I šta misle ovi iz ss.ba što pišu članke pod ovim da povreda nije ozbiljnije prirode, da nije možda trebao ostati invalid pa da bude ozbiljnije, ovako ispade kao smiješno...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
ZgemboAdislic je napisao/la:Kako ce sada zvakat suho meso?
Izgledao je poprilično normalno kad ga je prikazalo prilikom medicinske intervencije. Jedino brine način na koji je doktor zatražio izmjenu, poprilično histerično.*p!p!t@* je napisao/la:I šta misle ovi iz ss.ba što pišu članke pod ovim da povreda nije ozbiljnije prirode, da nije možda trebao ostati invalid pa da bude ozbiljnije, ovako ispade kao smiješno...
Pa i ne očekujem od njega da promjeni facu i da mu slome nogu na četiri mjesta, ali mene brine ta ljekarska reakciju koju sam kasnije vidio. Ne znam, daj Bože najbolje...Virtu4l je napisao/la:Izgledao je poprilično normalno kad ga je prikazalo prilikom medicinske intervencije. Jedino brine način na koji je doktor zatražio izmjenu, poprilično histerično.*p!p!t@* je napisao/la:I šta misle ovi iz ss.ba što pišu članke pod ovim da povreda nije ozbiljnije prirode, da nije možda trebao ostati invalid pa da bude ozbiljnije, ovako ispade kao smiješno...
Otkad nas Tankovic odbi, sve nam se poredalo.zizu1991 je napisao/la:Teško se mnogo može reći za predstavu svih u obrani. Može se reći da je bio najmanje loš.
Btw, nisam znao da je tako teška ozlijeda.![]()
Prve prognoze forumaša 4 - 6 sedmica
Baš nas je krenulo majku mu.
kako znas ???LenBias je napisao/la:slomljena vilica
Na Sky-u pita reporterka trenera Schalke-a, Jensa Kellera, kako je Kolasinac, koji je se jedini branio muski protiv Reala..on je reko da je odvezen u bolnicu, da se nada da nije tacna prognoza ljekara tj. slomljena vilica, i da bi bilo vrlo vrlo tesko nadoknaditi Seada ako ne bude mogo igrati...Znaci trener ima 200% povjerenje u njegalegenda reala je napisao/la:E jbg sad, povreda, visok poraz, valjda neće izgubiti mjesto startera
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AnelMid, Bing [Bot], bordocrveni, Google Adsense [Bot], legendarnadruga, MElloo, signalidunapark, THEC, zikerrz21 i 52 gosta.