Baš kako dolikuje prijateljskoj tekmi,kako an tribinama tako i na terenu.
LP iz Tuzle.
Moderator/ica: GracanicaAA
ma nisam al sam se posteno posvadzao sa debelim na ulazuBrcko87 je napisao/la:ti platio ??staragarda je napisao/la:ulaz 5 km![]()
A gdje je onaj kosparstaragarda je napisao/la:ma nisam al sam se posteno posvadzao sa debelim na ulazuBrcko87 je napisao/la:ti platio ??staragarda je napisao/la:ulaz 5 km![]()
![]()
...mrtav hladan covjek trazi da se plati karta za pripremnu tekmu....i jos ima neko objasnjenje za to...nevjerovatan lik
![]()
..u jednom momentu izvali...pa ne mozete svi dzaba uc
![]()
staragarda je napisao/la:u jednom momentu izvali...pa ne mozete svi dzaba uc![]()
ti otpisani danas bili najbolji..Asina je napisao/la:Bravo momci,danas smo odigrali poštenu utakmicu i bili bolji rival.Mislim kako moramo proširiti igrački fond kojim kvalitetnim pojačanjem ,a ne otpisanim iz Slobode (čast svakome),koji nemaju kvaliteta za Gradinu.
Slažem se za Škahu..momak je veliki talenat i daleko naš najbolji igrač..crni89 je napisao/la:Zao mi je samo ako Škaha neuspije i da njegov talenat nebude nagrađen sa nekim dobrim tranferom u neki jaci klub...Realno danas je bio najbolji igrac Gradine i na mene je ostavio velik utisak,kako je odigrao hrabro bez panicarenja,ima dobar pregled igre i moze iznijet loptu sa lakocom...on je prevazisao prvu ligu fbih njemu je mjesto u nekom jacem premijer ligasu jer on to zaslužuje..danas treba pohvalit i Andrica odigrao je dobru utakmicu, to sam izdovojio njih dvojicu,ali svaka cast i za ostale igrace danas su pokazali karakter i volju..
Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk, fukara87, NeRi_K, tuzlanskinacin i 12 gostiju.