AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

inzaghi3
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la inzaghi3 » 25 feb 2014, 11:35

mogu da stavim od google translate prevod al je slab ako ne razumijes hehe evo stavit cu da ne lomite jezik hehe

sada moramo pronaći , kao što nam je potrebno pronaći fizičku kondiciju . Tada Milan će biti izgrađen od osnove , započeo je mladost . Moramo biti ambiciozni . Ambicija je samo ovdje u Italijiprljave riječi . "
" U mojoj karijeri , ja mogu potrošiti i do 500 € za novine . Mogu ocijeniti moj rad , a ja ne volim biti pod utjecajem mišljenja drži ostatak mene . "
" O Allegriju neću govoriti . Ne bi bilo pošteno , pa čak i elegantan gesta . "
" Počeo sam s Van Gaalom je moj mit . Jako zahvalni Ancelottija , Capello i Lippi , koji imaju malo više od trenera . "
" Moji igrači moraju pronaći samopouzdanje . Tog razloga , povećao sam brzinu i promjene u trening navike . Želite li igrati , smijati i zabavljati . Taktičke rasprave nisupuno vremena zaustavljanja u krivu , a ne reći im ono što su činili dobro . Možda su igrali dobro samo 10 minuta , ali sada želimo one dobre minutu da dvokrevetnim i trokrevetnim . Konačno , uspjeli smo igrati dobro cijelu utakmicu . uvijek mora početi s onim stvarima kojima djeluju . "
" Vi novinari bi želio govoriti o formiranju sati . Znati što jeistina ? U današnjem nogometu , to formacija postoji samo u obrani . Napadu , igrači moraju kontinuirano i sinkronizirano kretati . Pitanje formiranja rodila me ... "
. . . " Mario je stvarno jako dobro , osjetljiva i slatko osoba ona osjeća previše odgovornosti , što nije njegova Potrebno je promicati i otkupiti misli da jespasitelj svih Samo na taj način će postatikompletan igrač : onda će bitipobjeda za mene i svi ostali .

evo kao što vidite slab je prevod tako da pola nečete kontat šta piše hehe
you call it madness but i call it love AC MILAN

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2014, 11:42

Dobro nam dosao druze. i nadamo se da ces na biti redovan :D

kako kaze statistika Milan je 6 klub u svijetu po broju navijaca :D poredak onih sa najvise navijaca:

Man.Utd 354 M
Barcelona 270 M
Real Madrid 174 M
Chelsea 135 M
Arsenal 113 M
Milan 99 M
Liverpool 71 M
Inter 49 M
Bayern 24 M
Juventus 20 M

Dakle vidimo da smo ubjedljivo najpolularniji italinajski tim u svijetu :D dobro je dobro :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 25 feb 2014, 12:42

kad mognem pisat ču evo danas igraju ovi naši mladi u CL :D

Chelsea-Milan, 1/8 finala UEFA Youth League, 16:00.
CHELSEA: Beeney; Dabo, Davey, Christensen, Ake; Baker, Ali; Swift, Kiwomya, Brown; Feruz.
MILAN: Gori; Calabria, De Santis, Iotti, Tamas; Mastalli, Modic, Benedicic; Barisic, Petagna, Pinato.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 25 feb 2014, 13:12

Dobrodosao novajlija ;)

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 feb 2014, 13:18

Dobro nam došao inzaghi3 i budi aktivan ;)
Il Club più titolato al mondo!

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 25 feb 2014, 13:52

hvala svima bicu aktivan kad mognem svako od nas ima obaveze ali nači ču slobodno vrjeme za postove našeg voljenog kluba forza milan:)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2014, 15:54

Nasi mladici za koji minut pocinju utakmicu protiv Chelsea u LP za mlade... prenos ima na Eurosportu, pa da im damo podrsku....

Forza Milan.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 25 feb 2014, 16:01

milanist je napisao/la:Nasi mladici za koji minut pocinju utakmicu protiv Chelsea u LP za mlade... prenos ima na Eurosportu, pa da im damo podrsku....

Forza Milan.
E hvala za info tamam sam dosao na pocetak :)
Sretno momcima 8-)
FORZA MILAN

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 feb 2014, 17:11

Dobro su se drzali do kraja prvog poluvremena. Ipak je Chelsea bio veliki favorit u ovoj utakmici.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2014, 17:31

Uhh al zabi golcinu ovaj igrac Chelsea, treci gol melem za oci.. stvarno fino igraju ljudi nema sta.. nasi su se dobro drzali ali eto posustase u drugom poluvrmenu. treba uzeti u obzir da je tim celzija sastavljen od stariji igraca od po 20-21 godinu. dok su nasi jos golobradi mladici 17-18, to se vidi i na terenu.. dobar nam ovaj Fabro sto je usao u drugom dijelu. ima od njeg hljeba nekog.

