Bice vrlo zanimljivo.Neko je rekao da u 1/2 igraju 4 najbolje reprezentacije svijeta.
Pa bice da jesu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
@Ljubav kralj si....Meni je on strasno gotivan jer jedini fura svoj fazon koji je drugaciji od ostalih i ima nekakvo drugacije razmisljanje....Uvijek se mogu smijati njegovim postovima....ljubav je napisao/la:Greska, ja sam superioran.Valencia je napisao/la: Momak pati od kompleksa nize vrijednosti, pa svojim kontraverznim porukama pokusava privuc paznju ljudi i tako naci dusevni mir. Ako ga budete iskulirali, covjek moze dici ruku na sebe, tako da vas molim da mu posvecujete sto vise paznje. Ja ga uvijek citiram
. Al, dobar je ljubav, doooobaaaar
![]()
P.S. Ljubav, bez uvrede, znas da se salim.
Samo je problem sto je ljudima "kontraverzna poruka" ona koja nije u skladu sa njihovim razmisljanjem.
Treba da znas da je moj um previse napredan da bi ga shvatio obicni smrtnik, tako da se ne moras zamarati.
Ustvari, mozes bas je zanimljivo citati ove dijagnoze.
Zabavan jest, al' si napravio veliku grešku!H1N1 je napisao/la:@Ljubav kralj si....Meni je on strasno gotivan jer jedini fura svoj fazon koji je drugaciji od ostalih i ima nekakvo drugacije razmisljanje....Uvijek se mogu smijati njegovim postovima....ljubav je napisao/la:Greska, ja sam superioran.Valencia je napisao/la: Momak pati od kompleksa nize vrijednosti, pa svojim kontraverznim porukama pokusava privuc paznju ljudi i tako naci dusevni mir. Ako ga budete iskulirali, covjek moze dici ruku na sebe, tako da vas molim da mu posvecujete sto vise paznje. Ja ga uvijek citiram
. Al, dobar je ljubav, doooobaaaar
![]()
P.S. Ljubav, bez uvrede, znas da se salim.
Samo je problem sto je ljudima "kontraverzna poruka" ona koja nije u skladu sa njihovim razmisljanjem.
Treba da znas da je moj um previse napredan da bi ga shvatio obicni smrtnik, tako da se ne moras zamarati.
Ustvari, mozes bas je zanimljivo citati ove dijagnoze.![]()
![]()
tax je napisao/la:kakav danak ti ocito ne shvatas a u potpunosti se slazem sa alenomkakavdanakneiskustvu je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.
bistar i pametan,hm,tvrdi da je arsenal najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje nego je to činjenica,isto tako za bergkampa tvrdi da je najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje,pa igropulo takođe je najboljii to je činjenica,koja je poznata samo njemu kao činjenica,nikom drugom,ako je to bistra osoba,onda ok.
HuX je napisao/la:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
Da nije njega i još nekolicine drugih forumaša, ovaj forum bi bio mnogo manje zanimljiv.
bistar i pametan,hm,tvrdi da je arsenal najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje nego je to činjenica,isto tako za bergkampa tvrdi da je najbolji u istoriji jer on tako misli i da je to činjenica,pazi činjenica,ne njegovo mišljenje,pa igropulo takođe je najboljii to je činjenica,koja je poznata samo njemu kao činjenica,nikom drugom,ako je to bistra osoba,onda ok.
pa samo hoce da izazove raspravu i da vama hebe zivce, nekolko puta sam s njim raspravu poceo vodit i vidis da lik namjerno puca kontru
Trigger je napisao/la:dana 24 jan 2010, 12:43alan_kardec je napisao/la:Ej ljudi da vas pitam nešto. Što toliko citirate @ljubav??? Momak je jako bistar i pametan, malo se pravi lud, folira malo, ali pametan je on.Jednostavno hoće da bude u centru pažnje uvijek i to mu obilato uspjeva uz vašu pomoć. Ja sam ga na početku shvatao ozbiljno, sad više ne. Sad se samo smijem većini njegovih komentara, a sa onim "ozbiljnim" dijelom komentara, većinom se slažem.
27 jan 2010, 14:18ljubav je napisao/la:Atomac je Igropulo, a znam sta sam napisao luckasti. Da sam mislio na lucidne, napisao bi lucidni.
Jesam poglup, al' nisam toliko.28 jan 2010, 23:40ljubav je napisao/la:Trigger je napisao/la:
I, "Atomac" nakon ovoliko silnih "tačnih predviđanja, ocjena i procjena... - kazi nam: "al' koliko, kad nisi toliko?"
Oni testovi kazu "blaga retardacija", nista ozbiljno.25 jan 2010, 19:11ljubav je napisao/la: ....@KDN
Naravno da sam bistar i pametan, ali nisam ja predmet ovog topica, nego EP u rukometu....@alan_kardecljubav je napisao/la:.....Bit ce to dobra tekma, ali cu vjerovatno gledati islamofoba Bakira i 60 min. jer moram biti spreman za svoju buducu karijeru.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ipak, on je klasični "oksimoron" i.....ne bih dalje, i ovo je dovoljno...
ljubav je napisao/la:![]()
Kako se covjeku cini glupom ona silna literatura u srednjoj pa se smijes Albertu Camusu i "glupostima" sto je pisao.
Medutim, gle cuda, pravi "Stranac", stim da ima pojedinaca i koji nisu "Drustvo". To je pozitivno.
Sad moram reci nesto kontraverzno jer imam kompleks inferiornosti.
Cekaj!
Ne dirajte moj Island!
Znači, na istom smo 'kolosjeku'....H1N1 je napisao/la:Trigger
Ovakav post sam od tebe i ocekivao...
Ja sam samo napisao da su mi njegovi postovi smijesni i zabavni...a zabavnim ih cine i pojedini forumasi koji se nadovezu na njih, i prepucavaju se sa @ljubavi a on ih samo kulira...![]()
To je moje misljenje sviđalo se to nekim ili ne...
Ma ono u Miljacki...ljubav je napisao/la:Koje "ostrvo"?
alan_kardec je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a drame, pa šta je ovo danas?????![]()
![]()
![]()
![]()
od teme o ep u rukometu dođosmo do književne kritike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.