BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: BV Borussia Dortmund
Hulk je mislio da igra s Bayernom 
- Blaszczykowski
- Kontakt:
don mateo ovjerio - 2 velike greške na našu štetu sinoć, pogotovo je druga velika jer je prekršaj napravio igrač zenita.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Zenit se krenuo nadtrčavati sa BvBom i dobio po ušima...
Agieren statt reagieren
Ne bih se ja uopšte ni oglasio povodom sinoćnje utakmice da nije bilo ovog posta kralja ttbvb, čovjek je u suštini napisao isto što i ja i ne znam u čemu je problem. Kubi sam odgovorio, napisao sam mu namjerno za odlazak Lewata i možda Reusa ne zato što se tome radujem, nego da mu dignem pritisak, jer je veliki lažov i muljator, druge naziva lažovom i psuje Boga po forumu što mu se eto toleriše.adnan24 je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la:Mozda cu zvucati kao lokos ili opel(bez uvrede momci), ali meni veceras BVB nije pokazala nista posebno...
- Blaszczykowski
- Kontakt:
kakvog smo trojanca uvalili štrtmpfićima u ovom teletu. 
Znaci druga uzastopna utakmica lige prvaka u kojoj smo drasticno osteceni...obje smo dobiliBlaszczykowski je napisao/la:don mateo ovjerio - 2 velike greške na našu štetu sinoć, pogotovo je druga velika jer je prekršaj napravio igrač zenita.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
sreća prika. sreća i loši protivnici. 
I ti se tome raduješ, valjda čekaš da im Real uvali pet komada. A onda će nam velikodušni navijači FCB reći kako BL sve više jača, onako generalno, a ne samo FCB. Pa nas još tješe kako su lošiji rezultati BvB zbog jačanja BL.Blaszczykowski je napisao/la:kakvog smo trojanca uvalili štrtmpfićima u ovom teletu.
Kuba,
čestitam na predstojećoj petardi Reala
Adnan 24
Je li ovo Šalke taktički loše odigrao kao i Leverkuzen.
čestitam na predstojećoj petardi Reala
Adnan 24
Vec sam pisao na temi Bundesliga ali evo da ponovim...Keller je blago receno smijesan trener i to je veceras i pokazao.Daleko od toga da Real nije kvalitetniji tim ali ovo je smijesno kako igraju.opel je napisao/la: Adnan 24
P.S.Nemoj misliti da nesto branim Bundesligu jer po meni su smijesne partije koje pruzaju ali uvjerensam da nije problem u kvaliteti vec u amaterskim trenerima.Nemoguce da je proslosezonska Borusija toliko igracki kvalitetnija od ovog Schalkea da razlika u duela sa Realom bude od nekih +1 za BvB do nekih -10 za Schalke(za ocekivati je da straduju i u revansu).
Adnane
ti si korektan momak, tebi sam malo usput šuknuo, a prvenstveno da vidiš kakav je Kuba smrad i glupan, pa da ne pušeš u istu tikvu s njim, ne moraš ni sa mnom, ali za njega je Lokos Ajnštajn. A ovo je bilo i na adresu licemjernih navijača FCB koji nam ispiru mozak svojim jeftinim pričama i nekakvom brigom za kvalitet BL
ti si korektan momak, tebi sam malo usput šuknuo, a prvenstveno da vidiš kakav je Kuba smrad i glupan, pa da ne pušeš u istu tikvu s njim, ne moraš ni sa mnom, ali za njega je Lokos Ajnštajn. A ovo je bilo i na adresu licemjernih navijača FCB koji nam ispiru mozak svojim jeftinim pričama i nekakvom brigom za kvalitet BL
- Blaszczykowski
- Kontakt:
nek ovo admini riješe. ovakvo vrijeđanje prelazi svaku mjeru.
Vrlo inteligentna opaska, trebao si se toga sjetiti sinoć dok si psovao Boga po forumu. Nisi ti valjda veći od BogaBlaszczykowski je napisao/la:nek ovo admini riješe. ovakvo vrijeđanje prelazi svaku mjeru.
To uopste nije slucaj...mozda se tako cini jer nam se misljenja uglavnom poklapaju ali s obzirom da ovdje nikog ne poznajem licno nemam razloga da budem nekome priklonjen.opel je napisao/la: pa da ne pušeš u istu tikvu s njim,
Nije mi bila namjera da vrijeđam bez obzira na krajnje nedolično ponašanje pojedinaca i psovanje Boga koje meni smeta, iznervirao me poraz Šalkea, sramota je to za BL koju ja jedino pratim i volim.
Blaszczykowski je napisao/la:kakvog smo trojanca uvalili štrtmpfićima u ovom teletu.
Koliko mi je samo zivaca pokido vrijeme je bilo da sa gustom gledam tele.
Definitivno najsmotaniji igrac u BL zadnjih 10 godina.
A sajse ga primi do jaja, mogli su ih ljudi dvocifreno nabit. Bila bi to cista redaljka
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Blaszczykowski
- Kontakt:
kod nas uz bolje suigrače je izgledao puno bolje. al eto otišlo momče da se približi kadru selecaoa i kako vidimo zasad mu dobro ide. 
Pa zašto si se upustio u tu avanturu? Pratim te, čitam šta pišeš, nije to loše...nek ima i takvih fanatika. Negdje reče da imaš lijepih godina, pa jbmu, trebao bi neke stvari opuštenije gledati.opel je napisao/la:Nije mi bila namjera da vrijeđam
Možda ti pauza od par dana dobro dođe.
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Posvadjase se medjusobno.
Koji sklad i koja harmonija.
PS: Sokratis upitan za Nurnberg.
Koji sklad i koja harmonija.
PS: Sokratis upitan za Nurnberg.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ama yok, pusti raju nek lufta. Samo da se prestanu medjusono klat i harpune upere ka istinskim neprijateljima.geronimo je napisao/la:Možda ti pauza od par dana dobro dođe.
Svodjenje rasprava na licni nivo je odraz nekompetentnosti. Kad vec niste u stanju kulirati sa stilom - neumjesno je pisati javno, imate PP opciju za takve stvari.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.