » 26 feb 2014, 00:39

Da je bogdom tako da nema Aldridgea jos desetak dana,covjek je regularno trenirao danas i postoje sanse da zaigra veceras

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 26 feb 2014, 00:46

Guarin14 je napisao/la:Da je bogdom tako da nema Aldridgea jos desetak dana,covjek je regularno trenirao danas i postoje sanse da zaigra veceras
onda ja imam pogresan info
"LaMarcus Aldridge PF Groin Out until at least early March"

svjedno trebalo bi ovdje pasti dosta poena a aldridge i ako bude igrao nece dobiti neku specijalnu minutazu

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 26 feb 2014, 00:49

Guarin14 je napisao/la:Da je bogdom tako da nema Aldridgea jos desetak dana,covjek je regularno trenirao danas i postoje sanse da zaigra veceras
Totalno pogresno. Nemoj ljudima da mucis glavu. Nema ga do polovine Marta sigurno.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 feb 2014, 00:52

Igram vcrs Irvinga i Vucevica overe, zadnje 2-3 tekme nisu prebacili a blizu su bili, mislim da bi bio red da prebace, takodje igram i Boozera over..inace najmrzi mi igrac kad ga moram igrat, al posto je proslu zakazao ovu cu igrat over, mislim isto da je red da predje bar za mene..i 4 par nzm koga vjerovatno De Rozana..proslu iako je rano usao u probleme s licnim, prebacio za poen dva..

Everlast
Kontakt:

Post Postao/la Everlast » 26 feb 2014, 01:01

Brezovac je napisao/la:Igram vcrs Irvinga i Vucevica overe, zadnje 2-3 tekme nisu prebacili a blizu su bili, mislim da bi bio red da prebace, takodje igram i Boozera over..inace najmrzi mi igrac kad ga moram igrat, al posto je proslu zakazao ovu cu igrat over, mislim isto da je red da predje bar za mene..i 4 par nzm koga vjerovatno De Rozana..proslu iako je rano usao u probleme s licnim, prebacio za poen dva..
Vucevic bi mogao otici lahko jer nema Afflala,uzet ce vise suteva

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 26 feb 2014, 01:37

uvijek on uzima ali dzaba kad je smotan nekakav, nema Nenea sreca mu veceras. Wall :ugeek: kakav babo, nikad me ne iznevjeri

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 26 feb 2014, 01:49

bevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)

Cope - Junhui / Junhui pobjeđuje prvi frame @1.44 (Marathonbet)
Cope ne igra loše, al Junhui igra bogovski. Ne znam što bi se moglo okrenuti u Englezovu korist da ovdje izvuče više od 2 frejma, ali ako se desi bit će ravno čudu. Prvotno sam mislio opaliti u glavu Dinga, što je sigurica al jako mala kvota od 1.20, pa sam mislio staviti hendikep, ali nigdje ne nude na 1.5 već minimum 2.5 (što je stvarno previše kad se igraju samo 4 frejma), tako da sam se odlučio na ovaj "solomonski" potez. Malo riskantnije ali po dobroj kvoti.. Junhui nije poznat po osciliranju, kako počne partiju, tako će je i završiti. Vjerujem da će dati sve od sebe kako bi ukrao prvi frejm i stoga ovaj tip.

Dott - Jones / over 5,5 @1.57 (Bet365)
Prvotna pretpostavka mi je bila pobjeda Dotta, stojim još pri tome.. Ali bolje se plaća over frejmova na kvoti skoro 1,60. Da bi par prošao trebaju obojica uhvatiti najmanje 2 frejma, što mi se čini izgledno. Igraju vrlo dobro, Dott iskusniji i puno jače ime od sutrašnjeg protivnika, no Jones se neće predati bez borbe. Minimum 2 bi trebao uzeti.

Dunn - Carter / 2 @1.22 (Marathonbet)
Iako se bori s bolešću već par godina, čak je najavljivao i prestanak karijere prošlu sezonu, Carter je i dalje konstantan u top16. Dva puta je bio runner-up na SP-u (oba puta gubio u finalu od maestra O'Sullivana, 2008. i 2012.), dobar plasman na Welsh Openu zasigurno će mu koristiti radi rank bodova, tako da ne vjerujem da mu Dunn može pokvariti planove. Po meni lagana dvojka!

