FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 26 feb 2014, 20:07

klasik je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Moje mišljenje o prvih 11 koji bi trebali zaigrati u prvoj utakmici.
slika
Da li neko ima nove informacije o dresovima, kada će biti objavljeno koji su dresovi izabrani?
Trebao bi neko popricat sa ovim momkom, svidja mi se tvoj rad, prvo dresova sad i ove prezentacije taktite, pa da ovaj momak ako je zainteresovan radi nam ove najave za utakmice, analize i slicne stvari koje se mogu lijepo graficki prikazat. Ocito da ti je photoshop jaca strana.
Tu prvenstveno mislim da ove iz UG i ako ima neko ovde ko vodi i azurira podatke na oficialnoj stranici.
Moram da kažem da mi je čast što mislite da svojim znanjem zaslužujem da se uključim malo više oko toga, međutim već sam zaista preopterećen radom za NK Mramor i zaista ne bih imao dovoljno vremena da u dogledno vrijeme radim sve uporedo, međutim ko zna šta se može desiti u narednom periodu :)

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 26 feb 2014, 20:30

Ljudi mislim da ne treba praviti preveliku frku oko ovih gostovanja, pa sjecam se kad su tek uveli ovu zabranu a na grbavici se trebao igrati derbi izmedju Selje i Sarajeva i kad su navijaci sarajeva onako u obicnim majicama dosli na sjever i poceli navijati, isto tako se mogu odraditi sve utakmice na kantonu, ovdje pise da ne smije biti klubskih obiljezja al ne moze niko zabraniti 1000 ljudi da ode u Lukavac i na onoj kamenoj tribini da navija za Slobodu, ili u Gracanicu itd...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 26 feb 2014, 20:36

Sva sreća na ovim majicama (novim) su sve obilježja grupe odn.Fukara :mrgreen: Dobro smo prošli :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 feb 2014, 21:51

SARS je napisao/la:Ljudi mislim da ne treba praviti preveliku frku oko ovih gostovanja, pa sjecam se kad su tek uveli ovu zabranu a na grbavici se trebao igrati derbi izmedju Selje i Sarajeva i kad su navijaci sarajeva onako u obicnim majicama dosli na sjever i poceli navijati, isto tako se mogu odraditi sve utakmice na kantonu, ovdje pise da ne smije biti klubskih obiljezja al ne moze niko zabraniti 1000 ljudi da ode u Lukavac i na onoj kamenoj tribini da navija za Slobodu, ili u Gracanicu itd...

jest jarane samo zatvore onu tamo tribinu za goste i kako ces uci?..moras pored siouxa prolazit ..samo to urade i dovoljno je..ali eto hajde vidjet cemo kako ce to izgledati
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 26 feb 2014, 23:09

Koja su ovo **** u Savezu fuj ne znam samo zašto ovo uradise ako se ubijaju u premier ligi ne mora znaciti da ce i ovdje evo 15 utakmica proslo nije ni jedan incident bio i oni nama zabranu fuj

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 feb 2014, 23:10

NKJ je napisao/la:Koja su ovo **** u Savezu fuj ne znam samo zašto ovo uradise ako se ubijaju u premier ligi ne mora znaciti da ce i ovdje evo 15 utakmica proslo nije ni jedan incident bio i oni nama zabranu fuj
pa nije zabrana zbog incidenata ni uvedena,jbg ti :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2014, 23:18

Prihod od poziva za jaču Slobodu

Prošla su dva mjeseca od aktiviranja telefonskog broja za jaču Slobodu.
slika

Podsjetimo, u decembru je aktiviran broj čijim pozivom sa 2 KM direktno finansijski pomažete naš Klub. Kao što smo i obećali, ovim putem vas informišemo koliko je novca prikupljeno na ovaj način.

U mjesecu decembru prikupljeno je 188 KM, a u periodu 1. januar - 31. januar prikupljeno je 168 KM.

:oops: :oops: :oops: :oops:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 feb 2014, 23:27

Zato je na hiljade glasova kada su u pitanju oni show programi ,farme i slicna sra.nja ,Milan tarot i ostali degenerluci i onda se pitamo što smo kao društvo kolektivno u ****.ima :lol: .

