ja sad znam 2 kojima se duguje i koji ce otici, tacno ima i nekih kojima je i do 16-te ugovor, medjutim kad podju odlaziti jedan po jedan misljenja se mjenjaju, sam znas koliko pravih seniora igraca imate na koje se moze racunati,Željooooo je napisao/la: NE,ima igrača kojima isticu ugovori ali ne isticu svima..upravu si ima ih par koji bi mogli otici ali nijedan nece otići za džabe..vjeruješ li mi care da se uopšte ne opterecujem time,primjer je ova sezona,Želji pola tima ozlijeđeno,maltene djeca igraju i opet smo prvi,to ti je do mentaliteta,usađen im je taj pobjednički mentalitet..opet ce se sljedece sezone par juniora prikljuciti timu i ubrzo cemo imati cijelu prvu postavu od igrača koji su ponikli u našoj školi..
živio care
isto tako ima momaka kao sto sam rekao koji ce ganjati repku i karijeru, sto cete imati cijelu postavu od juniora sta mislis da ce to znaciti i kome cete biti konkurencija? i Stoke ima taj neki inat, mentalitet, ali dzaba je kad te klasa poklopi, mi smo vec ucinili sve da najbolji mladici budu kod nas, vi vec sad imate situaciju da vasih 5-6 juniora sjede s Travancicem i gledaju Barcu a vise gledaju u njega nego u Messija, niko vam nece otimat igrace , sami ce doc...