Uefa com posjetis za 37 minuta i et.let3 je napisao/la:nemojte me veceras obarati jbg
igra li Jese
Al vjerovatnije da Gareth pocinje.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Uefa com posjetis za 37 minuta i et.let3 je napisao/la:nemojte me veceras obarati jbg
igra li Jese
Ne igra.let3 je napisao/la:nemojte me veceras obarati jbg
igra li Jese
Kakve to Perez ima zasluge za razvoj Reala, kad ga se stavlja u istu rečenicu sa ranije nabrojanim?L_blancos je napisao/la: dobro Santiago Bernabeu je imao dosta zasluga za razvoj Reala, pa i Perez
Ima yebiga. Nije poput Bernabeua ili Mendoze, ali njegovo ce ime biti zapecaceno u povijesti Real Madrida, po iznimno fenomenalnim i revolucionarnim stvarima, a iduci u drugi ekstrem, i po nazalost, jako losim. Makar treba sacekati jos nekih desetak godina predsjedavanja da damo konacan zakljucak. Ali trenutno, obzirom da se istina nalazi na diobi izmedju dva ekstrema, mozemo ga ocijeniti nekom prosjecnom ocjenom. Triplete ove godine bi ga izbavio.Cap17an je napisao/la:Kakve to Perez ima zasluge za razvoj Reala, kad ga se stavlja u istu rečenicu sa ranije nabrojanim?
ma yebo Garetha....hocu da gledam cisti talenat, a ne Ronaldovog copycata.Raul_64 je napisao/la:Uefa com posjetis za 37 minuta i et.let3 je napisao/la:nemojte me veceras obarati jbg
igra li Jese
Gledat ce ga citav novi kamp u godinama koje slijede, na njihovu zalostlet3 je napisao/la:ma yebo Garetha....hocu da gledam cisti talenat, a ne Ronaldovog copycata.Raul_64 je napisao/la:Uefa com posjetis za 37 minuta i et.let3 je napisao/la:nemojte me veceras obarati jbg
igra li Jese
Idealno.geoxx je napisao/la:Real Madrid XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Bale, Cristiano Ronaldo, & Benzema.
Otprilike su ti odgovorili gore, mada sam dodao i rekonstrukciju stadiona nakon cega ce Perezov ucinak za Real biti znatno veci.Cap17an je napisao/la:
Kakve to Perez ima zasluge za razvoj Reala, kad ga se stavlja u istu rečenicu sa ranije nabrojanim?
Pa odigrao je nekih 30 utakmica u bundeski.Kawhi je napisao/la:Carvajal prije Arbeloe?Ne sviđa mi se to.
Da je Arbeloa umjesto Carvajala onda bi bilo idealno. Fakat ne znam cime je koji qrac Carvajal zasluzio da u ovako velikom broju utakmica bude starter , pa frajer je jedan od gorih igraca ove sezone.pinoglavi je napisao/la:Idealno.geoxx je napisao/la:Real Madrid XI: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo; Xabi Alonso, Modric, Di María; Bale, Cristiano Ronaldo, & Benzema.
Celik se kali na visokim temperaturamaKawhi je napisao/la:Carvajal prije Arbeloe?Ne sviđa mi se to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.