FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
Da neko o Nijazovim vukovima sa otoke piše ovakve stvari prepošteni Mancini se razjadio do suda u Strazburu. A kada čuveni taksista a danas pic majstor
Pabizo piše ovakve gluposti onda su to instajderi 
Iako uce njemacku skolu jos uvjek ne znaju sastavit parolu
O čemu ti pišeš živ bio?Djorkaeff je napisao/la:Da neko o Nijazovim vukovima sa otoke piše ovakve stvari prepošteni Mancini se razjadio do suda u Strazburu. A kada čuveni taksista a danas pic majstorPabizo piše ovakve gluposti onda su to instajderi
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ovo uopste nije sala za ovoga Brazilca...
Na wikipediji pise fino sve: http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Beda" onclick="window.open(this.href);return false;
2008-2010 Heerenveen 6 utakmica/9 golova
2009-2010 Emmen 17 utakmica/12 golova
2010 Corinthians 23 utakmice/22 gola
- Bahia 10 utakmica/15 golova
2010 Marocco 12 utakmica/10 golova
73 utakmice/68 golova
Na wikipediji pise fino sve: http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_Beda" onclick="window.open(this.href);return false;
2008-2010 Heerenveen 6 utakmica/9 golova
2009-2010 Emmen 17 utakmica/12 golova
2010 Corinthians 23 utakmice/22 gola
- Bahia 10 utakmica/15 golova
2010 Marocco 12 utakmica/10 golova
73 utakmice/68 golova
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Za Emen dao jedan gol http://www.transfermarkt.com/en/pedro-h ... 9.html#NL2" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Herenven odigro samo 76 minuta http://www.transfermarkt.com/en/pedro-h ... _2008.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi otisl ina wikipediu i ispravili o njemu podatke,nabili neke golove.
1946
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Pabizzo jeste smarac ali je rekao dobru u zadnjem postu. FK Smjesko Prijedor.
Ne znam da li da se smijem ili da placem gledajuci neke kvazi strucnjake i biznismene kako unistavaju klub. 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Hahahahha....ma i da je ovako kako su napisali to je u periodu od 7 god. Znaci 10 nastupa po god. i 10 golova po godini. SimpaticnoHead je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Za Emen dao jedan gol http://www.transfermarkt.com/en/pedro-h ... 9.html#NL2" onclick="window.open(this.href);return false;
Za Herenven odigro samo 76 minuta http://www.transfermarkt.com/en/pedro-h ... _2008.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ljudi otisl ina wikipediu i ispravili o njemu podatke,nabili neke golove.![]()
Kako god fascinantno je da jedan igrac sa ovakvim pedigreom stize u Prijedor, ne znam na koju foru i kaako ali totalno mi je nejasno. I jos na to sve njega Korintijans vraca iz Herenvena ponovo i daje mu novi ugovor, na internetu imaju redovni klipo sa preskonferencije gde potpisuje za Korintijans i Herenven, i ako je ovo golove trpao i za njihove B timove opet je fascinantno, inace radi se o igracu u sredini

" onclick="window.open(this.href);return false;K0MT je napisao/la:Je l' može nekako da se banuje ovaj korisnik "pabizo" ili bar da ne vidim njegove upise više?
" onclick="window.open(this.href);return false;Vlado PD je napisao/la:Kako god fascinantno je da jedan igrac sa ovakvim pedigreom stize u Prijedor, ne znam na koju foru i kaako ali totalno mi je nejasno. I jos na to sve njega Korintijans vraca iz Herenvena ponovo i daje mu novi ugovor, na internetu imaju redovni klipo sa preskonferencije gde potpisuje za Korintijans i Herenven, i ako je ovo golove trpao i za njihove B timove opet je fascinantno, inace radi se o igracu u sredini![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;Vastecija_GSE je napisao/la:Pabizzo jeste smarac ali je rekao dobru u zadnjem postu. FK Smjesko Prijedor.Ne znam da li da se smijem ili da placem gledajuci neke kvazi strucnjake i biznismene kako unistavaju klub.
" onclick="window.open(this.href);return false;Djorkaeff je napisao/la:Da neko o Nijazovim vukovima sa otoke piše ovakve stvari prepošteni Mancini se razjadio do suda u Strazburu. A kada čuveni taksista a danas pic majstorPabizo piše ovakve gluposti onda su to instajderi
- Armageddon2012
- Kontakt:
pa rekao sam ja juče,da su oni podaci tačni,taj beda bi bio ubjedljivo najbolji igrač na svijetu! 
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
" onclick="window.open(this.href);return false;Djorkaeff je napisao/la:Da neko o Nijazovim vukovima sa otoke piše ovakve stvari prepošteni Mancini se razjadio do suda u Strazburu. A kada čuveni taksista a danas pic majstorPabizo piše ovakve gluposti onda su to instajderi
Jesi to otkrio YouTube ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
http://tempomk.mk/?p=11420------------------------kakvo" onclick="window.open(this.href);return false; poredjenje u tekstu plačenog makedonskog novinara-KO FOL Čiro Blaževic trenira klub nižeg ranga u odnosu na njihovog STRUČNJAKA GORAZDA mihajlova---SMEH,SMEH,,,,," ? je napisao/la:Пораз $ ? $ $ у & у " ?
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa I baš sam jako radostan.anonimni je napisao/la:Jesi to otkrio YouTube ?
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Pabizo druze, postoji li kakva sansa da malo iskuliras ili nesto slicno? Nemam nista protiv tvojih informacija ili misljenja ali nacin pisanja je malo iritantan, ako me razumijes.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Ovaj Pedro Beda sam sebi izgleda nafriziro podatke na Wikipediji 
Gomilu golova nadodavao kobajagi
.
Gomilu golova nadodavao kobajagi
Sto je najgore citam danas u Blicu da je dao 68 golova u isto toliko utakmica, kontao sam da su to ozbiljnije novine... Uglavnom BASARA je pisao clanakHellas je napisao/la:Ovaj Pedro Beda sam sebi izgleda nafriziro podatke na Wikipediji
Gomilu golova nadodavao kobajagi.
Necu da komentarisem momke, gledao sam japanca kako igra protiv Kozare momak nije uopste los i vidim ga u gradu cesto, brazilca ne bi da komentarisem jer vidjecemo protiv Celika drugo kolo kakvo je zaista pojacanje pa cemo ga onda hvaliti ili sprdati se sa njim
? &
- delpiero502
- Kontakt:
Pozdrav, da li su ovo svi igrači koji su došli/otišli iz Rudara ove zime ?
DOŠLI: Kantar(ATT 4/0-Zrinjski), Kawanabe(M Mladost Podgorica), Kenta(D iz Australije), Pedro Nogueira Beda(ATT-Brazil)
OTIŠLI: Savic(D 5/0)
DOŠLI: Kantar(ATT 4/0-Zrinjski), Kawanabe(M Mladost Podgorica), Kenta(D iz Australije), Pedro Nogueira Beda(ATT-Brazil)
OTIŠLI: Savic(D 5/0)
Trenutno korisnika/ca: 12345678922, Beli98, jurisicduska, Lik, LondonBlues, nedimmmm1337, VolimBiH96 i 46 gostiju.