FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skojevski
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skojevski » 26 feb 2014, 16:46

alex1991 je napisao/la:
Skojevski je napisao/la:Kako bi ja i kako mislim da ce biti, samo Jahic ce vjerovatno igrati tu na mjestu Husica i ne zna se hocel Huseinbasic u prvoj ali mora neko do 21 godine ja bi njega i Saleta.
slika
ne znam po cemu si ti dao prednost kapicu ispred ostalih,momak nije u 10 utakmica nista pokazao,da je dobar bio on bi ostao u olimpiku,a i mehanovic mi puno bolje izgleda od kuduza na lijevom beku
Dao sam mu prednost zbog toga sto je u svakoj utakmici skoro bio u prvoj postavi i mislim da ce tako i biti, kao i Kuduz jer ga Ciro gotivi prije Migia.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 feb 2014, 17:32

Zbog ove odluke, neko naš mora lobirati za sjever, je.be.š stolice ionako niko ne bi ni sjedio

5. Obzirom na cjelokupnu finansijsku i političku situaciju u Bosni i Hercegovini, a uvažavajući dinamiku započetih radova na poboljšanju stanja infrastrukture, odlučeno je da NK „MLADOST“ Doboj Kakanj, NK „TROGLAV“ Livno i NK „PODGRMEČ“ Sanski Most mogu utakmice drugog dijela sezone 2013/2014 igrati na vlastitim stadionima. U sezoni 2014/2015 svi klubovi Prve lige FBiH u potpunosti moraju ispunjavati uslove infrastrukture.

samo malo pripremit onaj prilaz, nasut šljunak ako se već ne može asfaltirati

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 feb 2014, 17:36

Coraco je napisao/la:Zbog ove odluke, neko naš mora lobirati za sjever, je.be.š stolice ionako niko ne bi ni sjedio

5. Obzirom na cjelokupnu finansijsku i političku situaciju u Bosni i Hercegovini, a uvažavajući dinamiku započetih radova na poboljšanju stanja infrastrukture, odlučeno je da NK „MLADOST“ Doboj Kakanj, NK „TROGLAV“ Livno i NK „PODGRMEČ“ Sanski Most mogu utakmice drugog dijela sezone 2013/2014 igrati na vlastitim stadionima. U sezoni 2014/2015 svi klubovi Prve lige FBiH u potpunosti moraju ispunjavati uslove infrastrukture.

samo malo pripremit onaj prilaz, nasut šljunak ako se već ne može asfaltirati
Ma daj, ovo je smiješno više, kakav cirkus prave? Troglav ima 5 redova i nema stolica, Podgrmeč nema tribine uopšte, a onoliki sjever bez stolica kao zabranjen za navijače :shock:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 feb 2014, 17:47

Pa to upravo prave, cirkus. Trebali su im zabraniti gledaoce skroz a neka igraju na svom stadionu, eto razlog finansijska situacija heh.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 26 feb 2014, 18:17

Ko ce nam zabraniti da idemo na utakmice ovdje na kantonu....ili mozda kad gubimo utakmicu da uletimo na teren, kao oni dole u Rodocu...i nikome nista....samo ponove utakmicu, sramota, jedan klub kao sto je Sloboda da nema svog predstavnika u tom istom savezu...dok kriminalosi namjestaju utakmice, nikom nista.
🔴⚫️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2014, 18:27

KAKAV SAVEZ,KAKVA SMIJURIJA.. :lol: :lol: :lol: ....koja je to stoka bolesna :D :D
pazi da nam ne zabrane gostovanja :D :D .....ovdje se DIREKTNO ugrozavaju osnovna ljudska prava o kretanju...oooo vi evropljani iz fudbalskog saveza...VRATITE NAM MUNIBA :evil: :evil:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 26 feb 2014, 18:29

pa mi ovdje jos od komiteta trubimo da je Munib za njih zlato :mrgreen: bar se neki red znao hahaha
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2014, 18:38

zapamtite da ce teskih nereda bit u lukavcu..mozete me citirat poslije te tekme....idioti :roll:

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 26 feb 2014, 18:40

svi ste fer i korekni, ali ćomi je najbolji ali mu nisu dali da igra pet utaknica, a opet je najbolji strijelac ćudo naše realnosti kažu za utjehu mršav a NAŠ.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 26 feb 2014, 18:54

staragarda je napisao/la:zapamtite da ce teskih nereda bit u lukavcu..mozete me citirat poslije te tekme....idioti :roll:
A fakat ce bit tako, prvo sto mi niko ne moze zabranit da odem tamo i gledam utakmicu sa nede druge tribine, pa cemo se mi interno dogoovrit pa svi na istu tribinu (bez obiljezja kluba, al mi niko ne moze zabranit da odem u crnoj il crvenoj maici) i onda poslije utakmice posto smo na domacinskoj tribini bice direktni kontakt sa domacim navijacima i eto ti belaja.

