Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
PL BiH -1
-
Kontakt:
rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna
Ne fali nista ali zbog takvih i takvih kao sto si ti iz Sarajeva je npr. otisao Kemal Monteno a dosao GILE.
Pa ti sad djecak dumaj.
-
rammstein
-
Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
a ti s tim ponasanjem i predstavljanjem da si sarajlija samo nas SRAMOTIS smatrajuci da si bolji od njih zbog mjesta rođenja... dno dna
Ne fali nista ali zbog takvih i takvih kao sto si ti iz Sarajeva je npr. otisao Kemal Monteno a dosao GILE.
Pa ti sad djecak dumaj.
kemo je otisao za parama i pjevati ekavicu i svirati mamiću i dinamu
a sta to meni fali sto smatram da svako ko je BOSANAC je jednak? meni niko ne smata i meni su raja iz visokog i doboja ,.. pa i ostalih gradova bas beton
ti ako imas problema nekih sa njima to je tvoj problem, al je ruzno citati u kojem kontekstu spominjes ove gradove, mene bi bilo stid
-
hilmo
- Interni moderator
-
Kontakt:
Zbog ovakvih kao sto je ovaj gore je Kemo i otisao iz Sarajeva, jer taj gore smatra da je grad Sarajevo samo njegov grad i da niko vise u njemu ne moze doci i zivjeti.....Zbog ovakvih kao sto je on se u Tuzli i Zenici pjevaju pjesme protiv grada Sarajeva....Al ne bitno nije to tema.
on topic
Sve ovo lijepo, se ovo fino izgleda al dajte malo da se spustimo i da ne dizemo euforiju i ako imamo razloga za nju....Idemo odigrati ovih 11 utakmica najbolje sto znamo pa sta bude...

Zadnja izmjena:
hilmo, dana/u 26 feb 2014, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
lucif3R666
-
Kontakt:
Postao/la lucif3R666 » 26 feb 2014, 13:05
ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
Burberry46
-
Kontakt:
Postao/la Burberry46 » 26 feb 2014, 13:06
PL-BIH-1@
Fulas temu, bezveze, ovo je tema FKSARAJEVO, popusti nas Boga ti sa svojim glupostima
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
rammstein
-
Kontakt:
lucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini

samo ti , i niko vise TAMARAAAAAA i niko vise samo tiiiiiiii

-
FKS1946
-
Kontakt:
rammstein je napisao/la:lucif3R666 je napisao/la:ma ko gleda sto nas 15-tak ovdje dize euforiju ? imamo pravo da dizemo ! a vazno je da su igraci na zemlji ! kad je trening ?? da odem da vidim hocel tamara bilbija biti negdje u blizini

ufff k'o avion je, bila je na Otoci protiv OlimpiCa ovu zadnju tekmu
M.Delac 2
-
lucif3R666
-
Kontakt:
Postao/la lucif3R666 » 26 feb 2014, 13:37
to volim da cujem

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
-
Penaltik
-
Kontakt:
PL BiH -1 je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Southboy je napisao/la:Čestitam navijacima njanjajeva na osvojenoj duploj kruni(ovako unaprijed jer nema razloga ovo pratiti jer zna se da uzimate sve ove sezone)...

Joj u subotu valjda Celik nece primiti peticu jer bi se mogli uplasiti svi timovi sa kojima cete igrati do kraja

Hvala prijatelju sa govornom manom! To volim, iskrene cestitke, a ne ovi sto dođu lafo cestitat!

Tvoja najdraza pijesma je Saraaaaajeeeevoooo grade moj
Treba vam vize uvesti
Do jucer ste pjevali Tuzla, Doboj, Kalesija blizu

PL BiH reko ti Omanic da odes do njeg ima nekih farmerki iz sandzaka donio pozz
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa
-
Hordas Doboj
-
Kontakt:
Postao/la Hordas Doboj » 26 feb 2014, 14:29
rammstein je napisao/la:sta to fali doboju, tuzli i kalesiji? jesi ti to nesto pametniji od ljudi iz tih radova? meni je PONOS kada vidim navijaca iz drugog grada koji prati i voli ovaj klub, SARAJEVO!
Ma neka ga

Sam sebi skace u stomak vjeruj mi.

