kida momak10DelPiero je napisao/la:Minala koristi svoje iskustvo![]()
![]()
Lazio - Fiorentina : 1-1

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
kida momak10DelPiero je napisao/la:Minala koristi svoje iskustvo![]()
![]()
Dobar napad ima ova primavera Lazia, 11-ka mi se cini kao pravi mangup na terenuChinaglia je napisao/la:kida momak10DelPiero je napisao/la:Minala koristi svoje iskustvo![]()
![]()
Nisam ni ja od pocetka gledao nego upalio na poluvremenu. Nije los ovo sto sam vidio ali imao je srece kod prvog gola jer mu se vratila lopta nakon sto je opucao u golmana al' onako teza pozicija, drugi je pametno uradio. Vidjet cemo uglavnom sta ce bit fizicki se takoder dobar cini.Chinaglia je napisao/la:@10DelPiero
to gledaš tekmu? da mi je naći neki streamkakav je igrač Minala, ako gledaš, ima l' šlifa?
Totti je jedan od nsjvecih himanitaraca u Italiji. To sto je strastven i ponekad prgav na terenu ne pokazuje njegov pravi karakter u stvarnosti. Naravno da se pozivamo na postenje. Jedan od rijetkih klubova smo koji nikad nisu namjestali i krali.Stranac je napisao/la:Odlično. Samo što se ovdje priča o njegovoj drugoj, poganoj strani, koju vi onako kulturno eskivirate.CurvaSud10 je napisao/la:I opet kao takav je medju najvecim talijanskim fudbalerima.A kunete se u poštenje, čistoću. Calcio pulito i te spike.
![]()
Gdje su kazne za -39 transove širom Apenina, spominjanje Pessotta itd? A? part time moralisto?CurvaSud10 je napisao/la:Sve te kazne za pjevanje pjesama drugim navijacima su smijesne, ali dobro mi smo kaznjeni i ok ali je smijurija da stara **** dobije 25hiljada kazne za ismijavanje tragedija.
Mislim, vjerujem da tražim previše od tebe, ali hajde kad stalno potežeš, nabroj mi bar jednu (brojem 1) utakmicu za koju je dokazano na bilo koji način da je namještena. Evo hajde pokaži da nisi troll nego da ustvari znaš o čemu pričaš.CurvaSud10 je napisao/la:Nama nista nije dokazano, za vas je dokazano da ste lopovski klub,
i sta kazes fine cure na ekonomiji?AdamSmith je napisao/la:Dva od tri Scudetta im neregularna i oni će nekom pričati o poštenju.
dobrodosli u Seriju ANedved11 je napisao/la:Bitno da Juve uzme titulu, kako i na koji nacin zaboli me. Ko gubi ima pravo da se ljuti i koliko god bude razlike na kraju, opet ce se osporavati titula. Nema potreba vise raspravljati jer ko ce koga ubijediti kad smo svi tvrdoglavi..
Leverkusen - Man Utd. 0 -5 (onakav Man utd.juveboy je napisao/la:Sinoc razmisljam o tome kako je Serie A izgubila cetvrtu ekipu u Ligi Prvaka, i to od koga? od Bundeslige? Jos kad cujem price o Bundes ligi kao najjacoj ligi, muka mi. Juve, Inter, Milan, Roma, Napoli, sve nabrojane ekipe su kvalitetnije i jace od Schalkea i Leverkusena. Polako, Talijani trebaju zapeti na Evropa ligi, bas kako su to radili Njemci godinama, za njih to takmicenje predstavlja "istinsku borbu". Ne znam stvarno, ali za mene Bayern je jedini ozbiljan klub iz Njemacke, Dortmund je tu zadnjih par godina, ovo ostalo smece. Na svom terenu primiti 6 komada? ili 4 u slucaju Leverkusena? Mislim stvarno dno dna!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.