Smijurija
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 feb 2014, 18:59

evo prihodi od poziva za pomoc Slobodi katastrofa 168 KM ja sam i prosli i ovaj mjesec nazvao po 3 puta, halalim pare :!: pa nek mi neko opet kaze ne moze Sloboda bez vijernih fukara a trenutne fukare su klosari obicni :!: zato kad treba naplacivati karte za navijace opet isti klosari uzimaju od svijeta pare pu .ebem ti ovakve navijace :!:
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 feb 2014, 19:00

Uvedena zabrana za gostujuće navijače i u 1. ligi FBiH

slika

U srijedu 26.02.2014. godine, u prostorijama NS Federacije BiH održana je redovna 13. sjednica Izvršnog odbora NS FBiH.

Nakon što je N/FS BiH odlučio uvesti zabranu za gostujuće navijače u Premijer ligi BiH, isto je uradio i NS FBiH, pa tako svoje klubove gostujući navijači neće bodriti ni na terenima 1. lige FBiH. Na sjedinici Izvršnog odbora NS FBiH donešeni su sljedeći zaključci:

1. Usvojen je zapisnik sa prethodne sjednice Izvršnog odbora NS FBiH.

2. Usvojena informacija o takmičenju u Prvoj futsal ligi NS FBiH

3. Odlučeno je da se na narednoj sjednici Izvršnog odbora NS FBiH razmotri lista delegata Prve futsal lige NS FBiH te od NS/FS BiH zatraži informacija o usvajanju liste delegata Premijer futsal lige BiH po dostavljenom prijedlogu NS Federacije BiH.

4. Konstatirano je kako je NS FBiH izvršio sve pripreme za početak nastavka takmičenja u sezoni 2013/2014 u Prvoj ligi FBiH, Drugoj ligi FBiH i ostalim ligama u nadležnosti NS FBiH.

6. Uz uvažavanje odluke NS/FS BiH o zabrani za gostujuće navijače klubova Premijer lige BiH, a imajući u vidu trenutnu političku situaciju u Bosni i Hercegovni, uvodi se zabrana organizovanog odlaska navijača klubova Prve lige FBiH na gostujuće utakmice. Zabrana se odnosi na organizovane odlaske i posjete navijaća kao i upotrebu i isticanje navijačkih rekvizita gostujućeg tima a u cilju izbjegavanja mogućih sukoba i korištenja takmičenja NS FBiH i utakmica u mogućem promovisanju okupljanja i manifestovanja nesportskih aktivnosti na i oko stadiona, kao i na maršutama putovanja.

7. Prihvaćena je informacija posebne Komisije za utvrđivanje stanja i funkcioniranja NS SBK/KSB-Travnik uz konstatiranje da iz NS SBK/KSB nije dostavljena potpuna dokumentacija. Obavezuje se NS SBK/KSB da dostavi cjelokupnu traženu dokumentaciju koju će razmatrati nadležne komisije NS FBiH.

8. Redovna sjednica Skupštine NS FBiH zakazuje se za četvrtak 27.03.2014. godine u Sarajevu uz utvrđeni dnevni red za sjednicu.

9. Obavezuju se svi kantonalni/županijski savezi da prema statutarnim odredbama redovne sjednice skupština održe do isteka mjeseca marta/ožujka 2014 godine, te na sjednice obavezno pozovu predstavnike NS FBiH što je obaveza utvrđena statutima svih kantonalnih/županijskih saveza.

10. Prihvaćen je izvještaj o radu i izvještaj o finansijskom poslovanju NS FBiH za 2013 godinu te se isti dostavlja Skupštini NS FBiH.