Masu puta smo docekani kao gospoda od strane momaka iz Sarajeva. Niko nikad, al nikad nije ni spomenuo nesto u bilo kakvom negativnom kontekstu, stavise...
@PLBiH
FK Sarajevo ima i uvijek ce imati navijace sirom BiH, jos mnogo generacija, sviđalo se to tebi ili ne!
A ti se jedi u toj svojoj iskompleksiranoj glavi.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
sekac
-
Kontakt:
Za Sarajevo navijaju širom BH i cijelog svijeta kao i za ostale timove. Ima nas u Americi ,Australiji Europi a vi se svađate oko BH ccccccc. I treba da nam bude na ponos što ljudi navijaju za Sarajevo,kad vidim onaj trans HZ Bosanska Krupa srce mi kao Trebević,znam za ove iz Maglaja,Žepća neke iz Sandžaka a Boga mi ima nas i u Makedoniji i to rođeni Makedonac on mi je dao sve info za Velkoskog a odnedavno je i član našeg kluba hehehehe.Hvala dragom Bogu pa nas ima svugdje i dao Bog da nas ima i na Aljasci a kamoli u Zenici Tuzli ili Mostaru.Naravno to isto želim i svim ostalim klubovima da ih što više svijeta voli ma gdje god se nalazili.

Sarajevo ljubavi moja!
-
sarajlija
-
Kontakt:
Kako ste mi hordasi sta ima kod vas?

04.10.2009 !!
-
Zagor
-
Kontakt:
TEMA JE FK SARAJEVO držite se te teme..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
pisac
-
Kontakt:
Radi cega brises sve ovo?
Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?
Sta, stid te sto navijaci zelje nemaju pojma o fudbalskoj istoriji?

-
Zagor
-
Kontakt:
pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?
Dodje par zeljovaca i prosipa se o neznanju elementarnih stvari o fudbalu, podijelim im dokaze i samare i ti to brises?

Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.
-
pisac
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:pisac je napisao/la:Radi cega brises sve ovo?

Jel se neko prosipa il ne to mene uopšte nije briga , znam samo da se veliki dio postova nije uopšte odnosio na FK Sarajevo, u tome je stvar.
Kao i vecina postova ovdje napisanih, pa oni i dalje stoje.
Smijesan argument i smijesan kriterij.
Pozdrav.
-
rammstein
-
Kontakt:
upravo!
neki dan ovdje su orgijali i stavljali neke idotske pjesme i pisali nebuloze, niko nista, prijavis post ono sve stoji bez opomene i bana, nazivaju ekipu srpskom , i td., prosipaju fasizam i nema sta ne pisu... a onda se jedan OBRUKA i provali i onda se brisu postovi...
-
Zagor
-
Kontakt:
Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
-
Baja_Zvjerka
-
Kontakt:
Postao/la Baja_Zvjerka » 26 feb 2014, 18:36
Morate biti aktivniji a ne dolaziti jednom u 10 dana da brisete...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
rammstein
-
Kontakt:
Zagor je napisao/la:Slažem se, al brate nisam ni ja kompjuter da ih sve obrišem odjenom. ... Ovako brišem bar ove zadnje da prekinemo bespotrebnu raspravu, jer se idemo u off...
pa dajte nekome normalnom admina samo za ovu temu ko je cesto tu i ko je NORMALAN i kome se ne citaju idiotluci i provokacije likova tipa DoleZeljo sa onim postovima sa prethodne stranice ... i mirna bosna
UZ TO, isto uraditi na temi komsija jer i tamo znaju uletiti padobranci pa praviti cirkus
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 31 gost.
DEBUG SSO: [] | STATUS: []