edit 4:1 barem smo uspjeli malo ublaziti ovu katastrofu. bravo Petagna :D

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 25 feb 2014, 17:39

milanist je napisao/la:Uhh al zabi golcinu ovaj igrac Chelsea, treci gol melem za oci.. stvarno fino igraju ljudi nema sta.. nasi su se dobro drzali ali eto posustase u drugom poluvrmenu. treba uzeti u obzir da je tim celzija sastavljen od stariji igraca od po 20-21 godinu. dok su nasi jos golobradi mladici 17-18, to se vidi i na terenu.. dobar nam ovaj Fabro sto je usao u drugom dijelu. ima od njeg hljeba nekog.

koji sam ja baksuz uvijek prebacim kad gol padne i ne vidim ccc
kako ide ovo takmicenje jel ima uzvrat i kako ide ovo?
FORZA MILAN

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 25 feb 2014, 17:49

Hattrick123 je napisao/la:
milanist je napisao/la:Uhh al zabi golcinu ovaj igrac Chelsea, treci gol melem za oci.. stvarno fino igraju ljudi nema sta.. nasi su se dobro drzali ali eto posustase u drugom poluvrmenu. treba uzeti u obzir da je tim celzija sastavljen od stariji igraca od po 20-21 godinu. dok su nasi jos golobradi mladici 17-18, to se vidi i na terenu.. dobar nam ovaj Fabro sto je usao u drugom dijelu. ima od njeg hljeba nekog.

koji sam ja baksuz uvijek prebacim kad gol padne i ne vidim ccc
kako ide ovo takmicenje jel ima uzvrat i kako ide ovo?
jedna je utakmica, nema uzvrata, nazalost ispadamo u 1/8 a celzi ide dalje u 1/4

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 25 feb 2014, 18:24

Zasluzeno. Chelsea je uz Barcelonu glavbi favorit za osvajanje titule

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 25 feb 2014, 19:27

Malo je glupo sto se igra samo jedna utakmica u tom takmicenju ali eto,bolji ljudi.
Dobro su nasi i dogurali s kakvim su ekipama igrali u grupi.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 26 feb 2014, 09:27

Novi igrači koji se spominju kao moguća pojačanja Milana u ljetnom mercatu su Douglas Costa iz Shakhtara i Giovani Dos Santos iz Viljareala.
Prvog nešto i nisam zapazio, al Gio bi nam pravo legao na desnoj strani. Upravo takav tip igrača nam nedostaje na toj strani.
Saraf-Tarabt-Gio iza Bale 8-)
Još štoper, bek i golman pa da budemo konkurentni kako u Italiji tako i u LP.

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 26 feb 2014, 09:29

kako bi vama Beg lego ;)

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 26 feb 2014, 09:49

muxa je napisao/la:Novi igrači koji se spominju kao moguća pojačanja Milana u ljetnom mercatu su Douglas Costa iz Shakhtara i Giovani Dos Santos iz Viljareala.
Prvog nešto i nisam zapazio, al Gio bi nam pravo legao na desnoj strani. Upravo takav tip igrača nam nedostaje na toj strani.
Saraf-Tarabt-Gio iza Bale 8-)
Još štoper, bek i golman pa da budemo konkurentni kako u Italiji tako i u LP.
ja bi bio zadovoljan samo kad bi doveli stopera i lijevog beka ali ne neke polovnjake nego 2 igraca svjetske klase pa nek daju i 50 miliona za njih,ali kad pogledas cifru tesko je zamisliti da celavci izdvoje toliko para s obzirom da moraju platiti Tarabta i Ramia to je odma oko 15miliona i eto im izgovora da se ne potrosi vise para :)
FORZA MILAN

Ibracadabra
Kontakt:

Post Postao/la Ibracadabra » 26 feb 2014, 10:00

Ovo su još uvijek samo glasine, ali ako dođe do ovoga onda morate biti spremni na odlazak Shaarawy-a i Balotellia, oni su prvi koji će biti žrtvovani da bi se prikupile pare za nova pojačanja. Costa i Gio su dva jako dobra igrača i dosta bi pomogli Milanu.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."

#CFC Pride of London.

#KING James!!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 26 feb 2014, 10:24

Abate will leave Milan in the summer and the replacement will be Santon, according to tomorrow's edition of Corriere dello Sport. Ekstra :D
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

inzaghi3
Kontakt:

Post Postao/la inzaghi3 » 26 feb 2014, 10:53

drugovi milanisti jer mi more neko da rekne kako da stavim sliku uvjek mi nesto neče da pošalje il je prevelka slika il previše kib

nije vezano za naš klub al sam se ismijo,kad sam pročito haha

Moyes '' Mislim da cu preuzeti Englesku repku za sledece kvalifikacije pa da i ovaj San Marino nekoga pobijedi'' :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.