11. Prihvaćen je plan rada i finansijski plan NS FBiH za 2014 godinu i isti se dostavlja Skupštini NS FBiH.

12. O prijedlozima Komisije za omladinski nogomet nakon dodatnog razmatranja odlučit će se na narednoj sjednici Izvršnog odbora NS FBiH.

13. Pregled troškova klubova po osnovu članarina, registracija i dr., dostavlja se Komisiji za propise koja će Izvršnom odboru NS FBiH nakon objektivnog razmatranja svih parametara predložiti donošenje unificirane odluke obavezujuće za sve kantonalne/županijske saveze.

14. Takmičarski organi Druge lige FBiH grupa „CENTAR“ upozoravaju se na ozbiljne propuste u radu tokom jesenjeg dijela sezone 2013/2014, a Izvršni odbor NS FBiH će u toku drugog dijela sezone 2013/2014 pratiti rad svih takmičarskih organa Druge lige i u slučaju uočenih propusta poduzeti mjere u skladu sa ovlastima i važećim propisima.

sportsport.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 26 feb 2014, 19:04

staragarda je napisao/la:KAKAV SAVEZ,KAKVA SMIJURIJA.. :lol: :lol: :lol: ....koja je to stoka bolesna :D :D
pazi da nam ne zabrane gostovanja :D :D .....ovdje se DIREKTNO ugrozavaju osnovna ljudska prava o kretanju...oooo vi evropljani iz fudbalskog saveza...VRATITE NAM MUNIBA :evil: :evil:
Naravno da ti nemoze niko zabranit da odes na utakmicu, ovo se odnosi samo na organizovani prevoz i najvijace sa obiljezjima gostujuceg tima, ti uvijek mozes otic na utakmicu

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 26 feb 2014, 19:08

Gdje se sada nalazi matičar u vezi rodnog lista i to, gdje je prebačeno. Kako sam čuo negdje kod Doma za nezbrinutu djecu, gdje se to nalazi?
Izvinjavam se na offu, ko zna i ko želi pomoć neka piše na pp, a komentar brišem!

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 26 feb 2014, 19:08

staragarda je napisao/la:zapamtite da ce teskih nereda bit u lukavcu..mozete me citirat poslije te tekme....idioti :roll:
Mozda i nece nikom dlaka falit s glave,dođete normala na zapad ,tu ionako nema navijaca vec djedovi ,sjedes gledas tekmu i nece ti niko nista ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2014, 19:12

Penaltik je napisao/la:
Mozda i nece nikom dlaka falit s glave,dođete normala na zapad ,tu ionako nema navijaca vec djedovi ,sjedes gledas tekmu i nece ti niko nista ;)
de ne budi smijesan..ako ides na tekme znas odlicno o cemu pricam..nastavi se pravit grbav

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 26 feb 2014, 19:13

SiouxLukavac je napisao/la:Gdje se sada nalazi matičar u vezi rodnog lista i to, gdje je prebačeno. Kako sam čuo negdje kod Doma za nezbrinutu djecu, gdje se to nalazi?
Izvinjavam se na offu, ko zna i ko želi pomoć neka piše na pp, a komentar brišem!
Prodjes brate kroz grad cijeli, gore do slavinovica i kod inter auta skrenes lijevo, prije energopetrol pumpe.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 26 feb 2014, 19:13

šteta što Redžepi nije došao ranije, koliko momak odskače od ostalih, sigurno najbolje pojačanje

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 26 feb 2014, 19:20

Redžepi je odličan, ali Husić mi je spor nekako :D Jaha je opet trkač, ali nema taj mozak :D ne znam, Ćiro je više koristio Jahu, vjerovatno će on igrati, pa sad :D brine me Kapić, u njemu sam vidio najbolje pojačanje, a on skroz tanak, nadam se da će doći sebi i pokazati zašto je doveden kao veliko pojačanje

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 feb 2014, 19:52

Malo jeste tema OFF ali ovako to rade komšije KLIKNI!
Zahvaljujući navijačima koji su pili “Lav” pivo i slali kodove sa limenki, na “Marakani” će od maja biti parkiran moderan klupski autobus, kojim će se voziti fudbaleri Crvene zvezde.To je saopšteno na zvaničnoj predaji donacije od kompanije “Karslberg”, na kojoj je ozvaničena navedena nagrada za crveno-bele, ali i crne i bele stolice za stadion večitog rivala Partizana.
Pobjeda je bolja od orgazma!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.