[quote="kraljttbvb"]Mozda cu zvucati kao lokos ili opel

(bez uvrede momci), ali meni veceras BVB nije pokazala nista posebno... Zenit obicna kita od ekipe, golman jos veca kiturina i od takve ekipe jos primis i 2 gola. Mislim pobjedi se ne gleda u zube, ali treba ono bolje posebno u odbrani i vezi![quote="
Nema uvrede ako nema vrijeđanja, drugačija mišljenja su sastavni dio foruma i toga se ja i držim. Da je neko prije osmine finala pitao koga ćemo za protivnika većina bi se opredijelila za Olimpijakos, oni su po TM puno jeftiniji, tamo nema nekog strašnog Hulka, itd, na kraju taj Olimpijakos odradi MU i MU nije prišao protivničkom golu u prvih 80 minuta, to je isti onaj MU koji je popravljao gol razliku na Leverkuzenu. Golman Zenita praktički nije ništa odbranio i da je Weidi onako branio i ja bih ga proglasio flopom. Ovako ispade BvB beton ekipa protiv ubjedljivo najslabijeg učesnika osmine finala. Zaslužio je BvB prolaz i laganog protivnika i zbog povreda i svih ostalih pehova, tu nema dileme. Odbranu neću komentarisati, za Reusa i Lewata sve pohvale, Pišćek pokazao da je osjetno bolji igrač od Šmelcera, a kada sam govorio kako mi je krivo što će Lewat besplatno otići u Bayern, tada su me neki i po tom pitanju ironično citirali, valjda je i to grijeh kazati. Nema velike ekipe bez velikih igrača i nema finala i titula bez velikih igrača, mi smo lani igrali u finalu LP jer smo u timu imali dva sada najskuplja igrača BL, plus Reus, Humels, Gundo, Pišćek, Bender. Naravno i Kloppa, sve ostale smatram zamjenjivim, počev od Weidija, pa nadalje.