pusti 100% neki papakPapastathopoulos je napisao/la:Nema razloga da to spominjes, ko god da si

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
pusti 100% neki papakPapastathopoulos je napisao/la:Nema razloga da to spominjes, ko god da si
brate apsolutno si upravu...taacno po ovim temama vidis koliko je narod napacen..to se trudi dobiti od nekog link nekih recimo djeovjaka i td..mislim malo mi je glupost ovo postavljanje slika od ljudi koji su mu recimo prijatleji na fb bilo musko ili zensko sasvim svejedno..mislim sta drugo reci nego da za vecinu takvih mislim da su pacenici i nista viseNeutral je napisao/la:I frajer našao prije curu nego 90% foruma.
ma bio papak il' ne, nema potrebe da u bilo kojem smislu zadire u moju privatnost, jer ja njega nisam diraoiVar je napisao/la:pusti 100% neki papakPapastathopoulos je napisao/la:Nema razloga da to spominjes, ko god da si
Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
il je on, il albinhodža je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
jel ovo Vedo sa foruma ???
hodža je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
jel ovo Vedo sa foruma ???
Belmin6 je napisao/la:il je on, il albinhodža je napisao/la:Belmin6 je napisao/la:![]()
![]()
jel ovo Vedo sa foruma ???![]()
hodža je napisao/la:dusha swatka![]()
Treba mi ovo, zna li neko ?Puma je napisao/la:Zatvorio sam slucajno onaj ticker sa strane i sad mi nema nigdje one strelice da ga opet ukljucim ?
ŠEHIDBelmin6 je napisao/la:hodža je napisao/la:dusha swatka![]()
![]()
više lajkova nego ja, šta ce bit nakon godinu-dvije
![]()
Kakav ticker o.OPuma je napisao/la:Treba mi ovo, zna li neko ?Puma je napisao/la:Zatvorio sam slucajno onaj ticker sa strane i sad mi nema nigdje one strelice da ga opet ukljucim ?![]()