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 26 feb 2014, 23:32

Zodiac je napisao/la:Zato je na hiljade glasova kada su u pitanju oni show programi ,farme i slicna sra.nja ,Milan tarot i ostali degenerluci i onda se pitamo što smo kao društvo kolektivno u ****.ima :lol: .

Meni je drago sto je ovo objavjeno da vidi svijet da nije navlakusa nikakva a i da se zna da saka jada voli Slobodu i da bi bez problema donirali 2 KM za Slobodu. Neka bitno je ici na kafe svaki dan, bacat pare na Bingo itd tako se voli Slobodu drugovi moji ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 26 feb 2014, 23:37

Treba uzeti u obzir da broj na koji se donirala lova ipak nije toliko izreklamiran ,na početku da ali kasnije se utišalo a kad našem narodu nešto ne tutkaš u glavu svaki dan nema fajde ,ipak sam očekivao par hiljada poziva ali eto.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 26 feb 2014, 23:52

Gorki je napisao/la:Malo jeste tema OFF ali ovako to rade komšije KLIKNI!
Zahvaljujući navijačima koji su pili “Lav” pivo i slali kodove sa limenki, na “Marakani” će od maja biti parkiran moderan klupski autobus, kojim će se voziti fudbaleri Crvene zvezde.To je saopšteno na zvaničnoj predaji donacije od kompanije “Karslberg”, na kojoj je ozvaničena navedena nagrada za crveno-bele, ali i crne i bele stolice za stadion večitog rivala Partizana.
Im´o sam ja ovakvu ideju za Tuzlaka i Tuzlansko pivo, da bude 10 feninga skuplje u limenci Slobode, i da tih 10pf ide Slobodi * 10.000 piva nek se popije mjesecno eto milje a prodace se vise, jos kad bi dvolitre pakovali :lol:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 26 feb 2014, 23:58

Derbi u Lukavcu bez gostujućih navijača nije, šteta za ovo, ja vjerujem da će doći dosta vas bez obzira na sve, ali jednostavno nije to ono pravo ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 feb 2014, 00:11

de iskreno..jeste li stvarno mislili da se moze skupit par hiljada od telefonskih brojeva...ja nisam i meni ova cifra je sasvim ok...mislim predpostavljao sam da se oko 500 km moze sabrat...mora vam bit jasno da je olos u Slobodi DECENIJAMA krao i otimao...cak i j.e.b.e.n.e bandaze je stoka krala....i sta ste mislili...da ce sad za par mjeseci vratit se vjera u postene ljude...kako da ne...Sloboda mora uspostavit SISTEM...koji ce funkcionisat i korak po korak vracati klub iz decenijske devastacije...organizacijski,infrastrukturalno,marketinski...to je z.a.j.e.b.a.n i mukotrpan posao za koji ti VJEROVATNO na kraju niko nece ni hvala reci...i kada se klub digne na taj jedan visi organizacijski nivo,kad se vrati publika na Tusanj kad se vrati Sloboda na KANTON i kad budemo imali makar 3000 ljudi po tekmi..e tada ce i ovi brojevi koji su pusteni biti mnogo atraktivniji za pozvat...nije marketing par majica,solja i upaljaca...ALI JE DOBAR POCETAK..tako se krece..sta mislite kolko je recimo eto taj jedan maribor krvi morao propisat i podrobit zivaca da bi ugostio fulham,sevilju,sta ti ja znam....godina il dvije im sigurno nisu mogle pomoc...maribor je bio NESTABILAN drugoligas u jugi..a gledaj ih sad....u 5 top klubova bivse drzave..a mi eto kao hocemo da slijedimo njihov primjer
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 27 feb 2014, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 feb 2014, 00:11

UG Prijatelji i FK Sloboda potpisali reklamni ugovor vrijedan 1500 KM

UG Prijatelji se ponovo priključilo kampanji "100 firmi za bolju Slobodu" potpisivanjem Ugovora o reklamnoj suradnji sa FK Sloboda.
slika