Pengfei - Williams / 1 @2.60 (Marathonbet) [SINGL]
Poveća kvota na ovaj par, nastojat ću biti kratak. O obojici igrača sam puno pisao! O Williamsu stalno kao propalom šampionu, a o Pengfeiu tek odnedavno škrabam kao najvećem napretku kod Kineza te o njegovoj životnoj formi. Bez razmišljanja pucam jedinicu, pa pukovnik il pokojnik!

Bingham - Un Nooh / 1 @1.30 (Marathonbet)
Bingham imao neku čudnu fazu pred mjesec-dva, no sad je opet onaj stari. Elegancija mu je srednje ime. Gospodin Stuart dočekuje sutra nadobudnog (s razlogom) Un Nooha koji je prošlo kolo sa 4-0 svladao jedno od najvećih imena snookera prošlog stoljeća (Jimmy White), no koliko god to izgledalo kao nešto spektakularno - White je ruševina već godinama i gazili su ga mnogo lošiji nego li je on.. Dakle, Bingham sigurno ne bi smio u meč ući nonšalatno i bez bar male doze respekta prema Tajlanđaninu, ali uz koji dobar streak te par lijepo posloženih kugli, vjerujem da će protivnika otpremiti u rodnu grudu nakon max 6 frejmova.

Walden - Selt / 1 @1.42 (Marathonbet)
Ovaj par igram na osjećaj te na račun malo veće kvote na Ricky-a. Očekivao sam nekih 1.30, i smatram da bi to bilo realno. Ipak je Walden netko i nešto, dok je Selt jedan od klasičnih indijanaca koji se pojave svake prijestupne, pobjede neku facu, a onda ih pojede mrak.. I tako unedogled. Valjda ta "faca" neće biti Walden sutra! :) Očekujem relativno lagani prolaz.

Junhui 1-0 slika
Dott 4-3 slika
Carter 4-3 slika
Bingham 4-2 slika
Walden 4-2 slika

Ukupna kvota: 5.0915

SINGL:
Pengfei 0-4 slika

Opet se dosta toga poskidalo. Tko je pratio, mogao je zaraditi. Današnji singl neslavno završio, al ne može uvijek jbg.
U desetom selu živi Antuntun!

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 feb 2014, 02:04

bevanda4 je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la:Snooker: Welsh Open (1/32 finala)

Cope - Junhui / Junhui pobjeđuje prvi frame @1.44 (Marathonbet)
Cope ne igra loše, al Junhui igra bogovski. Ne znam što bi se moglo okrenuti u Englezovu korist da ovdje izvuče više od 2 frejma, ali ako se desi bit će ravno čudu. Prvotno sam mislio opaliti u glavu Dinga, što je sigurica al jako mala kvota od 1.20, pa sam mislio staviti hendikep, ali nigdje ne nude na 1.5 već minimum 2.5 (što je stvarno previše kad se igraju samo 4 frejma), tako da sam se odlučio na ovaj "solomonski" potez. Malo riskantnije ali po dobroj kvoti.. Junhui nije poznat po osciliranju, kako počne partiju, tako će je i završiti. Vjerujem da će dati sve od sebe kako bi ukrao prvi frejm i stoga ovaj tip.

Dott - Jones / over 5,5 @1.57 (Bet365)
Prvotna pretpostavka mi je bila pobjeda Dotta, stojim još pri tome.. Ali bolje se plaća over frejmova na kvoti skoro 1,60. Da bi par prošao trebaju obojica uhvatiti najmanje 2 frejma, što mi se čini izgledno. Igraju vrlo dobro, Dott iskusniji i puno jače ime od sutrašnjeg protivnika, no Jones se neće predati bez borbe. Minimum 2 bi trebao uzeti.

Dunn - Carter / 2 @1.22 (Marathonbet)
Iako se bori s bolešću već par godina, čak je najavljivao i prestanak karijere prošlu sezonu, Carter je i dalje konstantan u top16. Dva puta je bio runner-up na SP-u (oba puta gubio u finalu od maestra O'Sullivana, 2008. i 2012.), dobar plasman na Welsh Openu zasigurno će mu koristiti radi rank bodova, tako da ne vjerujem da mu Dunn može pokvariti planove. Po meni lagana dvojka!

