Haj fino, nek i Sarajevo nešto osvoji.bordobijeli je napisao/la: nece ih sad izbaciti tek iducu sezonuleotar i onako ispada ,znaci jedino ce zeljo fasovati
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Nece, on je nasArmageddon2012 je napisao/la:jbg,onda će ova polusezona biti neregularna![]()
željo i leotar će igrat bez ikakvih motiva.
nadam se da će IO NS BIH reagovati na vrijeme.
NO PYRO NO PARTY
Mislim da je to jedini nacin i da se tako jedino mogu nadati trofeju.DukeOfWellington je napisao/la:Haj fino, nek i Sarajevo nešto osvoji.bordobijeli je napisao/la: nece ih sad izbaciti tek iducu sezonuleotar i onako ispada ,znaci jedino ce zeljo fasovati
![]()
Manite se šuplje priče, zar ima neko ko vjeruje Blicu ili kod nas Expressu....
Hahaha.Armageddon2012 je napisao/la:švabo će ovako reć platiniju...mišo,starac,to je moj mali...dijete nije znalo šta radi,popravlja se..evo sklonio sam ga malo,da se dozove tobe...jbg mišo,shvati me,imaš i ti djecu,znaš da im čovjek ne može ništa,mlado,ludo...znaš da smo i mi takvi bili u njegovim godinama,sjećaš se da sam i ja bio suspendovan zbog iste stvari!
Jel` sam smišljaš ove fazone ili ti neko pomaže ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
bordobijeli
- Kontakt:
šalimo se malo sta se odma lozite ,nece vas niko dirat 
- SarajlijaTM
Kako je samo malo potrebno za srecu i zadovoljstvo u lijepoj nasoj BiH. Nakon jednog kvazi clanka o Šampionima BiH,koji je asicare neko uplatio u renomiranom listu kakav je BLIC,hiljade nezadovoljnika i gubitnika u zadnjih 6-7 godina su makar na trenutak pronasli svoju srecu,bar do momenta u kojem su skontali da je to blic i da nema izvora i da su u pitanju spekulacije,a neki jos nisu skontali...
Aferim,ista vas tuga spaja od banjaluke,preko tuzle i zenice,pa sve do kobilje glave i ista sreca raduje,abd da mi se radujete svi zajedno jos dugo godina ko i ovih predhodnih uz parolu : jedna tribina,hiljadu ljudi,200 zuba.
@arma-od tebe sam ocekivao vise,nije valjda da si izgubio inspiraciju i smisao za kvalitetno kuhanje?
Aferim,ista vas tuga spaja od banjaluke,preko tuzle i zenice,pa sve do kobilje glave i ista sreca raduje,abd da mi se radujete svi zajedno jos dugo godina ko i ovih predhodnih uz parolu : jedna tribina,hiljadu ljudi,200 zuba.
@arma-od tebe sam ocekivao vise,nije valjda da si izgubio inspiraciju i smisao za kvalitetno kuhanje?
-
bordobijeli
- Kontakt:
opušteno ba ,previse srcu uzimas nevalja toSarajlijaTM je napisao/la:Kako je samo malo potrebno za srecu i zadovoljstvo u lijepoj nasoj BiH. Nakon jednog kvazi clanka o Šampionima BiH,koji je asicare neko uplatio u renomiranom listu kakav je BLIC,hiljade nezadovoljnika i gubitnika u zadnjih 6-7 godina su makar na trenutak pronasli svoju srecu,bar do momenta u kojem su skontali da je to blic i da nema izvora i da su u pitanju spekulacije,a neki jos nisu skontali...
- Armageddon2012
- Kontakt:
nisam izgubio smisao za zakuhavanje,već aco me juče upozorio da će mi yebat znanje...i to trajno!!@arma-od tebe sam ocekivao vise,nije valjda da si izgubio inspiraciju i smisao za kvalitetno kuhanje?
već me bio banovao po 14 put na 7 dana,ali onda me ovaj kolega Head spasio pošto je okačio istu sliku zbog koje sam ja banovan!..Aco se sažalio i sigurno skontao "nema smisla što banovasmo onog armageddona kad i ovi drugi rade isto"
zato sam ovako umjeren od juče!
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- SarajlijaTM
Nemoj onda,ako i dodje do toga,ja cu prvi peticiju potpisati,ovaj forum ne bi bio isti da se neko bar ne izdvaja od ove djecurlije. Zivio i gledao zelji u ledja jos mnogo godinaArmageddon2012 je napisao/la:nisam izgubio smisao za zakuhavanje,već aco me juče upozorio da će mi yebat znanje...i to trajno!!@arma-od tebe sam ocekivao vise,nije valjda da si izgubio inspiraciju i smisao za kvalitetno kuhanje?
već me bio banovao po 14 put na 7 dana,ali onda me ovaj Head spasio pošto je okačio istu sliku zbog koje sam ja banovan!..Aco se sažalio i sigurno skontao "nema smisla što banovasmo onog armageddona kad i ovi drugi rade isto"![]()
![]()
@bordobjeli-Jel ti fkt vjerujes u to sto pricas? Ako je potvrdan odgovor,ima odlicna ustanova i takvi problemi su rijesivi,javi se na pp da te uputim.
Btw.imate sad i dresove drugih boja,dodaj malo kolora,prosiri vidike...