Vrijednost ovog paketa ugovora iznosi 1.500,00 KM koje su već danas (utorak 26.februar) uplačene na račun Kluba. Podsjetimo se da se UG Prijatelji FK Sloboda priključilo i kampanji "Voliš Slobodu? Pokaži!" kada su donirali 1.500,00 KM. Također, u proteklih nekoliko dana "Prijatelji" su posredovali dvije nove firme koje su sklopile reklamne ugovore sa FK Sloboda.
tuzlanska Sloboda

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 27 feb 2014, 08:41

Fudbaleri Miroslava Blaževića jučerašnjeg poslijepodneva po prvi put su trenirali na glavnom terenu stadiona Tušanj. Mnogobrojne novajlije u redovima Crveno – crnih napokon su bili u prilici da osjete glavni tušanjski travnjak i počnu se aklimatizirati na stadion na kojem će igrati utakmice.

slika

Blažević ništa nije prepuštao slučaju pa je odmah organizovao utakmicu između Crvenih i Žutih. Meč su sudili tuzlanski arbitri, a na kraju je sa ubjedljivih 5:2 slavila ekipa Žutih. Za Žute su nastupili: Hadžić, Efendić, Salihović, Moranjkić, Mehanović, Jahić, Omić, Mehidić, Redžepi, J. Mujkić i Krpić.

Sudeći po sastavu ovog tima, već na prvu je vidljivo da je to postava koja je startala u većini kontrolnih mečeva. Samim tim, ovi fudbaleri su mnogo bliže timu koji će otpočeti prvi ligaški duel protiv Troglava. U redovima Crvenih su nastupili: Fejzić, A. Mujkić, Ferizović, Selamović, Husić, Pršeš, Halilović, Musić, Huseinbašić, Jusufbašić i Kapić.

U prvom poluvremenu Žuti su deklasirali svoje klupske kolege na suprotnoj strani! Redžepi bio je neuhvatljiv na sredini terena, a upravo ovaj veznjak prvi je načeo mrežu Crvenih sjajnim udarcem sa distance. Vrlo brzo na asistenciju Redžepija Krpić povisuje vodstvo na 2:0, a treći gol za Žute djelo je Jasmina Mujkića.

Krpić je svojim drugim golom doveo Žute do 4:0, da bi Mehidić u završetku prvog poluvremena postigao peti gol za svoj tim. Razbijena crvena ekipa tek je u drugom poluvremenu uspjela smanjiti vodstvo protivnika. Preko Musića i Jusufbašića došli su do konačnih, malo podnošljivijih 5:2. Spomenimo da ovaj međusobni trening meč nisu odigrali golman Hodžić, te Kuduzović i Šaćiri koji su još uvijek u fazi oporavka od povreda. (Danas.info/Foto: FK Sloboda)

slika
Jedan grad, jedna ljubav!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 feb 2014, 10:48

@Heller;

ma sve se to MOŽE organizovati,pogotovo u Slobodi malo točeno 1,5KM ima da ide ko halva,ali sve je ostalo na tome "sve se može" .. ..

ljudi od pive skupili za bus odn.da se stolice na stadionu prefarbaju u klubske boje :roll: svaka čast!

btw. Jel neko zna šta je sa dresova ili ćemo koristiti ove što imamo?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 feb 2014, 11:05

Danas je sastanak UO od 17 sati, odmah nakon sastanka će biti objavljeno koje su dresove odabrali ;)

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 feb 2014, 11:31

Molim moderatora da reaguje i briše uvredljive komentare, kako drugih tako i naših forumaša.
tuzlanska Sloboda

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 feb 2014, 11:40

zlajci je napisao/la:Molim moderatora da reaguje i briše uvredljive komentare, kako drugih tako i naših forumaša.
+1

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 feb 2014, 12:29

Konferencija za medije

slika

Uoči početka proljetne polusezone u Prvoj ligi FBiH i utakmice sa Troglavom, naš Klub organizuje konferenciju za medije.

Konferencija će se održati u petak (28. februar) u Sali za sastanke na stadionu Tušanj sa početkom od 12:00 sati.

Ovim putem pozivamo sve medije da u skladu sa svojim mogućnostima dođu i proprate ovaj događaj.

fksloboda.ba

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.