Pengfei - Williams / 1 @2.60 (Marathonbet) [SINGL]
Poveća kvota na ovaj par, nastojat ću biti kratak. O obojici igrača sam puno pisao! O Williamsu stalno kao propalom šampionu, a o Pengfeiu tek odnedavno škrabam kao najvećem napretku kod Kineza te o njegovoj životnoj formi. Bez razmišljanja pucam jedinicu, pa pukovnik il pokojnik!

Bingham - Un Nooh / 1 @1.30 (Marathonbet)
Bingham imao neku čudnu fazu pred mjesec-dva, no sad je opet onaj stari. Elegancija mu je srednje ime. Gospodin Stuart dočekuje sutra nadobudnog (s razlogom) Un Nooha koji je prošlo kolo sa 4-0 svladao jedno od najvećih imena snookera prošlog stoljeća (Jimmy White), no koliko god to izgledalo kao nešto spektakularno - White je ruševina već godinama i gazili su ga mnogo lošiji nego li je on.. Dakle, Bingham sigurno ne bi smio u meč ući nonšalatno i bez bar male doze respekta prema Tajlanđaninu, ali uz koji dobar streak te par lijepo posloženih kugli, vjerujem da će protivnika otpremiti u rodnu grudu nakon max 6 frejmova.

Walden - Selt / 1 @1.42 (Marathonbet)
Ovaj par igram na osjećaj te na račun malo veće kvote na Ricky-a. Očekivao sam nekih 1.30, i smatram da bi to bilo realno. Ipak je Walden netko i nešto, dok je Selt jedan od klasičnih indijanaca koji se pojave svake prijestupne, pobjede neku facu, a onda ih pojede mrak.. I tako unedogled. Valjda ta "faca" neće biti Walden sutra! :) Očekujem relativno lagani prolaz.

Junhui 1-0 slika
Dott 4-3 slika
Carter 4-3 slika
Bingham 4-2 slika
Walden 4-2 slika

Ukupna kvota: 5.0915

SINGL:
Pengfei 0-4 slika

Opet se dosta toga poskidalo. Tko je pratio, mogao je zaraditi. Današnji singl neslavno završio, al ne može uvijek jbg.
Bog snukera !

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 26 feb 2014, 03:10

Brezovac je napisao/la:Igram vcrs Irvinga i Vucevica overe, zadnje 2-3 tekme nisu prebacili a blizu su bili, mislim da bi bio red da prebace, takodje igram i Boozera over..inace najmrzi mi igrac kad ga moram igrat, al posto je proslu zakazao ovu cu igrat over, mislim isto da je red da predje bar za mene..i 4 par nzm koga vjerovatno De Rozana..proslu iako je rano usao u probleme s licnim, prebacio za poen dva..

Dodao jos Indianu over 107, koef 20..nikad lakse pogodjeno :D

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 26 feb 2014, 04:04

Recimo za danas:

Galata - Chels - 1x (1.85)
Schalke - Real - 2 (1.45)
Cambridge City - Weymouth - 1 (1,6)
Chiasso - Servette - 2 (1.9)

Koef: 8.15

:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Zadnja izmjena: Bavarien, dana/u 26 feb 2014, 05:05, ukupno mijenjano 1 put.
'' Mia San Mia ''

Bavarien
Kontakt:

Post Postao/la Bavarien » 26 feb 2014, 04:30

Jos jedan za danas:

Sport Boys - Bolivar - 1 2.25
Rijeka - Din. Zagreb - -2.5 1.70
Aarhus - Aalborg - +2.5 1.8
St. Pauli II - Hannover II - +3.5 2.3
Gyor - Debrecen - 1 2.2
Videoton - Kaposvar - 1 1.4

Koef: 48.77
'' Mia San Mia ''

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 26 feb 2014, 05:23

Ljubav za Kevina Love-a <3

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2014, 05:25

BABADZO je napisao/la:Ljubav za Kevina Love-a <3
Svaka mu dala :lol: :lol: :lol: trica kao kap
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.