NBA kviz :)
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA kviz :)
najviši igrač koji je sezonu završio sa procentom šuta za trojku iznad 50 % ?,i ne mislim na one koji su imali 3,4 šuta za trojku u čitavoj sezoni,nego dovoljno šuteva da uđu u komkurenciju u toj sezoni
Cavsi u 2010/11 sezoni, 26 poraza zaredom.invincible1921 je napisao/la:moze li mi neko reci koliko iznosi najduzi niz poraza u NBA i koja ga je ekipa imala i kada
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
DejaNMG je napisao/la:Cavsi u 2010/11 sezoni, 26 poraza zaredom.invincible1921 je napisao/la:moze li mi neko reci koliko iznosi najduzi niz poraza u NBA i koja ga je ekipa imala i kada
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- invincible1921
- Kontakt:
hvalaDejaNMG je napisao/la:Cavsi u 2010/11 sezoni, 26 poraza zaredom.invincible1921 je napisao/la:moze li mi neko reci koliko iznosi najduzi niz poraza u NBA i koja ga je ekipa imala i kada
=\_1921_/=
Novak?filip13 je napisao/la:najviši igrač koji je sezonu završio sa procentom šuta za trojku iznad 50 % ?,i ne mislim na one koji su imali 3,4 šuta za trojku u čitavoj sezoni,nego dovoljno šuteva da uđu u komkurenciju u toj sezoni
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:Novak?filip13 je napisao/la:najviši igrač koji je sezonu završio sa procentom šuta za trojku iznad 50 % ?,i ne mislim na one koji su imali 3,4 šuta za trojku u čitavoj sezoni,nego dovoljno šuteva da uđu u komkurenciju u toj sezoni
ne
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Jack Sikma.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Jack Sikma.
ne
De neku pomoć, je li aktivan, u kojem periodu je igrao i sl.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
jose je napisao/la:De neku pomoć, je li aktivan, u kojem periodu je igrao i sl.
nije već odavno aktivan,1963. godište je
Detlef Schrempf
nacho je napisao/la:Detlef Schrempf
http://www.kvizoteka.net/kviz-sport/kviz-NBA.aspx#" onclick="window.open(this.href);return false;
je li ko igrao?
je li ko igrao?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Evo ode ja pokusati
edit: 372 boda, nije toliko ni tesko
Ronaldo - Isco - Bale
Amar Dzeko je napisao/la:Evo ode ja pokusati
edit: 372 boda, nije toliko ni tesko
ja 420,ima i pitanje ko je nosio broj 23 u utah jazzu i odgovor k. malone,niđe veze
koji igrač u ovoj sezoni ima minutažu veću od 36 minuta a manje od 13 poena,5 skokova i 3 asista prosječno?
filip13 je napisao/la:koji igrač u ovoj sezoni ima minutažu veću od 36 minuta a manje od 13 poena,5 skokova i 3 asista prosječno?
niko??
jose je napisao/la:Butler
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.