-
bordobijeli
- Kontakt:
nema ba potrebe za tim ,vjeruj zezamo seSarajlijaTM je napisao/la:Nemoj onda,ako i dodje do toga,ja cu prvi peticiju potpisati,ovaj forum ne bi bio isti da se neko bar ne izdvaja od ove djecurlije. Zivio i gledao zelji u ledja jos mnogo godinaArmageddon2012 je napisao/la:nisam izgubio smisao za zakuhavanje,već aco me juče upozorio da će mi yebat znanje...i to trajno!!@arma-od tebe sam ocekivao vise,nije valjda da si izgubio inspiraciju i smisao za kvalitetno kuhanje?
već me bio banovao po 14 put na 7 dana,ali onda me ovaj Head spasio pošto je okačio istu sliku zbog koje sam ja banovan!..Aco se sažalio i sigurno skontao "nema smisla što banovasmo onog armageddona kad i ovi drugi rade isto"![]()
![]()
@bordobjeli-Jel ti fkt vjerujes u to sto pricas? Ako je potvrdan odgovor,ima odlicna ustanova i takvi problemi su rijesivi,javi se na pp da te uputim.
Btw.imate sad i dresove drugih boja,dodaj malo kolora,prosiri vidike...
- SarajlijaTM
Lafe,nema sta ozbiljno ili neozbiljno,cinjenice govore svoje,ako znas da gledas sa prave strane.
I nađi jedan detalj posta kojeg sam napisao da nije tacan,ili bolje nemoj nikako,ne shvatate vi to,isto kao i ibraka-napadacki fudbal,koji je dao kes,blic koji je popusio foru,a marijan nasnifani i baho jos od zubana uplakani.A znas sta ne kontate,to da dzelo lezihljebovic vise nije direktor,da je miro malo azurniji.Samim tim,ovaj trac zute stampe,zelje jednog djeteta ili kako vec da nazovem je pravno "kleveta".Previse dugo traju prozivanja od izvora,rekla-kazala,pa ce se malo sad tome stati u kraj.
Ocekuj clanak "Platini,navija za ŽELJU"
et,toliko od mene,haj,zdra'o
I nađi jedan detalj posta kojeg sam napisao da nije tacan,ili bolje nemoj nikako,ne shvatate vi to,isto kao i ibraka-napadacki fudbal,koji je dao kes,blic koji je popusio foru,a marijan nasnifani i baho jos od zubana uplakani.A znas sta ne kontate,to da dzelo lezihljebovic vise nije direktor,da je miro malo azurniji.Samim tim,ovaj trac zute stampe,zelje jednog djeteta ili kako vec da nazovem je pravno "kleveta".Previse dugo traju prozivanja od izvora,rekla-kazala,pa ce se malo sad tome stati u kraj.
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma meni bilo zanimljiv clanak zeljo u drugoj ligi pa se malo zezao ,znam je da su to gluposti da nema nista od toga .SarajlijaTM je napisao/la:Lafe,nema sta ozbiljno ili neozbiljno,cinjenice govore svoje,ako znas da gledas sa prave strane.
- Consigliere
- Kontakt:
Evo, gledam Rijeka- Dinamo... Kladionice radi
Pa, ovdje se igra, covjece! Spaceshuttle za nasu ligu. Znao sam da je kvalitetnija hrvatska liga , ali ovako... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tuđe **** ne smrdi...
To je ta nasa prica...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Consigliere
- Kontakt:
Nasa 'najveca' utakmica mi ubije volju za zivotom, a ne za fudbalom.Baja_Zvjerka je napisao/la:Tuđe **** ne smrdi...To je ta nasa prica...
Ovdje barem ima neke igre... i golova.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Svako pravilo ima izuzetak, tako i ona tekma Zeljo Borac 2:2 i milion drugih... Nema tu neke posebne razlike... Svi nasi klubovi bi se ravnopravno tamo borili sa svima (osim sa Dinamom)... Oni imaju dosta bolje uslove i u tome je glavna razlika, lopta po oranici skakuce, kod njih ne skakuce, ali i to bi se trebalo promijeniti do sljedece sezone jer na ljeto svi dobijaju pare od Uefe za poboljsanje travnjaka...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Consigliere
- Kontakt:
Nemoj me zayebavat'...Baja_Zvjerka je napisao/la:Svako pravilo ima izuzetak, tako i ona tekma Zeljo Borac 2:2 i milion drugih... Nema tu neke posebne razlike... Svi nasi klubovi bi se ravnopravno tamo borili sa svima (osim sa Dinamom)... Oni imaju dosta bolje uslove i u tome je glavna razlika, lopta po oranici skakuce, kod njih ne skakuce, ali i to bi se trebalo promijeniti do sljedece sezone jer na ljeto svi dobijaju pare od Uefe za poboljsanje travnjaka...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/slaven-b ... ara/108486
moze info
kada ce biti licenciranje i jesu li stroziji uslovi? jel se jos mogu pisati oni reprogrami itd.
koji klubovi imaju malse sanse za licencu
kada ce biti licenciranje i jesu li stroziji uslovi? jel se jos mogu pisati oni reprogrami itd.
koji klubovi imaju malse sanse za licencu
-
lafomamone
- Kontakt:
Pa ti cim predju drzavnu granicu postaju kanta za nabijanje, nisu nikakvo mjerilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.